Thread Closed 
This is gonna hurt
05 Nov 2011, 13:33
This is gonna hurt
- Only me and Rosalie -

• Lumina slaba a lunii se rasfrangea in ferestrele Castelului, dand armurilor o stralucire fantomatica. Cercetasa continua sa mearga cu nonsalanta pe coridoare, bucurandu-se ca nimeni nu se afla prin preajma ; asta ii dadea o senzatie fada de liniste. Or fi fost elevi umbland prin Castel la ora aceea, insa ea inca nu daduse peste nimeni. Putea sa se abandoneze gandurilor ei sau unei fugi lipsite de ratiune - orice ar fi facut, oricum n-ar fi vazut-o nimeni.

Se strecura pe usa care dadea in camera Oglinzii lui Erised. O inchise cu grija in urma sa, amintindu-si ca avea intotdeauna tendinta de a scartai cand era trantita. Nu ar fi vrut ca Filch sau Doamna Norris sa dea buzna peste ea doar din cauza unei usi vechi de sute de ani. Rasufla apoi adanc si se intoarse cu fata inspre Oglinda lui Erised. Nu avea idee de ce venise acolo , dupa atatea dati in care privise in ea si vazuse acelasi lucru. Ceva o atragea in camera aceea - ceva intunecat, care voia sa o vada cazand in dizgratie. Ranji sarcastica la acel gand.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
05 Nov 2011, 13:46
Devenise o adevarata obsesie pentru ea sa viziteze oglinda aceea din ce in ce mai des. Oftase inaintand ca un magnet catre acea incapere. Ultima data cand fusese acolo a fost cand o buna prietena de-a sa a fost ranita de ceea ce vazuse in oglinda aceea vrajita si de problemele de acasa. A jurat, a promis ca nu se va mai intoarce, insa nu putea. De ce ? Buna intrebare, dar fara niciun raspuns.

Apasase cleanta grea de la usa si patrunse in camera. O silueta cunoscuta se profilase in fata ei. Oare chiar era Cercetasa? Abia acum cateva zile o vazuse. Surase usor. Spera doar ca nu o va deranja. La cum o cunoscuse pana acum stia ca nu prea voia sa fie intrerupta. Cel putin .. la lac o acceptase totusi, chit ca voia sau nu. "Buna." , murmurase Rosalie in pofida gandurilor sale.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
05 Nov 2011, 13:54
  • Se intoarse in clipa in care auzi o voce binecunoscuta rasunand din spatele sau. Senzatia de deja vu o inabusi , si timp de o secunda i se paru ca vede in fata ochilor imaginea lacului pe care se rasfrangea lumina lunii. Atunci fusese ultima oara cand auzise glasul acela..

Scutura din cap, revenind la realitate, si isi ridica privirea. Rosalie statea in dreptul usii incaperii, parca asteptand din nou permisiunea de a inainta, precum in noaptea in care venise la malul lacului. Schita un zambet vag cand isi aminti asta, iar cuta de incruntare care ii aparuse pe frunte disparu.
    - Salut, Rose, spuse ea, incet. Se pare ca ne intalnim din nou.

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
05 Nov 2011, 16:44
Daduse aprobator din cap, insa ramasese cateva secunde mai pe loc parca vrand sa se asigure ca totul era in regula. Ii cercetase chipul Cercetasei si nu parea sa o deranjeze faptul ca din nou Rosalie era prezenta unde se afla si ea. Ceea ce era ciudat era ca nu se uita in oglinda , pur si simplu statea in mijlocul incaperii, asa cum facea ea de multe ori. Unduise bagheta cum era obisnuita pentru a face sa apara doua scaune si se aseza. Ii facuse semn lui Desiree sa ii urmeze miscarea daca doreste.

"Da,asa se pare." , murmurase Soimeanca pe un ton cumsecade si chicotise usor. De aceasta data nu se mai simtea atat de incordata in fata colegei sale de la Hogwarts. Probabil datorita faptului ca acum se cunosteau putin mai bine. Cel putin asa credea ea.

05 Nov 2011, 18:01
  • O cuta mica de incruntare aparu intre sprancenele sale cand vazu scaunele create de Rosalie. Ea nu venise acolo ca sa stea la taclale; totusi, ar fi fost nepoliticos sa ii spuna asta tinerei. Se gandi la matusa sa, care mereu se plangea de nepasarea si de ironia sa. Faptul acesta nu o facea sa o iubeasca mai mult decat o facea deja.

Se uita timp de o clipa la felul in care razele lunii se rasfrangeau de Oglinda lui Erised. Ridica atunci din umeri si se aseza pe scaunul creat de Rosalie.
    - Deci, am venit aici ca sa discutam din nou despre nemurirea sufletului? intreba ea, nonsalanta. Noaptea aceea petrecuta pe malul lacului ii veni iarasi in minte.

