Ce seriale urmariti?
28 Oct 2011, 22:09
As vrea sa ma apuc de Dr. House Thinking Am auzit ca e genial si avand in vedere ca am vazut Grey's Anatomy si Private Practice si alte seriale de genul asta - drame medicale - tin sa cred ca imi va placea si asta. Deci? Il recomandati? ^_^
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
28 Oct 2011, 23:31
God, ce m-aţi speriat ..ajunsesem la pagina 16 şi nimeni nu pomenise de Dexter ..noroc cu Shaye! În altă ordine de idei, uitaţi serialele pe care le urmăresc ..majoritatea americane şi nici unul terminat. La zi doar cu Dexter.
Dexter, The Tudors, Heroes, Lost, Grey's Anatomy, Supernatural, Prison Break, The Secret Circle, Fringe, Haven, Breakout Kings, Teen Wolf. Mai adaug pe parcurs. Uhm, urmăresc şi k-drama ..nu trageţi!! :-S cum ar fi: Legendele Palatului: Prinţul Jumong, Iljimae, Kingdom of the Winds, Emperor of the Sea, Iris, Legendele Palatului: Concubina Regelui (Dong Yi, care mai înseamnă şi fecale de câine), The Return of Iljimae, Joseon X-Files (plictisitor! nu-l recomand), Hong Gil Dong (în curs de vizionare), Athena, Chuno (Slave Hunters). Toate terminate. De asemenea mi-a fost dat să văd şi o multitudine de anime-uri, deşi nu prea doresc să le înşir. Btw, dacă insistaţi ..îmi fac timp juma' de zi ..
28 Oct 2011, 23:58
Buuuuun, nu mă pot abţine să nu trec şi eu pe la topicul ăsta.
M-am apucat de o grămadăăă de seriale şi spun sincer că nu l-am terminat pe nici unul şi sunt la zi cu foarte puţine dintre ele. Cele care îmi vin în minte acum, ar fi cam astea: The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Heroes, The Secret Circle, Supernatural, Îngerul Întunecat (trebuie neapărat să caut sezonul doi, Jessica Alba e genială Love), Mesaje de dincolo, şi m-am apucat recent de Skins (UK version) despre care pot spune cu mâna pe inimă că e genial; are nişte faze în care mori de râs, deşi mda există şi multe scene obscente, dar chiar mă bucur că reflectă realitate, şi nu ca altele care ţin neapărat că îndulcească adevărul.
Şi mă mai uit la câteva seriale coreene şi japoneze, printre care acum în minte îmi vine Slave Hunters, pe care îl urmărea la Naţiontal Tv, dar am cam pierdut episoade din cauza programului încărcat de la şcoală.

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
Visit this user's website Find all posts by this user
28 Dec 2011, 01:16
  • Acum doua - trei zile am inceput sa urmaresc "American Horror Story" si pot spune ca e pur si simplu genial. Love E foarte bine realizat si e neaparat horror [ma rog, nu in sensul ala cu vampiri/monstri/varcolaci sau altceva =))))))] - e mai mult despre fantome and stuff. Desi e cam incalcita treaba pentru ca fantomele astea, in afara de faptul ca nu pot parasi casa asta in care mor [numita si "Casa Crimei" in serial] si raman blocate acolo pentru totdeauna.. pai pot face orice doresc, asa ca oamenii. O_O This is weird. Whatever, trecand peste asta, serialul e super. N-am intalnit nici macar un personaj care sa nu-mi placa - adica la modul in care joaca/aspect and so on. Fiecare isi interpreteaza rolul foarte bine.

E aparut anul acesta si deocamdata e doar un singur sezon de 12 episoade [pe care l-am terminat in seara asta :-< so sad]. Am citit undeva ca producatorul vrea sa schimbe niste chestii la urmatorul sezon - gen alta poveste, in mare parte aceiasi actori, dar interpretand alte roluri - si actiunea sa fie plasata in alta casa [avand in vedere ca in mare parte, toata actiunea a avut loc in "Casa Crimei" in acest sezon].

Abia astept sa vad ce va fi in sezonul al doilea. ^_^
    Si stiu ca nu sunt singura careia ii place AHS. :> :> Lexie, Cryss/Alice H. :> :> E culmea cum ne-am nimerit toate acum. =))))))) >Happywide<

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
28 Dec 2011, 11:20
Ce ma bucur ca ai scris despre el Love si m-ai uitat pe mine :-w insa, eu cred ca trebuie sa-i multumim lui ronnie Thinking cel putin, fara ea, eu nu as fi stiut de el Love

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
28 Dec 2011, 12:20
  • Nu stiam ca te uiti, India. :3 :3 :3 Altfel, normal ca te puneam si pe tine. :-w >Happywide< >Happywide<
    Pai eu nu am aflat de pe forum de serial, ci prietena mea cea mai buna mi-a zis de el. =)))))))))) Love
    Oricum, e super. 8-> Nu pot sa cred ca l-am terminaaat. Sad Adica.. in fine, sezonul 1. Finna

You run. I con.
28 Dec 2011, 12:35
American Horror Story 8-> Cel mai genial serial la care m-am uitat în viaţa mea. Love În fiecare săptămână număram orele până să apară noul episod şi îmi exasperam colegii , până îi făceam şi pe ei să se uite =)) Caietul meu de mate e plin cu citate din seriale, cel puţin pe ultimele două pagini, şi asta numai de la Tate =)) Deci sunt obsedată , and sunt mândră de asta ! Love Finna

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
28 Dec 2011, 13:02
American Horror Story. 8-> LoveLoveLove

[Image: giphy.gif]
28 Dec 2011, 15:13
Mie nu-mi convine sa-l scoata pe Tate, el era cel care facea acest serial sa fie genial. Si nu ma refer la actor[bine, ma refer si la el Finna], si la personaj in sine, era genial Love Cum spunea si Evan : "With Tate you don't know if he wants to kiss you or to kill you."Heart

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
28 Dec 2011, 18:16
  • Eu cred ca in mare parte.. cam toti actorii fac serialul genial. Thinking Sau ma rog, cei principali [gen familia lui Violet, Tate, Nora, chiar si Constance]. Love
    Mi s-ar parea interesant daca s-ar continua oarecum povestea, dar sa fie mai mult despre copilul ala - stiti voi, care apare la sfarsitul ultimului episod, de care are grija Constance. Thinking Si evident, nu vreau sub nicio forma sa dispara Tate. :| Adica.. WTF, el si Violet must be togetherrrrr. Devil Love

You run. I con.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Seriale Julieta D. Thibault 9 2,279 13 Jan 2013, 00:42
Last Post: Julieta D. Thibault