Lucas Sasha Neitzke
23 Oct 2011, 00:12 (This post was last modified: 10 Jan 2025, 07:40 by Lucas Sasha Neitzke.)
[Image: 1-2.png]
{HIS MAJESTY}

Lucas Sasha Neitzke
[Image: snap9lf5.jpg]
* versuri care sa-ti descrie personajul aici .

[Image: 5-2.png]
{ALL OF MY REGRETS ARE NOTHING NEW}

Multi in perioada de razboi dintre gruparile raului si respectiv cele ale binelui au avut de suferit cumplit in urma pierderii parintilor si celor apropiat ramanandu-le o rana care se inchide foarte greu si necesita mult timp pentru restabilire. Insa el s-a bucurat mereu de un anturaj frumos al intregii familii unite si toti membrii acestora intregi si bine mersi. S-a nascut in Germania, tatal sau insistase sa traiasca acolo insa se tot auzeau zvonuri de crime misterioase si alte chestii incat se mutasera cu totii in Rusia, plaiul natal al mamei lui. Acolo a trait o perioada foarte lunga din viata sa fiind obligat sa invete atat limba rusa cat si cea franceza si engleza, defapt parintii insistau sa fie un poliglot de profesie insa cat de naivi erau crezand ca din sange pur poate iesi un non. Deci inevitabil la varsta de 11 ani a fost invitat la Durmstrang, unde a invatat arta magiei si nu numai, fiind mereu un rebel s-a bazat si pe magia neagra invatand sa o foloseasca rational si in scopuri proprii, nu-i prea pasa de lumea din jurul. Insa o intamplare l-a facut sa se schimbe radical devenind intr-un fel mai bun si grijuliu. La varsta de 16 ani s-a indragostit de o fata care i-a furat inima, la figurat si avea sa-i ia si capul, la propriu. Deci mai tarziu constatase ca fusese folosit doar pentru ca mai apoi sa se afle la cine stie ce vraji oribile de sacrificare omeneasca, el fiind, bineinteles, cel care trebuia sa moara, asta l-a ennervat la culme si l-a determinat sa-si omoare cumplit iubita. Constientizand ce facuse nu putea rezista tentatiei si devenise mai apoi un narcoman si alcoolic tanar, parasind scoala la putin timp dupa aceea. A devenit un scriitor citit de contemporani...ii place sa scrie despre viata, necazuri, greselile tineretii, dar si despre iubire despre fapte bune si mai recent a lansat o carte cu expeditii in diverse tari. Apoi s-a intors inapoi in Anglia revenind la vechile obiceiuri si vicii..drog si alcool, tigari...dar incearca din rasputeri sa se lase de ele, insa are nevoie de ajutor.

[Image: 3-2.png]
{DYING TO BREATH IN THESE ABUNDANT SKIES}

Ei bine...este destul de inalt si de o greutate medie, o musculatura nu excesiva insa destula pentru un barbat de vasta lui, are ochii de un verde smarald care se evidentiaza mai bine cand este in stare nu prea treaza, iar parul de un saten deschis ii este in majoriatatea timpului ciufulit si neordonat din cauza palariei pe care obisnuieste de obicei sa o poarte. Ii place sa fie elagant aratand lumii ca este un om de arta, ca este inteligent si apreciaza un costum bun si alte haine de pret. font]

[Image: 4-2.png]
[font=georgia]{LEARNING TO BREATH, LEARNING TO CRAWL}

Este exact genul de persoana care nu se lasa usor induplecata, ii place sa fie impunator si deseori este dur, rece si scortos cu cei din jur. Intr-o peroada indelungata de timp nu punea mare pret pe pararea si in generaat pe prezenta celor din jur manifestatnd un caracter specific doar germanilor, izolare completa de lume si nimicirea altor natiuni. Era inchis in sine si nu permitea nimanui sa-i afle gandurile slabiciunile, comunicarea, asta era evident un mod de a-ti arata slabiciunea deci de baza mai mult pe propriile teoreme care nici nu era sigur daca existau. In ultima vreme a inceput incetul cu incetul sa fie mai indulgent si mai bun...avand in vedere ca fusese cam distrugator de vieti si destine. Acum insa ii place sa scrie, crede ca-si poate face astlfel propria sa lume. Are totusi o problema, de care nu poate scapa decat cu ajutorul unui individ. Ar fi fost mult mai intelegator si o persoana mult mai draguta cu oamenii daca nu s-ar lasa ispitit de tot felul de doctrine si sisteme filozofice care il subjuga. Consuma drog, tigari alcool, desi incearca sa se lase de ele nu poate nimerind deseori in spitale de psihiatrie incuiate. Se irita foarte usor si cand este enervat e bine sa nu-i stea nmeni in cale altfel nu raspunde de faptele sale. A invatat totusi sa respecte domnisoarele, sa le priveasca cu alti ochi, nu ca pe niste slugi a sexului masculin ci ca pe niste muze care il inspira la cartile sale, care ii aduc armonia si linistea sufleteasca, care il fac sa se simta bine. Are un obicei foarte enervant, isi cumpara tigari doar pentru cand vrea sa ia una sa o arunce, chiltuind astfel banii in vant.

