Thread Closed 
Be careful with stragers and freaky people
30 Oct 2011, 15:34
Mina era foarte multumita de rapunsul sefei sale."Oare sa ii spun pe cine vedeam eu in aceste tablouri,sau nu?".
Dar soimita se decise as ii spuna.
-Rosalie,incepu ea,in visele mele eu ii vad in tablouri pe...se opri pentru un moment dar continua rapid,Albus Dumbledore si pe Tom Riddle.Crezi ca ere vreo semnificatie?intreba ea curioasa fiind din fire.

-Am citit multe lucruri despre Tom si multe lucruri despre marele director,dar niciodata nu am gasit in carti ceva despre Urlet in Noapte care sa aiba legatura cu ei.

Ochii albastrii ai soimitei straluceau foarte tare.Se uita fix la Rose si nu stia ce sa ii mai spuna.

-Tu ai citit sau ai auzit zvonuri in legatura cu acest lucru?
Find all posts by this user
30 Oct 2011, 22:42
Se uitase ganditoare catre tablouri, dupa care nedumerita catre Mina. Isi cautase in adancurile gandirii macar vreun mic detaliu care sa aiba legatura cu acest conac, insa oricat de mult ar cauta .. la fel de putin le gasea. Oare ce putea sa simbolizeze? Oare fata era buna la Previziuni despre Viitor sau orice ce sa aiba legatura cu asta?! Trasese adanc aer in piept si isi deschisese gura amintindu-si de ceva.

"Pai se spune ca un unchi de-al lui Tom a fost primul proprietar al conacului, insa nu stiu daca este adevarat. Chiar nu stiu .." , rostise Soimeanca de aceasta data fiind dezamagita de propriul raspuns. Mereu avea cate o explicatie pentru orice, insa de aceasta data nu era sa.

"Iar in ceea ce tine de distinsul Dumbledore .. ma indoiesc ca stiu ceva." Aici avusese completa dreptate.

[Image: giphy.gif]
31 Oct 2011, 19:36
Mina o privea pe Rosalie reflectand la raspunsul acesteia."Mda."se gandea soimita."Stiam eu ca nu are nicio insemnatate.Zilele acelea pierdute in biblioteca puteau fi umplute cu alceva."zambi ea strengar.Isi trecu din nou privirea pe peretele care era plin de tablouri.Unul dintre acei oameni chiar aducea cu Tom Riddle.

"Cred ca o sa ma inscriu la Previziuni despre viitor.Chiar am nevoie de ceva care sa imi ocupe timpul si chestia asta mi se pare foarte interesanta.Si..pe langa clubul lui Darkason ,unde chiar facem spiritism.Am nevoie de o profesoara care stie.Cum ar fi..."Mina statu putin pe ganduri si se intoarse brusc spre Rosalie.

-Crezi ca as putea sa ma inscriu la ora ta de Previziuni despre viitor?zambea soimita.Eu chiar as vrea sa invat.Si momentan fac parte dintr-un club tot pe tema aceasta.
31 Oct 2011, 21:21
Observand gestul Minei il urmase fara nicio problema. Se uitase si ea la tablouri inca o data, insa oricat de mult si-ar intoarce capul catre orice altceva din jurul sau nu gasea niciun portret care sa aduca macar cu Albus Dumbledore - directorul tuturor timpurilor -. Ii scapase un oftat gandindu-se la moartea lui tragica de acum cateva sute de ani. Si acum se mai intreba cum ar fi fost daca ar fi existat ca eleva pe vremea lui ...

Auzind cuvintele Soimencei revenise la realitate si ii raspunse pe un ton nonsalant. "Da, am auzit de acel club despre Previziuni despre Viitor. Felicitari. Ma bucur ca faci parte din el. Si da, desigur. Te poti inscrie la cursul meu." Facuse o pauza pentru a mai medita putin, dupa care murmura: "Ba chiar mi-ar face o deosebita placere sa te am si ca eleva."

02 Nov 2011, 16:23 (This post was last modified: 02 Nov 2011, 16:24 by Mina Fabienne Potter.)
Mina se facu toata rosie cand auzi complimentul lui Rosalie si isi lasa privirea in pamant.Nu stia cum sa ii multumeasca ,dar se gandea ca cel mai simplu lucru era sa ii spuna un multumesc.Zis si facut.

-Iti multumesc foarte mult,incepu soimita.Si eu chiar mi-as dori tare mult sa te am ca si profesoara.Am atat de multe lucruri de invatat de la tine.Abia astept sa incepem,zambi Mina.
Se intoarse apoi si privii din nou tablourile."Hmm,ciudat!"zise ea si continua de urcat scarile.

Odata ajunsa la etajul 1, Mina incepu sa se miste foarte silentios ,nestiind ce "chestii odioase" pot aparea de dupa vreun colt.Se misca asa de incet,ca o pisica in incercarea ei de a-si prinde hrana.Mina se uita in toate partile,nu pentru ca ii era frica ,ci pentru ca era curioasa de mama focului.

