Isabella's little world ^_^
|
06 Nov 2011, 00:32
|||
|
|||
@Lexie.
![]() Ok, am incercat acum. : o3 Multumesc. ![]() @Ginny B. :> Multumesc mult. > ![]() ![]() ![]() Ok, am mai incercat ceva. : o3 Sper ca e mai ok la dimensiuni. ![]() ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
06 Nov 2011, 00:38
|||
|
|||
Imi place
![]() ![]() Waay cat de repede evoluezi ![]() ![]() ![]() |
|||
06 Nov 2011, 00:44
|||
|
|||
Wow,wow,wow
![]() E cel mai superb de pana acum si vreau o comanda daca esti de acord ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozele: this ![]() & this * Text: All I need is you again. Text separat, stii tu ca o imagine in afara semnaturii ![]() Thanks, dear ![]() ![]() |
|||
06 Nov 2011, 02:15
(This post was last modified: 06 Nov 2011, 11:07 by Isabella River.)
|||
|
|||
@Ginny B. :>
Mersi, am sa vad sa mai lucrez pe la dimensiuni. : o3 @Rosey. ![]() Nu ma stresezi, chiar ma bucur cand primesc comenzi, ca asa pot sa mai exersez. ![]() O sa incerc sa vad ce iese. : o3 Multumesc mult ! > ![]() EDIT LATER: Rose, am incercat sa iti fac setul. : o3 Vezi ca textul e imagine, am zis ca nu stiu inca s-o fac gif in PS. X_X Abia azi m-am familiarizat cu PS. ![]() Sper sa iti placa. > ![]() ![]() ![]() ![]() You run. I con.
|
|||
06 Nov 2011, 11:16
|||
|
|||
Deeeci setul tau actual este cel mai tare din toate!!
![]() ![]() ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
06 Nov 2011, 11:26
|||
|
|||
Wow, Issaaa, sunt superbee :-o evoluezi enorm :-o
![]() |
|||
06 Nov 2011, 11:28
|||
|
|||
Merci,merci,merci.
![]() Ai rezolvat tu intr-un final .. eu iesisem. ![]() ![]() ![]() Doar ca as vrea sa-mi faci textul aproximativ cu aceeasi nuanta ca a parului fetei din poza. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
06 Nov 2011, 11:36
|||
|
|||
@Mel.
![]() Multumesc. > ![]() @Jennifer. Mersii. > ![]() @Rosey. ![]() Ma bucur mult ca iti place. > ![]() Da, pai la inceput mi se parea prea inchisa la culoare in comparatie cu cealalta imagine, dar am modificat-o eu. ![]() Ok, ok, o sa il fac imediat. > ![]() You run. I con.
|
|||
06 Nov 2011, 11:40
|||
|
|||
Thank you!
![]() ![]() |
|||
06 Nov 2011, 11:52
(This post was last modified: 06 Nov 2011, 12:04 by Isabella River.)
|||
|
|||
Mhm.. am trei variante, dar parca tot pe negru se vede mai bine pe forum.
![]() ![]() ![]() *lipsa* *lipsa* *lipsa* ![]() You run. I con.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|