©Roxx.Photography
|
22 Oct 2011, 23:02
|||
|
|||
Ceeee cool o.O oricum ai mei nu m-ar fi lasat, oricat de buna as fi la invatatura
![]() Btw, felicitari ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
22 Oct 2011, 23:10
|||
|
|||
Mhh, stai ca sa nu intelegi gresit, ai mei nu au fost de acord cu asta doar pentru ca as fi eu buna la invatatura. =))))))))))))))) Ala a fost doar asa, un plus, prin care am dovedit ca am totul sub control.
Pur si simplu au vazut ca el e un baiat cuminte, educat si alea alea. Mna, parintii mei au discutat cu ai lui si chestii. :- ?? Deci acum e ceva.. normal atat pentru noi, cat si pentru familiile noastre. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
23 Oct 2011, 00:02
|||
|
|||
Vai, Iss, ce poveste frumoasa
![]() ![]() Cu greu mai intalanesti asa ceva in zilele noastra :-< THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
23 Oct 2011, 00:20
|||
|
|||
Hihi.
![]() ![]() Iiiiiin alta ordine de idei [asta ca sa revenim la subiectul propriu-zis al topicului ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() You run. I con.
|
|||
23 Oct 2011, 09:30
|||
|
|||
Iiii, chiar este foarte romantica povestea
![]() ![]() Acum revenind, pozele sunt minunate > ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
23 Oct 2011, 10:52
(This post was last modified: 23 Oct 2011, 10:52 by Melisse Y. Carter.)
|||
|
|||
# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
23 Oct 2011, 12:14
|||
|
|||
Doamne ce poveste romantică
![]() ![]() ![]() Cât despre poze, sunt geniale. Cel mai mult îmi plac prima, pur şi simplu ador acel roşu al razelor, şi pozele a3a şi a4a. Jenna e aşa drăguţă, mai ales în poza în care dă cu botul spre pui . Aşa drăguuuuţ ![]() ![]() Ahh, şi îmi place medalionul din ultima ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
23 Oct 2011, 12:58
|||
|
|||
Ah, deci vreau sa-mi cer scuze ca n-am mai trecut pe aici
![]() ![]() ![]() ![]() P.S.: pozele cu Jenna si cu puiul sunt mortale=)). ![]() Hayley Megan Alden |
|||
23 Oct 2011, 13:47
|||
|
|||
@Jennifer.
Da, in toate pozele in care se vede un cap / un corp / o coada [=)))))))))))] de Rott, este Jenna. ![]() @Mell. Hih, multumesc mult. > ![]() ![]() @Elisabeth. Multumesc mult. > ![]() @Hayley. Mersi. ![]() Da, stiu, sunt facute atunci cand ii era frica de puii de gaina [asta pe la 3 - 4 luni]. era tare comica. ![]() ![]() Va multumesc tuturor, parerile voastre conteaza enorm pentru mine ! > ![]() You run. I con.
|
|||
23 Oct 2011, 19:01
|||
|
|||
Ce haios =)))) sa ii fie frica de un puiut de gaina =))) era atat de dulce si micaa Jenna atunci :-o
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
-- Photography Moderator -- | Isabelle Smith | 40 | 7,492 |
15 Apr 2011, 16:38 Last Post: Fleur Delacour |
|
Photography | Bella Emily Rose | 23 | 4,416 |
15 Apr 2011, 16:33 Last Post: Fleur Delacour |
|