Brusc o usa se tranti.Soimita isi muta privirea inspre acel loc.
02 Nov 2011, 19:12
Zambise sincer. Trebuia sa recunoasca faptul ca se bucura sa fie apreciata de cei din jurul sau, mai ales de elevi ai casei sale. De data aceasta isi amintise de Ema: ii era dor de ea. Fusese deja plecata destul de mult timp, iar acum cum incepuse cupa caselor si ea nu era aici. Surase usor amintindu-si ca trebuiau sa se mute din loc, iar cand ajunsese la etaj nu durase mult pana Mina sa tresara.

"Ce este?" , intrebase Rosalie pe un ton destul de grav. Era confuza. Chiar nu stia ce sa spuna, nu avea nicio idee despre ce s-ar fi putut intampla, insa inghitise in sec deoarece auzise si ea trantitul de usa. Ce putea sa spuna? Se uitase de pe scara si observase un tip cu gluga pusa.

"Ce facem acum?!" , adaugase Soimeanca vrand sa vada daca Mina avea vreo idee.

03 Nov 2011, 20:47
Soimita ii indica un loc dupa o usa lui Rosalie,si fugi indata intr-acolo.Mina vazu si ea acel individ cu gluga si se ruga din tot sufletul sa nu fie un Devorator al Mortii pentru ca in ultimul timp numai de aceia avea parte.

-In acest conac traiesc oameni?o intreba soimita pe Rosalie cu voce inceata.Eu stiam ca nu.

Tocmai in acel moment acea persoana misterioasa se pare ca daduse cu piciorul in ceva ,caci acum sarea de in sus si in jos intr-un ritm ametitor.Mina isi puse mana la gura,ca nu cumva sa o auda individul.Era toata rosie la fata de ras.Individul incepu sa injure si sa tranteasca pe jos cu ce apuca in doua maini.
Soimita se piti mai bine in ascunzatoarea ei cand deodata...
04 Nov 2011, 19:18
Ii facuse semn sa taca. Nu era momentul sa ii dea acea explicatie, insa era evident ca Mina era extrem de curioasa in legatura cu cine facea parte din acea casa, astfel incat gasise o solutie. Isi luase bagheta din buzunarul stang de la roba si cu o unduire facuse sa apara un pergament si o pana cu cerneala albastra. Incepuse usor sa scrie. "Nu, nu traieste in acest conac nimeni, insa .. trebuie sa avem grija. De multe ori tot felul de creaturi si Devoratori ai Mortii isi fac aparitia pe aici" Ii daduse sa citeasca pergamentul, ii facuse din nou semn sa taca fiindca cu siguranta ar fi strigat putin din cauza socului si cu o vraja incendiase pergamentul. Noroc ca nu se auzise nimic.

Exact in clipa urmatoarea usa dupa care ele se aflau se deschise aparand in fata lor un om de varsta medie, cel putin asa parea .. cu o masca de Devorator pe cap.

05 Nov 2011, 17:46
Minei se ascunse mai bine in locul unde era.Spera din tot sufletul ca Devoratorul as nu o zareasca.Dintr-o data soimita stranuta.Facu ochii mari si o privi speriata pe Rosalie.Deschise gura ca sa mimeze ceva ,dar Devoratorul deja era langa ea si o trase afara din ascunzatoare.

-Sanatate!spuse el cu un zambet malefic pe chip.
O trase pe soimita mai aproape de el si facu ochii mari de uimire.Rase scurt dupa care spuse:
-Uite ce avem noi aici!O micuta Potter!
Mina era foarte furioasa.Nicaieri nu putea scapa de acesti oameni.Parca aveau un gps cu care sa o gaseasca peste tot.Acum nu mai conta ca o gasi.Lucrul cel mai important era sa nu o gaseasca si pe Rosalie.

-Ce face o scumpa Potter aici?surase el.
-Nu ma lua pe mine cu "scumpa" ai inteles?se smuci ea din stransoarea lui.+
-Usurel ,usurel,ca o sa iti dau drumul daca imi spui tot ceea ce ma intereseaza si bineinteles daca vei veni cu mine.

Soimita casca ochii ei albastrii.Inghiti in sec si se ruga ca Rosalie sa faca ceva.

05 Nov 2011, 22:02
Nu putea sa stea acolo fara sa reactioneze in vreun fel. Se uitase pe furis catre Mina si catre acel Devorator. Statuse cateva secunde pe ganduri, iar in momentul in care considerase ca putea sa devina periculoasa situatia luase bagheta din buzunarul de la roba si isi facuse aparitia de dupa usa. "Da-i drumul." Chipul artagos al barbatului se indreptase imediat catre ea. Inghitise in sec si folosise exact la timp vraja 'Protego' exact cand era pe cale sa o blesteme cu unul dintre vrajile de neiertat. Se speriase datorita faptului ca el reactionase imediat.

O trase pe Mina de brat si Disparusera din Urlet in Noapte ajungand in fata castelului. "Imi cer mii de scuze. Alta solutie nu era .. trebuia sa disparem cumva de acolo." Se ruga sa inteleaga. Facuse o pauza pentru a inspira aerul rece care o va calma si .. murmurase inca ceva. "Haide, vom mai discuta in turn. E periculos sa stam aici. Trebuie sa avem mai multa grija de-acum la oamenii straini."

Edit By Raizen

Puncte
Ochi-De-Soim - 200

Topic Closed !

Thread Closed