This is gonna hurt
|
09 Nov 2011, 19:18
|||
|
|||
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
09 Nov 2011, 19:46
|||
|
|||
Daduse din cap afirmativ in semn ca ii va spune ce vedea ea in oglinda, insa pentru inceput trebia sa-si gaseasca cuvintele. Isi scosese bagheta din roba si o licarire scurta iesise din ea curatand astfel scrumul de pe podea. Chiar nu voia sa existe urme ca in aceasta seara cineva a fost in aceasta incapere, avand in vedere ca inca era interzisa pentru elevi, deci .. nu ar fi avut nicio logica sa isi petreaca timpul aici, cu exceptia faptului ca ea se simtea oarecum atrasa ca un magnet in aceasta incapere.
"Stii ca in acea seara ti-am povestit de Jake? Ei bine, nu m-am mai uitat de mult in oglinda, insa ori de cate ori o fac il vad pe el cu un trandafir rosu in mana .. astfel s-a petrecut ultima noastra intalnire, inceputul ei .. si .. e ciudat sa tot revad acea scena." Se incruntase aducandu-si amintea, brusc se crispase. ![]() |
|||
10 Nov 2011, 17:15
|||
|
|||
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
10 Nov 2011, 17:45
|||
|
|||
Daduse cu amaraciune negativ din cap. Acum ca se gandea aceasta poveste devenea din ce in ce mai ciudata, insa rasuflase usurata amintindu-si ceva care era un factor important in a dezlega misterul oglinzii. "Nu. De fapt, alta este problema .. inainte sa moara el n-am privit nici macar o singura data in oglinda." Asa si fusese, nu a mintit. Nu avusese niciodata curajul, insa la inceput durerea aici o adusese si ei bine .. vedea cam ce vede si acum. Nimic altceva.
"Dar tie .. ti s-a schimbat vreodata imaginea din oglinda?" , intrebase Rosalie, caci acum curiozitatea i se amplificase. Intr-adevar era ceva la mijloc. Nu degeaba se spunea ca nu e bine sa intri in aceasta incapere - oglinda putea sa provoace o oarecare dependenta -. ![]() |
|||
11 Nov 2011, 17:37
|||
|
|||
|
|||
13 Nov 2011, 18:17
|||
|
|||
Ramasese pe ganduri incurcata in propriile sale pareri. Nu stia ce sa spuna, chiar nu stia. Daca in acea clipa Desiree ar fi intrebat-o in legatura cu un sfat, daca i-ar fi cerut unul .. chiar nu stia ce ar putea rosti. La un moment dat, insa, rasuflase linistita stiind ca nu va exista un moment in care Cercetasa sa ii ceara asa ceva. Putea sta linistita, in concluzie.
"Stii .. chiar daca suferinta s-a mai atenuat .. tot nu dispare acea 'mare dorinta' .." , rostise Rosalie intr-un final singurul adevar pe care il stia in acel moment. Ii era greu sa isi schimbe parerea despre acea oglinda. Nu ii facuse rau, insa nici prea mult bine ... ![]() |
|||
13 Nov 2011, 20:08
|||
|
|||
|
|||
14 Nov 2011, 19:20
|||
|
|||
Primul impuls fusese sa dea din umeri, dar asta nu ajuta la un raspuns concret. Era confuza, iar acum ca ii veneau toate acele macabre amintiri in minte se simtea din ce in ce mai deznadajduita. I se facuse pielea de gaina caci se temea sa nu cada din nou intr-o depresie ca atunci .. in acea clipa terifianta in care a aflat de moartea lui Jake.
"Nu stiu, probabil atunci am simtit nevoia .. mi-a fost atat de dor de el incat .. stiam ca cea mai mare dorinta a mea era sa il revad." Trase adanc aer in piept incercand sa se abtina, dar inima nu o lasase. Lacrimile incepusera sa ii curga fara sa isi doreasca acest lucru. ![]() |
|||
14 Nov 2011, 19:35
|||
|
|||
|
|||
14 Nov 2011, 21:51
|||
|
|||
Facuse semn din maini ca nu era nimic si pana la urma avea dreptate. Ce vina avea Cercetasa? Timpul nu putea fi dat inapoi incat ca Jake sa se intoarca, desi acele lacrimi uneori ii faceau atat de bine - in acele clipe in care se intorcea in trecut si isi readucea aminte de clipele celor doi fericite care au fost destul de multe, desi au fost intrerupte la fel de brusc cum au si aparut. Isi aprinsese inca o tigara sperand ca macar asta sa o calmeze. Avea nevoie de putina liniste.
"Stai linistita. Dupa cum mi-ai spus tu odata .. nu ai de ce sa iti ceri scuze pentru ceva ce nu ai facut." , murmurase Rosalie cu un suras sincer pe buze. Ii placea atitudinea Cercetasei. Nu mai erau atat de reci ca la inceput, puteau sa vorbeasca mai deschis. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
and the mirrors gonna fog tonight | Victor A. Olivier | 8 | 1,707 |
19 Dec 2011, 19:23 Last Post: Victor A. Olivier |
|
I wish that I could save you from the hurt | Effy K. Dietrich | 17 | 3,631 |
27 Nov 2011, 19:35 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |