Thread Closed 
Quedate.
10 Nov 2011, 23:01
Tusii infundat de cateva ori cand ii auzii intrebarea si incerca sa isi recapate respiratia,doamne chiar nu isi mai aducea aminte? Adica sigura ca isi aducea aminte doar ca ea nu stia ca ei mai avusesera si alte intalniri pe langa cea din aripa.
-Umm...este tipul de atunci din aripa.
Spuse cu voce joasa inca jucandu-se cu mainile,prefera sa nu ii vada fata surorii ei acum,pentru ca nu ar fi fost cea mai buna idee,adica ar fi fost ceva in gen "Tu il cunosteai si mie nu mi-ai spus nimic?" si ei bine chiar fusese o prostie ca nu ii spusese. In orice caz raul deja fusese facut deci nu prea mai putea da timpul innapoi.
-Rose te simti bine?
Isi ridica putin privirea spre sora ei si zambii exact ca un copi spasit,ca un copil ce isi regreta fapta,doar ca la ele era ceva diferit,mult mai diferit.

[Image: YotrHop.gif]
Find all posts by this user
13 Nov 2011, 18:36
Chicotise scurt dupa o lunga perioada de timp in care nu spusese nimic, caci voia sa o sperie putin pe sora sa facand-o sa creada ca se suparase pe ea. Ei bine, nu a durat prea mult aceasta stare, caci nu putea sa faca altceva decat sa se bucure pentru ea. "Hm, sunt foarte bine. Ba chiar foarte,foarte,foarte bine acum ca mi-ai spus asta." Ginny se incruntase aratandu-i Rosaliei ca nu o prea credea. Daduse nerabdatoare din picior. "Haide, stii ca spun adevarul. Pe bune." Si totusi .. o usoara incruntare se afla pe chipul Soimencei. Mda, asta era.
"E Devorator al Mortii?" Vazand ca sora sa ezita sa ii raspunda aproape ca stiuse raspunsul. Cel putin nouazeci la suta, insa voia sa auda asta din gura surorii ei.
"Deci e un Death Eater?!" , adaugase pe o voce cu o octava mai ridicata.

[Image: giphy.gif]
13 Nov 2011, 20:45
Se uita la sora ei ezitant nu stia ce sa ii spuna,nici ea nu prea era sigura,insa avea teoriile ei,si toate o duceau la aceeasi solutie. Devorator al mortii.
Isi musca buzele insistent trecandu-si mana prin par la fiecare cinci minute incercand sa ii raspunde Rosei la intrebare.
-Umm nu stiu Rose,insa toate teoriile mele duc acolo. Cred ca este devorator. Dar pe atat as vrea sa nu fie,este atat de dragut,atat de tanar. Are toata viata inainte de ce s-ar fi bagat in asta?
Isi privii sora trista,nu stia ce se intampla cu ea,insa acel baiat clar o dadea peste cap. Felul in care o atingea,felul in care o saruta. Totul la el era derutant.
-Nu vreau sa fie adverat ce presupun Rose,insa daca intradevar este asa,atunci nu stiu ce voi face.

14 Nov 2011, 22:43
Oftase si daduse afirmativ din cap. Intelegea acel sentiment foarte bine, ba chiar mai bine decat si-ar fi dorit vreodata. Trecuse prin asta cu Ryan si avusese parte de o dezamagire imensa. Avusese noroc ca nu a cazut mult prea adanc in plasa lui, caci nu ar fi suportat o alta dezamagire. Acea iubire mai degraba interzisa a fost falsa de la inceput. Trasese aer in piept, isi inchisese ochii si daduse negativ din cap. Nu mai voia sa se gandeasca la asta. Acum erau lucruri mult mai importante de rezolvat.
"Stiu ca poate nu ar trebui sa spun asta si ai sa ma consideri nebuna, dar .. daca va iubiti si aveti incredere unul in celalalt puteti sa aveti o relatie .. sau nu?" , intrebase Rosalie sceptica ducandu-si mana sub barbie in semn ca gandea intens.

14 Nov 2011, 23:53
Se uita la sora ei si pufnii apoi zambind amar,de ce se gandea la asa ceva? Nu era nimic intre ei,cel putin el nu arata asta. Doar se juca cu ea furandu-I saruturi ici colo cand I se parea lui ca trebuie sa ii inchida gura insa nimici mai mult.
-Rose de unde si pana unde o relatie?-soptii fosta cercetasa incercand sa nu para afectata-nici macar nu ma place,si in plus are o legatura stranie cu trecutul meu,cu bunica mea vitrega,doar se joaca cu mine.
Isi pleca capul trecandu-si mana prin par si lasand-o acolo,nu stia ce sa mai creada,si in plus nici nu isi stie foarte bine sentimentele ei fata de el. Pana la urma daca se insela? Daca era doar o pasiune trecatoare?
Insa aducandu-si aminte toate datile in care el se apropiase cumva de ea,toate atingerile lui si felul in care s-a simtit atunci,ii era cam greu sa creada ca era ceva trecator. Pur si simplu era topita.

17 Nov 2011, 16:48
Ridicase din sprancene avand grija totodata ca sora sa sa nu o vada. Nu voia sa isi dea seama ca Rosalie banuia, de fapt ca era aproape sigura ca era ceva intre ei. Cu siguranta mai mult decat o aventura. Mai ales ca ii vazuse in acelasi timp pe amandoi la Aripa Spitalului. Cum se facea ca reusisera amandoi sa se raneasca destul de grav in aceeasi zi? Ei, da, bun raspuns mintal. Destinul .. care stie cum sa le intoarca pe toate in favoarea lui. Ar fi foarte frumos ca Ginny si Raphael sa aiba o relatie, insa daca o va rani pe sora sa auch .. va fi vai de el. Chicotise la acest gand.
"Ei bine, vom vedea cum va fi in viitor si gata .." , i-o taiase Rose din scurt, caci stia ca daca vor mai continua sora sa ii va mai cere multe explicatii si va zice ca nu e asa si bla bla bla .. discutii inutile. S-ar fi 'certat' total aiurea, fara niciun motiv.

17 Nov 2011, 22:07 (This post was last modified: 17 Nov 2011, 22:08 by Ginny Anne Alden.)
Ofta si o privii pe sora sa in ochi. Nu stia ce sa zica,era pur si simplu confuza,adica stia ca simtea ceva,insa nu stia cat de puternic era,si nu stia daca era recpiroc . Asta o interesa cel mai mult,adica nu voi sa sufere,trebuia sa stie de la inceput daca el avea sentimente pentru ea sau nu. Nu voia sa sufere,defapt ii era frica sa mai sufere.
Isi cuprinse usor trupul incercand sa gandeasca totul la rece,insa cum puteai face asta cand imaginea lui era pretutindeni,in fiecare coltisor al mintii ei. Nu il putea scoate de acolo,era ca si cum ar fi fost impregnat. C a un tatuaj.
Ofta si isi musca buza privind-o pe Rose usor spasita insa un fel fericita,isi adusese aminte de ceva ce o facuse sa se simta bine,de el normal.
-M-a sarutat…

17 Nov 2011, 22:28
Tresarise usor involuntar. Pentru o secunda se infiorase caci se gandise la imensa posibilitate ca respectivul Raphael sa fie Devorator al Mortii, insa in urmatoarea clipa tot ce ii venise in minte era chipul surorii sale luminat cand se gandea la acel tip. Chiar s-ar bucura daca ar ajunge sa fie iubiti cu adevarat si daca era unul dintre cei rai .. ei bine, asta era. Daca o iubeste cu atat mai bine pentru el.
"Auch! Ce sweet! Hm!" , rostise Rosalie confuza, insa in acelasi timp facuse acea fata de catelus plouat care mereu o amuza pe Ginny. Trebuia sa mai destinda atmosfera.
Brusc, simtise o usoara rafala de vant printre copaci si niste frunze cazute. Se intoarse brusc, dar nu era nimic grav .. o bufnita de un gri intens care zbura deasupra padurii. Trase un aer rece in piept. Un miros placut se simtise zburand usor catre ea si sora sa. Ah.. ce dor ii fusese de aceasta padure.

19 Nov 2011, 23:25
Nu stia cat de sweet fusese,insa stia cum inima ei o luase la galop de fiecare data cand el facea asta. Era pur si simplu ca un drog.
Si chiar nu stia ce sa creada,nu stia daca sentimentele ei erau pro sau contra lui,era atat de confuza incat nici nu isi putea imagina ce va urma. Adora aparitiile lui neasteptate,chiar daca pa parcursul intalnirii cu el,ii facea nervi,pur si simplu devenise parte din viata ei,brusc si totusi ei ii placea asta,ii palcea ba chiar mai mult de cat trebuie.
-Rose nu stiu ce sa mai cred,nu stiu ce simt.
Dadu din cap total confuza incercand sa isi faca ordine printre gandurile haotice ce ii umblau acum prin cap,insa nu reusea,tot ce putea sa vada erau acei ochi ca de jad,acea privire arzatoare ce o facea mereu sa respire greu. De ce era mereu in minte ei?!

19 Nov 2011, 23:54
Isi daduse ochii peste cap. Pur si simplu nu stia ce sa ii mai spuna. Ea stia un singur lucru: sora sa era indragostita de un baiat care era un posibil Devorator al Mortii, dar nu ii pasa de asta. Daca il iubea si era sigura la un moment dat ca si ea il iubeste nici macar nu mai conta de ceea ce se intampla in jur. Important era sa ramana impreuna pentru mult timp, sa nu uite ca el o iubeste. Ultima data cand l-a vazut pe tip i s-a parut de treaba, desi adevarul era ca nu il cunostea indeajuns de bine. Zambise la gandul ca avea sa faca si asta, chiar spera ca Raphael sa ramana cu Ginny multa vreme si sa se cunoasca mai bine. Cine stie ..? La un moment dat ar putea sa ii devina si cumnat.
Chicotise la acest gand. "Totul va fi bine!" , rostise Rosalie convinsa pe ea.

Thread Closed