Serendipity
|
14 Nov 2011, 20:43
|||
|
|||
Valentino amesteca cu paiul in pahar ca siropul de ciocolata , spuma de lapte si frisca sa se amestece cu cafeaua. Desface cu grija un pliculet cu zahar si il toarna in pahar. Ia o gura si inghite in sec...atata dulce si mai avea putin si devenea euforic...prea multa energie din cauza zaharului...simtea ca nu mai are stare si in cafenea parca era din ce in ce mai cald.
"Abia astept sa vina vacanta de iarna" spune acesta "Voi pleca la Paris de Craciun cu familia ... dar ma intorc de Revelion sa-l petrec aici cu prietenii. Tu cum iti petreci vacanta? Mai zi-mi ceva despre tine....ce vrei sa faci dupa ce termini scoala?" intreba Valentino nerabdator |
|||
14 Nov 2011, 20:48
|||
|
|||
Se facea din ce in ce mai cald,dar atmosfera era apasatoare.
-Da si eu astept vacanta de iarna.Inca nu stiu ce voi face de Craciun,dar sigur plec si eu pe undeva cu parintii si sora mea.Revelionul il fac si eu cu prietenii....si cred ca majoritatea vacantei o fac cu familia..zise ea.. Julieta ramase umpic uimita de spusele tanarului.Nu se astepta sa o intrebe atat de multe lucruri..de mult nu mai vorbise cu un baiat..si sa-l intereseze despre ea.Ii se parea ca nu era foarte semnificativa pentru celelalte persoane. Adora mirosul de cafea,o facea sa se simta in largul ei.Mesteca cu lingura in ceasca de cafea...adora frisca.Era printre multele lucruri care ii placeau.De mica ii placuse,iar acum de fiecare data cand bea cafea..nu se poate sa o bea fara frisca... I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
14 Nov 2011, 21:07
|||
|
|||
Cei doi se ridica de la masa . Valentino o ajuta pe Julieta sa isi puna geaca pe ea , deschide usa si amandoi pasesc afara din cafenea.
Afara era mult mai intuneric si fulgii de gheata incepusera din nou sa cada in capul plimbaretilor. Aglomeratia din mijlocul zilei disparuse. Mai erau doar cativa oameni prin Hogsmeade, magazinele erau aproape goale acum. Era atat de liniste incat parca auzeai cum ninge. Doar Valentino si Julieta rataceau printre magazine proband palarii ciudate si gustand din ce dulciuri apucau.Valentino ii povestea cum vrea el sa continue afacerea familiei , sa deschida un lant de magazine ce vand maturi zburatoare in Hogsmeade , Aleea Diagon si Pestera lui Godric. "Tu te-ai gandit ce o sa faci cand termini scoala?" o intreba acesta |
|||
14 Nov 2011, 21:12
(This post was last modified: 14 Nov 2011, 21:13 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
Fulgii de nea cadeau usor peste amandoi.Parea un tablou minunat.Chiar era! Zapada se asternu si mai abundent peste Hogsmeade,iar magazinele acum erau goale.
-Hmm,nu m-am gandit inca..zise cercetasa timida,si ii trase cu ochiul apoi isi ridica privirea in cealalta parte. Intrara intr-un magazin de haine,o rochie era asezata pe un manechin.Era asa superba! Era rochia care si-o dorea..Un mov spre roz,cu o curea lata neagra peste,mulata numai buna pentru talia ei.Surorii ei ii luase o rochie rosie,iar celorlalti inca nu le cumparase cadouri.Se uita la pretul rochiei..."Ohh,e prea scumpa! iar dupa aceea no sa mai am bani pentru cadourile celorlalti"...Ii parea rau sa renunte la rochie,dar pentru cei dragi facea orice.Statuse asa cam 10 minute,sa se uite la rochie apoi isi reveni la realitate. -Hmm,tu ce ti-ai cumparat?Sau nu-ti cumperi nimica?zise Julieta si ii zambi.. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
14 Nov 2011, 21:27
(This post was last modified: 14 Nov 2011, 21:29 by Valentino Gaunt.)
|||
|
|||
Valentino iese din cabina de probat intr-un sacou alb ce avea pe marginea reverului o dunga neagra. Un papion negru ii incheia gulerul camasii si avea in mana doi butoni de culoarea smaraldului.