[Image: 6-2.png]
{THIS IS THE WAY I SAY I LOVE YOU}

Hm...sunt Cori...si am 16 ani, ar parea ciudat insa nu sunt din Romania, deci nu va spun de unde sunt insa ar trebui sa intuiti voi ceva. Am o experienta de aproximativ 9 luni..nu e mult, dar asa cat este. Nu sunt persoana care vorbeste prea mult despre sine..deci...cam atat.
Quote: Daca doriti sa stiti…topicul cu Veronique.

THIS TEMPLATE WAS MADE BY RONNIE @ DARKMARK
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
23 Oct 2011, 00:24 (This post was last modified: 23 Oct 2011, 00:24 by Isabella River.)
Desi vad ca esti membru din septembrie, tot iti urez bun venit pe DarkMark. Happywide [si asa am cam absentat o vreme, deci.. Finna]
Sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni aici. >Happywide<
Poate ne vedem la un RPG. Wink

P.S. - Foarte frumoasa descrierea.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
23 Oct 2011, 08:23
  • Hey! Have fun in continuare si sper sa mai postezi la topicul nostru :-w Finna
    Fii activ si posteaza mult la RP!
    Daca doresti un graphic (avatar, semnatura etc.) poti se completezi un forumlar de cerere in acest topic!
    Imi place mult personajul tau. Are un trecut foarte elaborat, iar acest lucru se vede si la peronalitate. Pentru cateva secunde ceea ce ai scris la personalitate a trezit feminista din mine, dar apoi m-am linistit =))
    Nu stiu ce sa mai zic....Mi se pare foarte interesant ca Lucas, ca si Ronnie, are parintii de diferite natiuni. La Ronnie mama este englezoaica, iar tatal francez, dar mi se pare mult mai creativ faptul ca la tine mama este rusoaica =))

my momma { raised } me a prophet
23 Oct 2011, 12:02
Foarte interesanta descrierea; detaliata si impresionanta in acelasi timp. Distractie placuta in continuare pe acest forum >Happywide<
23 Oct 2011, 12:24
Welcome & Have fun! Sper să fii cât mai activ şi să te acomodezi repede în familia Darkmarţienilor Finna. >D:<
Descrierea e foarte bine făcută, chiar mi-a făcut plăcere să o citesc. După nume şi personalitate, aş fi zis că e german, lucru ce m-ar fi bucurat enorm Finna, dar na, n-a fost să fie. Oricum Rusia e a doua în topul ţărilor favorite Finna.
Again Have fun! >Happywide<

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
23 Oct 2011, 19:41 (This post was last modified: 23 Oct 2011, 20:01 by Lucas Sasha Neitzke.)
Hey...merci dragilor Love
Veronique: Iti datorez mii de scuze ca am uitat complet de topicul nostru Blush postez imediat ce am ceva timp....si Cori..pai, e de la CorneliaTounge ...dar imi spui cum vrei>Happywide< cine vrea un topic, astept PM Tounge
23 Oct 2011, 20:01
Hey!>Happywide< Welcome prindre darkmarktieni. Distractie placuta si poate facem un RPG impreunaSmile

P.S. Ador descrierea.

Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.

[Image: 2mfubs.png]

"Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken."

23 Oct 2011, 21:16
Wow, eu nu ti-am spus welcome X_X
So, welcome >Happywide<
si vreau si eu un rp :>

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
27 Oct 2011, 18:05
Welcooome. ȘI vreau și eu un RP cu tine !
( vai. mă gândesc acum. cât de nașpa trebuie să fie să fii așa bombardat. )

[Image: sig.png]
27 Oct 2011, 19:31
Distractie placuta in continuare si scuze de intarziere X_X sper sa fii activ si sa`ti faci muulti prieteni >Happywide<
Poate ne vedem la un rpg :>

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lucas Lovel ^_^ Klaus Lovel 13 3,536 16 Mar 2012, 20:20
Last Post: Klaus Lovel
  Lucas Hale Lucas Hale 8 2,369 14 Dec 2011, 21:05
Last Post: Tora Chang
  Lucas Greed Lucas Greed 14 3,527 07 Nov 2008, 22:07