{she doesn't believe in shooting stars}
01 Nov 2011, 15:56
Aceea este atunci cand primesc o comanda Thinking?

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01 Nov 2011, 16:02
Imi place modeul de comanda cum l-ai scris. Finna
Ei, mai astept sa vad seturi de-ale tale! Heart

[Image: giphy.gif]
01 Nov 2011, 17:00 (This post was last modified: 01 Nov 2011, 22:19 by Melisse Y. Carter.)
  • sincera sa fiu, nu prea mai am idei de seturi =)) astept seturi noi, date de membrii care au chef sa poarte ceva care se poate numi si "experiment" Wink)

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #

01 Nov 2011, 17:40
Ce-mi place titlul Love
Si de asemenea, prima pagina e genialaLove

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
01 Nov 2011, 21:33 (This post was last modified: 01 Nov 2011, 21:33 by Bell Evans.)
Heyy, as vrea si eu un set >Happywide< Imi plac mult ultimele tale creatii ^_^
  • Imagini: as vrea sa o folosesti pe asta in special && asta
    Text: I want it all, but I want you more.
    Alte mentiuni: As vrea ceva fara sharpen - am fobie de chestia aia - si in rest, multumiri anticipate >Happywide<
Sunt sigura ca va iesi la fel de reusita ca si celelalte Wink
02 Nov 2011, 19:44 (This post was last modified: 02 Nov 2011, 19:45 by Melisse Y. Carter.)
  • B e l l Heart
    Sper sa iti placa setul, cu toate ca am de gand sa ti-l refac in cursul zilelor urmatoare Thinking

[Image: 10f53iu.png] [Image: 21l34t1.png]

[Image: 2603odu.png]

02 Nov 2011, 19:57
Imi place setul. Heart Tocmai de aceea am sa-ti mai dau o comanda, pe care promit sa o port daca esti de acord sa o faci. ; ; ) Ai avansat muuult prea mult . Love

Request
I'm Rosalie && I want a set made of signature + icon + avatar
with this && && this images.
And don't forget to Culori cum dorest. Text: I'll be ok. Nuante: si deschise si inchise. ceva combinat. Ma bazez pe tine. Kiss.
Thank you!

[Image: giphy.gif]
02 Nov 2011, 20:08
E dragut, dar nu mi-l imaginam chiar asa Thinking Ma bucur ca ai vrea sa il refaci >Happywide< Nu stiu, eventual ai putea folosi doar imaginea cu Susan daca nu se incadreaza bine si cealalta Thinking Si sa nu folosesti atat de multe culori, nu stiu, eventual sa te rezumi la o nuanta Thinking
Sper sa nu te superi, sunt doar niste sugestii >Happywide<
03 Nov 2011, 15:10 (This post was last modified: 03 Nov 2011, 15:10 by Melisse Y. Carter.)
  • @Bell: Ai putea, te rog, sa imi spui daca vrei sa fie mai inchis, cu culori mai vii sau nu, cam ce imagini ai vrea sa bag in fundal, etc? Thinking
    Chiar vreau sa iasa asa fel incat sa iti placa, iar pentru asta cred ca am nevoie de ajutor Blush
    Multumesc anticipat! >Happywide<

03 Nov 2011, 15:39
Sa nu folosesti culori atat de vii, sa fie putin mai sterse - de exemplu cred ca imaginea aia ar merge cu un fundal de un verde inchis, mai cenusiu, dar sa fie totusi colorata - nu sepia, alb negru sau asa. Iar in fundal ai putea folosi asta sau asta. Imaginea - fata ei - sa ramana colorata, iar fundalul sa fie putin mai sters. Si scrisul sa nu fie prea colorat, si sa fie direct pe imagine - fara fundalul ala pe care l-ai folosit la semnatura anterioara.

Sper sa intelegi cam ce vreau >Happywide<