Lexie M. Stryder
|
22 Oct 2011, 21:18
|||
|
|||
![]() {HIS/HER MAJESTY} LEXIE MARRIEN STRYDER ![]() * "Be yourself or be nobody!" . ![]() {ALL OF MY REGRETS ARE NOTHING NEW} Numele meu este Lexie. Am fost nascuta intr-o familie veche de vrajitori cu sangele nepatat de Incuiati. Am fost mandra toata viata de arborele meu genealogic, Vrajitori Intunecati toti, unii Devoratori ai Mortii. In afara de tatal meu, Todd, care a absolvit Hogwarts-ul la cercetasi, indragostit nebuneste de Nympheria, draga mea mama, vicleana, inselatoare, irezistibila. Au fost ne tulburati de "perioada Harry Potter". Aproape netulburati...
Parintii mei erau intru totul de acord cu Dumbledore, insa niciodata nu au spus-o. Parerea mea, nu vreti sa o stiti. Viziunea mea asupra Incuiatilor este josnica, si nu sunt mandra de ea, insa nu o voi schimba pentru nimeni. Revenind, mama mea isi facea slujba ca de obicei la Minister. Insa a fost capturata de un Devorator al Mortii si ucisa de insusi Voldemort. Tatal meu a fost distrus. Si la fel si eu. De atunci, scopul meu in viata este razbunarea. Nu voi renunta pana cand nu voi fi ucisa incercand. De aceea, fac parte din Ordinul Phoenix, sunt privita cu ochi rai de catre unii viperini pentru ca sunt impotriva lui Lordului Intunecat. Insa, am prieteni. Crystal, Hayley, Moreen, Inida, Ginny, Rosalie, Isabella. Ele sunt intelegatoare. Ma asculta. Cel mai important lucru pentru mine. Sa fiu auzita. Sa fiu inteleasa. Sunt o viperina. Asa ca voi face sa se intample ce vreau eu. ![]() {DYING TO BREATH IN THESE ABUNDANT SKIES} Irezistibila. Atat pot spune. Mama mea m-a inzestrat cu frumusetea ei. Ii insel pe oameni cu ea, cu parul roscat, cu ochii verzi, cu genele lungi, cu silueta zvelta. Cu totul.
![]() {LEARNING TO BREATH, LEARNING TO CRAWL} Ei bine, despre mine cea adevarat nu va prea pot spune. Sunt aroganta, inselatoare, rece, neprimitoare, dezordonata, indiferenta. Ma port cu oamenii in felul asta tot timpul si ma astept sa ma suport, ceea ce imi dau incet seama ca e gresit. Insa tot nu ma schimb. Sunt prea incapatanata pentru asta.
![]() {THIS IS THE WAY I SAY I LOVE YOU} Sunt Iulia, am 14 ani, ma cunoasteti unii deja
![]() Adoor trandafirii, ciocolata calda si cartile [de aproape orice fel] Quote:Lexie facea pasii mari pe aleea luminata de soarele slab de toamna. Pe fata ei se citea nemultumirea si dezgustul trecand pe langa casele acelea Incuiate. Era imbracata cu roba de vrajitor, nu mai avusese timp sa se schimbe. Unii Incuiati isis scoteau capetele curioase pe geam, uitandu-se cu ochii mari la viperina. Insa nu ii pasa in acest moment. Isi continua drumul, uitandu-se drept in fata. O lua la dreapta, ajungand unde trebuie. Aleea Magnoliei. Se opri intr-un loc mai retras si isi infasura pelerina pe dupa ea, simtind cum frigul ii patrundea prin haine. THIS TEMPLATE WAS MADE BY RONNIE @ DARKMARK
“there are as many loves as there are hearts” ![]() ![]() * “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ” * “Respect was invented to cover the empty place where love should be.” * “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun, even without looking.” |
|||
22 Oct 2011, 21:44
|||
|
|||
Lexieeee.
![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
22 Oct 2011, 23:32
|||
|
|||
Lexxiieeee >
![]() Vai, ce fisa draguta ![]() Si sunt si eu acolo ![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
22 Oct 2011, 23:49
|||
|
|||
Lexxieeee >
![]() ![]() Si waaaa m-ai pus la pers importante ![]() ![]() Pai have phun in continuare si poate facem si un rpg impreuna ![]() ![]() ![]() |
|||
23 Oct 2011, 00:06
|||
|
|||
Frumoasa descrierea, Lexie >
![]() ![]() ![]() |
|||
23 Oct 2011, 14:58
|||
|
|||
Multunesc mult tuturor de primire>
![]() ![]() ![]() ![]() “there are as many loves as there are hearts” ![]() ![]() * “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ” * “Respect was invented to cover the empty place where love should be.” * “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun, even without looking.” |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lexie Stryder | Lexie Stryder | 8 | 2,778 |
08 Apr 2012, 19:29 Last Post: Lexie Stryder |
|
~ Lexie Stryder ~ | Lexie Stryder | 8 | 2,253 |
02 Feb 2012, 21:46 Last Post: Julieta D. Thibault |
|
Lexie M. Gordon | Lexie Stryder | 12 | 3,350 |