©Roxx.Photography
22 Oct 2011, 23:02
Ceeee cool o.O oricum ai mei nu m-ar fi lasat, oricat de buna as fi la invatatura Finna
Btw, felicitari Kiss

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22 Oct 2011, 23:10
Mhh, stai ca sa nu intelegi gresit, ai mei nu au fost de acord cu asta doar pentru ca as fi eu buna la invatatura. =))))))))))))))) Ala a fost doar asa, un plus, prin care am dovedit ca am totul sub control.
Pur si simplu au vazut ca el e un baiat cuminte, educat si alea alea. Mna, parintii mei au discutat cu ai lui si chestii. :- ?? Deci acum e ceva.. normal atat pentru noi, cat si pentru familiile noastre.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
23 Oct 2011, 00:02
Vai, Iss, ce poveste frumoasa Love Si foarte romantica Heart
Cu greu mai intalanesti asa ceva in zilele noastra :-<

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
23 Oct 2011, 00:20
Hihi. Kiss Da, asa este. Dar eu cred ca orice om poate fi special si "diferit" in sensul acela bun si dragut, daca gaseste persoana potrivita. Thinking

Iiiiiin alta ordine de idei [asta ca sa revenim la subiectul propriu-zis al topicului Blush], am mai gasit niste poze. Love Unii dintre voi cred ca le mai stiti / le-ati vazut pe FaceBook, dar sunt modificate putin si arata mai bine, zic eu.

[Image: 2yy5c09.jpg]

[Image: oh669h.jpg]

[Image: 33djadg.jpg]

[Image: 332p7wi.jpg]

[Image: 10fswom.jpg]

[Image: 2l898uf.jpg]

You run. I con.
23 Oct 2011, 09:30
Iiii, chiar este foarte romantica povestea Love si sa va duceti toti patru la munte este..8-> Foarte frumos ! Love
Acum revenind, pozele sunt minunate >Happywide< In a treia poza este Jenna cand era mica ? LoveLoveLove

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
23 Oct 2011, 10:52 (This post was last modified: 23 Oct 2011, 10:52 by Melisse Y. Carter.)
  • Doamneeeee Love Cred ca o sa lesin.

Deci fotografiile sunt GENIALE! Le ador pe cele doua cu Jenna si puiul [artistice, frateeee Cool ] si Aceea cu aparatul de fotografiat Heart Le ador pe toate Love esti geniala!

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

23 Oct 2011, 12:14
Doamne ce poveste romanticăLoveLove Rar întâlneşti aşa ceva în zilele noastre şi chiar mă bucur când aud că mai există şi oameni care nu au o relaţie doar pentru că aşa e la "modă " . Felicitări! Love
Cât despre poze, sunt geniale. Cel mai mult îmi plac prima, pur şi simplu ador acel roşu al razelor, şi pozele a3a şi a4a. Jenna e aşa drăguţă, mai ales în poza în care dă cu botul spre pui . Aşa drăguuuuţ LoveLove
Ahh, şi îmi place medalionul din ultima Love

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
23 Oct 2011, 12:58
Ah, deci vreau sa-mi cer scuze ca n-am mai trecut pe aiciSad. In schimb, ti-am vazut toate pozele si chiar am ramas uimitaLove. Te pricepi foarte bine la fotografiat>Happywide<. Si, la fel ca Elizabeth, este asa de bine sa vezi ca se mai gasesc si in zilele noastre niste adevarate povesti de dragosteLove8->.

P.S.: pozele cu Jenna si cu puiul sunt mortale=)).

[Image: fairytale.png]
Hayley Megan Alden
23 Oct 2011, 13:47
@Jennifer.
Da, in toate pozele in care se vede un cap / un corp / o coada [=)))))))))))] de Rott, este Jenna. Love Dar da, cand era mai mica.

@Mell.
Hih, multumesc mult. >Happywide< In aia cu "Hold on the memories in your heart" este o camera de filmat, pentru ca eu de obicei sunt mereu cu ea dupa mine. Blush Pentru fotografii, am telefonul, care are 5 mega-pixeli si face poze foarte bune [am ca dovada toate pozele din topicul asta].

@Elisabeth.
Multumesc mult. >Happywide< Eu ador medalionul ala, plus ca e albastru, care e culoarea mea preferata. 8->

@Hayley.
Mersi. Love Speram chiar sa pot face un curs de fotografie peste ani, dar.. who knows.
Da, stiu, sunt facute atunci cand ii era frica de puii de gaina [asta pe la 3 - 4 luni]. era tare comica. Finna Love

Va multumesc tuturor, parerile voastre conteaza enorm pentru mine ! >Happywide<

You run. I con.
23 Oct 2011, 19:01
Ce haios =)))) sa ii fie frica de un puiut de gaina =))) era atat de dulce si micaa Jenna atunci :-o LoveLove daca este cum ai spus, la fel de rea ca Rolf, inseamna ca trebuie sa ma feresc deoarece o am promisa de la Rolf ca o sa ma muste si poate sar amandoi pe mine =)))

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  -- Photography Moderator -- Isabelle Smith 40 7,492 15 Apr 2011, 16:38
Last Post: Fleur Delacour
  Photography Bella Emily Rose 23 4,416 15 Apr 2011, 16:33
Last Post: Fleur Delacour
  Photography Lyra Dust 22 4,091 23 Oct 2009, 12:59
Last Post: Bella Emily Rose