Love you, Bells.
05 Nov 2011, 21:56
Brusc se simtise in plus. Hm, cu siguranta intentia lui Desiree nu fusese aceea. Abia apoi si-a dat seama ca probabil Cercetasa venise aici pentru a privi in oglinda, nicidecum pentru a isi petrece timpul vorbind cu Rosalie. De fapt ea nici macar nu stia ca se vor intalni din nou. Da .. ciudat. In ultimul timp cam treceau pe acelasi drum oriunde se duceau. Poate era un semn ca trebuiau sa se imprieteneasca sau ... dimpotriva. Cine stie? Asta vor descoperi pe parcurs.

"Ei,imi cer scuze. Nu asta mi-a fost intentia." , chicotise Soimeanca. Spera sa nu o supere din nou pe fata. Se luminase la fata amintindu-si de ceva care cu siguranta o va insenina putin la fata pe tipa de langa ea. "Ce zici de o tigara Malboro, huh?" Astepta un raspuns din partea ei.

06 Nov 2011, 09:58
  • O privi curioasa pe Rosalie. Oare informatia despre adictia sa fata de tigari se raspandise atat de repede prin Castel? Ridica din umeri. Trebuia sa se intample si asta, o data si o data. O privi pe tanara din fata sa si realiza ca, cel mai probabil, ea va trebui sa faca cinste pentru amandoua. Daca ar fi fost Jennifer in noaptea aceea acolo, ar fi pus pariu ca i-ar fi dat din tigarile sale.
    - S-a facut, spuse ea, repede.
    Scoase pachetul Marlboro din buzunar , il deschise, si apoi i-l intinse lui Rosalie.
    - Invitatii primii, rosti ea, cu diplomatie.

Love you, Bells.
06 Nov 2011, 11:34
Daduse negativ din cap. Incepuse sa rada. Daca o intrebase de asa ceva avea de gand sa o si serveasca. Astazi va face o exceptie, desi ea de obicei nu fuma Malboro. Facuse sa apara un pachet de tigari si i-l inmanase Cercetasei. "Ei, neah .. daca eu te-am intrebat am de gand sa te si servesc." Chicotise acum simtindu-se mai bine. Nu mai era la fel ca la inceput. Macar acum putea sa vorbeasca cu Desiree si despre alte lucruri in afara de sefia caselor, nemurirea sufletului si alte chestii de acest gen.

Tinuse pachetul cateva secunde in aer pana Dess se hotarase sa ii accepte 'invitatia la fumat'. Surase usor aprinzandu-si tigara cu o bricheta Incuiata. Ei .. vedeti? Totusi se pot face lucruri si fara prea multa magie.

06 Nov 2011, 14:19
  • Ezita cand vazu pachetul pe care i-l intinse Rosalie. Problema era ca, ultima oara cand incercase o tigara Transfigurata, ramasese cu un gust curios de buruieni amare plutind in gura. Cam de atunci, lua de fiecare data pachetul de tigari la ea cand facea o escapada prin imprejurimile Hogwartsului.
    Sperand ca Rosalie se pricepea mai bine la Transfigurari, Desiree lua o tigara din pachet.
    - Saru'mana, multumi ea.
    Isi puse pachetul sau inapoi in buzunar, apoi cauta o bagheta. Cu o vraja nonverbala, facu ca tigara sa se aprinda. O urmari cu coltul ochiului pe Rosalie, ca sa vada ce facea tanara.

Love you, Bells.
06 Nov 2011, 14:38
Statuse putin pe loc fara sa reactioneze in vreun anume fel vrand sa vada daca Desiree ii accepta tigara sau nu. Rasuflase usurata cand observase gestul Cercetasei. Se uitase pentru cateva secunde in gol, dupa care isi apucase din nou pachetul de tigari si isi mai luase una. In ultimul timp fumase destul de mult si curios .. tot in incaperea unde se afla Oglinda lui Erised fumase pentru prima data .. sau a fost in Camera Necesitatii? Nu mai stia exact, dar in fine .. n'avea nicio relevanta.

"Cu placere. Si-alta data. Oricand." Chicotise, sesizand ca vorbise sacadat. Hm. Tot pe parti. Macar acum avea ce sa ii spuna. Nu se uita la Desiree de parca se uita mai degraba prin ea catre nimic. Nu era o stafie. Acum puteau vorbi si spera sa se inteleaga din ce in ce mai bine cu ea.

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  and the mirrors gonna fog tonight Victor A. Olivier 8 1,705 19 Dec 2011, 19:23
Last Post: Victor A. Olivier
  I wish that I could save you from the hurt Effy K. Dietrich 17 3,625 27 Nov 2011, 19:35
Last Post: Rosalie Vivienne Alden