Thread Closed 
This is gonna hurt
06 Nov 2011, 19:56
  • Prinse tigara intre buze si rasufla adanc. Simti cum fumul ii invalui trupul intr-un mod care intotdeauna o linistea. Tocmai de asta fuma atat de des - pentru senzatia de calm pe care o simtea inauntrul sau. O urmari pe Rose cum isi aprinse si ea o tigara si se intreba de cand fuma si ea. Se parea ca toata lumea facuse din asta un fel de moda.
    - Rose, vreau sa te intreb ceva.
    Facu o mica pauza pentru a mai inspira o data fumul tigarii, apoi continua.
    - Ti s-a intamplat vreodata ca imaginea din Oglinda lui Erised sa.. se schimbe de-a lungul timpului?

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
07 Nov 2011, 15:57
Ramasese putin pe ganduri in timp ce inhala fumul de la tigara. Intrebarea Cercetasei era atat de simpla si totodata parea atat de dificila. De ce? Caci era un raspuns cu doua taisuri. In fine .. nu mai avea niciun sens sa se gandeasca la asta. Chiar ar fi fost in zadar. Trebuia sa vorbeasca putin si atat. In plus .. ce era atat de greu sa dea un raspuns?! Isi daduse ochii peste cap.
"Pai .. doar o data mi-a aratat ceva ce cu adevarat imi doream si am devenit, in rest .. ori de cate ori ma uit arata acelasi lucru. Si nu ceva prea frumos, nu ceva ce vreau .. daca intelegi ce spun." Oftase, in gand revenindu-i iar si iar imaginea cu Jake in mana cu un trandafir. Se infiorase. De foarte mult timp nu se mai uitase in oglinda .. de cand i se intamplase sa vada asa ceva.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
07 Nov 2011, 21:20
  • Desiree zambi larg auzind confesiunea tinerei.
    - Se pare ca suntem in aceeasi situatie, murmura ea.
    Fusese o vreme in care crezuse ca Oglinda lui Erised pur si simplu functiona gresit cand isi privea reflexia; fiindca in niciun caz nu-si imaginase ca dorinta sa cea mai arzatoare era si un pacat. Se mai perindase prin incaperea asta mai ales dupa moartea varului sau, insa imaginea se incapatana se ramana aceeasi.
    - Si, totusi, am auzit de persoane carora li s-a schimat dorinta dupa un timp, adauga Cercetasa.

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
07 Nov 2011, 21:34
Pusese mana pe crestetul capului in semn ca gandea foarte intens .. sau cel putin asa parea. Se incruntase. Si ea auzise de asa ceva, dar existau sute de variante .. in plus, cu siguranta tinea si de persoana. Oglinda lui Erised nu reactiona la fel la toata lumea. Puteau sa fie atatea diferente .. "Hm, te-ai gandit vreodata ca acelor persoane li s-a implinit de curand ultima dorinta vazuta si au mai revenit in aceasta incapere si .. bineinteles ca au zarit altceva?" Ideea ii venise pe moment, insa oftase dandu-si seama ca nu fusese prea explicita. Sperase ca Desiree sa inteleaga insemnatatea cuvintelor spuse de Soimeanca.

Acum ca adusese vorba despre oglinda .. chiar era curioasa. Oare exista o anumita statistica in care sa scrie cui i s-a mai intamplat sa i se schimbe dorinta ? Hm .. buna intrebare. Se va interesa la un moment dat la biblioteca si de asta.

08 Nov 2011, 17:17
  • Desiree ridica din umeri. Stiuse de cazuri din acestea fiindca fusese de fata cand se intamplase; pur si simplu, reflectia dorintei se schimbase in urmatoarea secunda. Ar fi dorit sa i se intample si ei la fel. De cate ori crezuse ca a reusit sa se convinga care era dorinta sa adevarata, pur si simplu Oglinda ii aratase ca nu avea dreptate. Imaginea, sau mai bine spus dorinta, se incapatana sa ramana aceeasi.
    Prinse usor tigara intre buze, simtind gustul tutunului in gura.
    - Pur si simplu.. am fost acolo cand s-a intamplat, rosti ea. Intr-o secunda, reflectia dorintei era una; iar in urmatoarea, intreaga imagine s-a schimbat.

Love you, Bells.
08 Nov 2011, 18:18
Daduse din umeri. In aceste cazuri chiar se considera o nestiutoare. Nu prea se pricepea la lucrurile ce tineau de oglinda lui Erised si tocmai de aceea se hotarase sa investigheze cat mai multe cand va mai intra in biblioteca si in cel mai rau caz in Sectorul Interzis in caz ca erau de aflat si caracteristici mai putin cunoscute ale acestei oglinzi. Cu siguranta avea anumite particularitati. Trase aer in piept si se uitase la Cercetasa.

"Ce vezi tu de obicei in oglinda de nu ti se schimba imaginea?!" Inghitise in sec. Inca se intreba si era aproape sigura ca nu .. - daca Desiree capatase destula incredere in Rosalie incat sa ii impartaseasca asa ceva. Oftase scurt gandindu-se ca nu ii va spune in veci asa ceva.

08 Nov 2011, 19:51
  • O cuta de incruntare aparu pe chipul Cercetasei. Se intalnise cu atat de multi colegi in fata Oglinzii lui Erised si le marturisise care era cea mai arzatoare dorinta a sa, incat crezuse ca pana acum toata scoala stia ce vedea Desiree cand se uita in oglinda. Dar, trebuia sa recunoasca, nu era atat de populara si interesanta ca sa se raspandeasca toate secretele sale.
    Sau poate ca studentii ce fusesera cu ea le era frica ca nu cumva sa dezvaluie celorlalti ce vedeau acestia cand se uitau in Oglinda lui Erised. Pufni scurt la acel gand.
    - Nu e prea mare lucru, ridica Cercetasa din umeri. Adica.. putea fi mult mai rau decat atat. Ceea ce vad eu in oglinda e.. dorinta de putere amestecata cu mandrie, intr-un fel.

Love you, Bells.
08 Nov 2011, 20:12
Statuse putin sa se gandeasca la toate posibilitatile unui raspuns de-al Cercetasei, insa pufnise fara sa vrea cand primisese replica de la fata. "Chiar nu e grav. M-as fi gandit la ceva mult mai rau de atat .." Ei bine .. lumea se mai si inseala de multe ori. Chicotise scurt cerandu-si scuze pentru ironia sa involuntara. Daduse din nou din umeri. Avea o obisnuinta ciudata in legatura cu astfel de gesturi.
"Ei .. cum e sa fii din nou sefa de casa?!" , intrebase Rosalie dorind sa schimbe subiectul, dar in acelasi timp fiind si curioasa.
Isi daduse ochii peste cap sperand totusi ca pe fata nu o va deranja intrebarea sa . Era doar una de politete si totodata si din pura curiozitate.

09 Nov 2011, 16:04
  • Isi musca buzele, amintindu-si ca discutase si la malul lacului despre cum e sa fii Sef de Casa.. dar vag. Oricum, pe Desiree nu o impresiona subiectul acela. De fapt, rasufla usurata la gandul ca mai avea doar jumatate de an pana sa se retraga din functie.
    - E.. plictisitor, admise ea. Si e treaba multa, pe care o fac in ultima vreme singura.
    Odata ce rosti acele cuvinte, isi dadu seama de adevarul lor. Probabil ca i-ar fi placut sa fie Sefa de Casa, cu conditia sa mai obtina si ceva ajutor din partea colegilor sai. Nu putea face totul singura.
    - Dar si tu esti Sefa de Casa din nou, nu numai eu, spuse Cercetasa. Trebuie sa-ti convina de minune.

Love you, Bells.
09 Nov 2011, 16:17
Oftase. Da, stia ca nu este prea confortabil -daca se poate spune asa- sa lucrezi mai mereu tu pentru casa ta. Zambise totusi gandindu-se ca Desiree cu siguranta avea prieteni care o sprijineau cum puteau mai bine. Desi mai mereu dadea impresia ca nu are prea multi prieteni ea nu prea credea asta. Ei bine, poate doar cativa sunt mai apropiati, insa cunostinte .. avea oricine.

Chicotise usor. "Da. Nu am de gand sa neg asta. Ma bucur ca am revenit in functie .. hm, pai sincer? Nu ma pot plange ca sunt singura .. am colegi care chiar isi dau silinta pentru casa si ma mandresc cu ei. " Trase adanc are in piept, caci acum putea sa inspire din nou un aer curat.

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  and the mirrors gonna fog tonight Victor A. Olivier 8 1,711 19 Dec 2011, 19:23
Last Post: Victor A. Olivier
  I wish that I could save you from the hurt Effy K. Dietrich 17 3,652 27 Nov 2011, 19:35
Last Post: Rosalie Vivienne Alden