I like sweets...really,I like very much!
06 Nov 2011, 16:16
Afară nu era așa de frig , dar totuși ea se îmbrăcase destul de gros pentru a nu tremura seara. De obicei , seara era foarte frig , și cum îi plăcea ei să se plimbe , uita de noțiunea timpului și o prindea seara. Era o amețită mai mare decât cea mai mare amețită de pe planetă. Avea poftă de dulciuri , mai ales de înghețată. Bine că nu răcea așa de ușor , altfel ar fi fost bolnavă până acum. Dar era ok să mănânce și o prăjitură bună bună , cu cireșe sau ciocolata. Asta era preferata ei. Și încă era. Era să treacă de cofetărie , dacă nu se trezise din visare. Intrase în cofetărie , nu erau prea mulți oameni acolo , doar 3-4. Până la urmă era duminică , deci se aștepta ca acea cofetărie să fie full. Știa ce voia să comande. Ori înghețată , ori prăjitură cu cireșe și ciocolată. Da , prajitura suna mai bine. Stătu 5 minute să se gândească din nou , și se hotărî să ia prăjitura cu cireșe și ciocolată. Se așezase la o masă , lângă geamul puțin aburit. O chelneriță venise să îi ia comanda. Comandase prajitura dorită , și un pahar de suc de mere. Preferatul ei. Până venea comanda , se uita pe geam pierdută. Se gândea la ceva , voia s știe și ea la ce anume. Gândurile ei umblau aiurea prin minte , fără ca ea să le controleze. Niciodată nu a reușit să își controleze propriile gânduri , era un lucru greu pentru ea.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06 Nov 2011, 16:32
ooc: Suc de mere? Serios. Suc de mere? Imi aduci aminte de cineva cu sucul de mere verzi =))
bic:

Aruncase o scurta privire spre ceasul de la mana. Un personaj cunoscut si copilaros, cu capul de soricel, urechile negre, imbracat mereu in pantaloni rosii si cu manusi albe pe maini ii spuse Lui Rose ca este destul de tarziu. Perfect pentru o plimbare pe inserate. Isi pieptana cu meticulozitate parul lung si blond cu radacinile negre, isi puse coronita ei preferata pe cap, coronita purtata mai mult pentru aspect decat pentru utilizarea ei. Isi trase in graba o haina mai groasa pe ea si iesi din camera. Hai Salem strigase ea inainte de a inchide usa pe dinafara. Motanul negru se ridica de pe pat si sari de pe pat si se grabi sa iasa din camera.

Se grabise sa ajunga cat mai repede pe Alea Diagon. Incuiatii care o vazura urmata de o pisica neagra strambara din nas dar ei nu ii pasa. Ajunsa pe strada ingusta si ticsita de magazinele fel de fel ale vrajitorilor isi dadu seama ca o ploaie enervervanta incepu sa cada. Pic, pic, pic. Perfect. Cum am eu mereu norocul asta idiot? Rose injura printre dinti si intra intr-o cafenea oarecare.

~everybody L I E S but T R U T H begins in lies~

[Image: oswin-sig_zpsba3b43b6.png]

It's one of the great tragedies of life — something always changes.

I am an innocent liar, bitch. What's wrong with that?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply