|
We’re in this together now
|
04 Nov 2011, 20:58
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Incepu sa respire sacadat in momentul in care zari cuvintele de pe foaie; si ea niciodata nu-si exterioriza nervozitatea sau surprinderea. Tot ceea ce aflase, tot ceea ce gandise, tot ceea ce a vrut pana in momentul acela , toate parca au plutit in aer timp de cateva momente lungi, lasand-o vulnerabila in fata descoperirii.
Si stia ca nu ar fi putut schimba nimic, indiferent de cat de mult ar fi vrut. Se gandise numai sa afle informatii despre parintii sai - nimic altceva. Nu isi imaginase ca avea o familie mai mare, imprastiata exact pe unde nu si-ar fi dat seama. Insa cuvintele de pe foaie vorbeau - Aria Everdeen era sora sa. Gasita, apoi adoptata. Nu cunostea decat o persoana cu trecutul acela.
Si isi dadu seama atunci si de alt fapt - nu scria nimic, nicaieri, despre moartea Ariei.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
05 Nov 2011, 10:57
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
RP Posts: 563
Galeoni: 75
|
|
- - Nu, stai, mai este cineva in...
Inainte ca unchiul ei sa continue, jetul alb de lumina tasni din bagheta lui Ainsley, indreptandu-se catre el; Cercetasa isi inchise instinctiv ochii, caci nu voia sa vada ce se intampla. Respira adanc timp de cateva secunde in timp ce tacerea se asternu peste coridoare - o tacere ce nu prevestea nimic de bine. Abia dupa cateva momente avu curajul sa isi deschida ochii ca sa vada exact ce a facut.
Privirea unchiului sau era nefocalizata, semn ca vraja ei avusese succes - macar in privinta asta facuse ceva bine. Isi scutura capul si decise sa se gandeasca la momentele astea mai tarziu; acum trebuia sa se concentreze la ce avea de facut.
I lost my taste for this ,I'll keep my pride.
|
|
05 Nov 2011, 11:03
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Rasufla adanc, incercand sa se obisnuiasca cu ceea ce aflase. Nu numai ca Aria nu era moarta, ci pe deasupra mai era si sora sa; halal combinatie. Lumea e mica - isi zise ea, amintindu-si de ziua in care Ainsley i-a spus ca Aria era Reptomit, la fel ca si Desiree. Se hotari atunci sa nu-i spuna asta lui Ainsley. Pur si simplu nu ar fi vrut sa vada reactia sa la aflarea vestii. Trebuia sa afle exact de ce Ainsley crezuse ca Aria e moarta - numai ca asta putea se astepte pentru ziua de maine. Incerca sa scape de gandurile despre Aria pentru a se concentra la ce avea de facut.
Isi trase cateva suvite ratacite de par dupa ureche si incepu sa rasfoiasca celelalte foi, intrebandu-se peste ce ar mai fi putut da. Avea impresia ca ce era mai rau deja trecuse.
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
05 Nov 2011, 12:45
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- Dupa ce isi termina treaba, Ainsley se hotari sa se intoarca inapoi la incaperea in care se afla Desiree. Probabil ca colega sa deja se intreba unde era si ce se intamplase, tinand cont ca trecuse destul de mult timp de cand o lasase singura. Nu voia sa-si aminteasca ce tocmai facuse - pusese o vraja de memorie asupra unchiului sau si apoi il incuiase intr-o camera oarecare. Si nici nu voia sa-i mentioneze asta lui Desiree, oricat de vinovata s-ar fi simtit pentru ca ii ascundea adevarul.
O gasi stand printre o multime de foi rascolite, fapt care o facu sa se intrebe cum vor reusi sa le stranga pe toate la timp. Cand Ainsley intra in incapere, Desiree isi ridica usurata privirea.
- Ai gasit pe cineva? o intreba ea.
|
|
05 Nov 2011, 13:12
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Se uita la Ainsley, asteptandu-i raspunsul. Era sigura ca gasise pe cineva; altfel, de ce ar fi lipsit atat de mult?
- Nu era nimeni, clatina colega sa din cap.
Cercetasa lasa putin foile jos, concentrandu-se asupra lui Ainsley. Asta sunase ca o minciuna, mai mult decat orice - si in momentul acela isi aminti ca nu ar mai fi trebuit sa aiba incredere in ea, dupa ce a mintit in legatura cu motivul pentru care a venit la Minister. Vazandu-i privirea sceptica, Ainsley adauga repede:
- Vorbesc serios. A durat atat de mult fiindca am aruncat cateva priviri prin mai multe camere, ca sa ma asigur ca nu era nimeni pe acolo. Voiam sa fiu sigura.
Love you, Bells.
|
|
06 Nov 2011, 12:44
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- Vazu pentru o clipa privirea sceptica a Cercetasei si se gandi ca isi va da seama de ce se intamplase. Insa , in momentul urmator, Desiree isi pleca inapoi privirea catre dosare. Isi retinu oftatul de usurare inauntrul ei spre nu a da mai multe suspiciuni colegei sale, apoi se apropie , punandu-se in genunchi langa ea.
- Ce ai gasit? o intreba.
Desiree ii arunca o privire dezaprobatoare, apoi ii intinse unul din dosare, fara sa mai zica nimic. Lui Ainsley ii trecu prin minte ca , cel mai probabil, era dezamagita de ceea ce aflase despre ea. Gasi insa numele Everdeen pe dosarul pe care il tinea in maini, si pe chip i se asternu o expresie impresionata. Desiree chiar lucrase repede.
|
|
06 Nov 2011, 12:58
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Zambi vag cand o zari pe Ainsley - era atat de concentrata de dosarul pe care i-l daduse, incat nici macar nu-si dadea seama ca o vedea. Se felicita in gand pentru ca avusese inspiratia sa ascunda foaia in care scria ca Aria era sora sa in buzunar, chiar inainte ca Ainsley sa intre. Nu stia cum ar fi reactionat colega sa daca ar fi aflat ca Aria inca traia - dar Desiree era decisa sa afle in ce circumstante crezuse Ainsley ca Aria murise. Ceva gresit se intamplase in momentul acela, era sigura.
- Trebuie sa mergem si la Departamentul Accidentelor Magice, rosti Cercetasa.
Ainsley se intoarse catre ea, cu o cuta de incruntare intre sprancene.
Love you, Bells.
|
|
06 Nov 2011, 14:30
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- - Acum? Dar nici macar nu ai gasit..
Ainsley se opri atunci din vorbit si o privi cu luare aminte pe colega sa. Adevarul era ca nu o intrebase daca gasise ceea ce cautase - ci doar fusese prea absorbita ca avea in mainile sale adevarul despre originea lui Aria. Fusese prea absorbita de ea insasi ca sa-si aduca aminte ca venise acolo ca sa o ajute pe Desiree.
Si pur si simplu nu putea sa-si ceara scuze. Mandria o impiedica.
- Am gasit ce am vrut, rosti Desiree, facand abstractie de tacerea stranie ce se asternuse. Mai am nevoie de un singur lucru, si apoi putem pleca.
|
|
06 Nov 2011, 20:03
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Se abtinu sa-i mai zambeasca cu superioritate inca o data; pentru ca scopul sau nu era ca Ainsley sa se simta incomfortabil din cauza sa. Totusi, Desiree parca facea toate acestea din reflex, fara sa aiba nevoie de ganduri care sa o indrume spre ceea ce era bine pentru ea sau ceea ce era corect.
Se ridica in picioare si incepu sa stranga toate foile ce se aflau imprastiate pe podea. Simtea privirea apasatoare a lui Ainsley atintita asupra sa, asa ca trebui sa vorbeasca.
- Iei dosarul cu tine sa-l studiezi sau o faci aici? intreba, cu indiferenta.
Asta o dezorienta pe Ainsley pentru o clipa.
- Termin imediat, o auzi spunand.
Love you, Bells.
|
|
07 Nov 2011, 16:42
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- Isi musca buzele, incercand sa nu-si arate sentimentele ce se involburau inauntrul ei. Bineinteles, cel mai probabil Desiree o considera in momentul acela mult mai putin decat o prietena - ceva apropiat cu o straina. Trebuia sa-i explice ceea ce se intampla cu adevarat imediat ce vor ajunge in afara Ministerului, in siguranta.
Cu parere de rau, lua doar cateva foi din dosarul surorii ei - cele pe care le considera mai importante, cele ce aveau date precum locul sau de nastere. Desi fusese sora ei vitrega, stia atat de putine despre Aria. Avea impresia ca daca s-ar fi interesat mai mult despre ceea ce se intamplase cu ea va schimba cumva lucrurile.
O ajuta pe Desiree sa puna dosarele la locul sau, pe rafturi, apoi iesira amandoua din incapere.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|