"Am noroc ca am gasit marimea mea.Am vazut si ceva putin mai casual pentru scoala...un hanorac cu nasturii mari cu gulerul mare imblanit in forma de V...poate ma intorc maine si il iau" zice acesta Se apropie de casa , pune cele cumparate pe tejghea . La auzul acelor vorbe vanzatoarea ii zice: "Face 150 galeoni..si daca am auzit bine sunteti interesat si de hanoracul din noua colectie? Puteti beneficia de reducere 50% pentru ca ati cumparat deja acest sacou. Va intereseaza ?" "Nu chiar.....dar.... Julieta?" Aceasta se intoarce mirata si il priveste "Ce ar fi sa probezi rochia aceea la care te tot uitai.Putem sa punem tot pe acelasi bon" spune Valentino cu zambetul pe buze |
|||
14 Nov 2011, 21:32
(This post was last modified: 14 Nov 2011, 21:33 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
"Hmm,ii statea al naibii de bine cu sacoul cel alb.." isi zise ea in gand.Dar iesi imediat din aceste ganduri si zise:
-Aham....dar..si nu apuca sa termine propozitia caci Valentino o luase de mana,si o duse in cabina. Rochia era in superba,si dupa vreo 5 minute de stat in cabina.Julieta iesi.Ii venea perfect,ca o manusa.Ii paru rau,ca dupa ce o proba sigur trebuia sa o dea jos si sa o puna la loc...Doamne era superba rochia.O adora,sigur si surorii ei ii va placea..Doar ca,pacat ca nu o va putea purta la balul de Craciun... Iesii in mijlocul magazinului si zise: -Cum arat?... Vanzatoarea ii zambi larg si ii spuse ca rochia nu ii sta bine oricui,doar ca ei ii venea perfect.Avea talia frumoasa si bine lucrata astfel incat,arata perfect cu rochia. Insa Valentino zise.. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
14 Nov 2011, 21:46
|||
|
|||
"O luam" exclama baiatul
Julieta incerca sa zica ceva insa Valentino o oprise. O ia de mana si ii face semn sa nu mai zica nimic. "Arati superb " spune acesta si se putea observa o sclipire in ochii lui. Valentino ii lasa pe tejghea vanzatoarei un pumn de monede , o ia pe Julieta de mana si ies afara. Ea era inca foarte confuza. Inainte sa ii poata explica acesta primeste un bulgar de zapada in spate. Se intoarce nedumerit spre Julieta dar vede un zambet larg pe fata acesteia. "Hmmmm vrei sa ne batem cu zapada deci?" zice acesta razand. Valentino ia un bulgare de zapada dar aluneca pe polei si cade intr-un morman de zapada daramand-o si pe Julieta.Parca a presimtit ca se va impiedica in fata unei fete dragute...dar nu s-a gandit ca o va trage si pe ea dupa el.Se simtea penibil..avea impresia ca zapada in care a cazut se va topi din cauza caldurii emanate de obrajii lui rosii. Acestia se uita unul la altul si incep sa rada. |
|||
14 Nov 2011, 21:53
|||
|
|||
Julieta ramase muta.Tocmai ii cumparase o rochie!...rochia visurilor ei,si-o dorea de vara trecuta...
Julieta cazu peste Valentino in mormanul de zapada.Se innrosi si ea imediat in obraji.. Zapada era rece,iar Julieta se ridica de peste el zicand: -Scuze...innrosindu-se toata si incepu sa rada.Se uita in ochii lui,si apoi isi muta privirea in cealalta parte.Stia ca nu-l poate privi in ochii ,deoarece ....Nu nu stia de ce,doar ca sentimentele ii dadeau pe afara.. Se ridica si Valentino ..ajungand fata in fata cu ea doar la vreo 2 cm departare unul de altul...Statura asa vreo 5 minute..apoi Valentino.. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
14 Nov 2011, 22:07
(This post was last modified: 14 Nov 2011, 22:11 by Valentino Gaunt.)
|||
|
|||
Valentino se apropie de ea si o priveste zambitor. Ii da parul la o parte de pe fata , mana lui rece ramane in parul ei , se uita in ochii ei dulci ce oglindeau luna si fara sa isi dea seama o saruta. Nu stia de ce a facut acest lucru dar atingerea buzelor lor facea timpul sa stea in loc. Nu mai simtea nici frigul de afara... nici un sentiment nu era mai frumos nici Craciunul , nici cafeaua , nici Parisul. Inima ii batea atat de puternic , incat se simtea mai emotionat ca inaintea oricarui meci de Vajthat. Nici adrenalina maturilor de viteza mare nu putea sa surclaseze acest moment. Sarutul a durat o vesnicie dar lui Valentino i s-a parut ca nu a trecut mai mult de o secunda. Acesta se uita la Julieta...iar ea se uita la el fara sa zica nimic. Incerca sa ii zica ceva dar parca si-a pierdut cuvintele. Valentino face un pas in spate dar vocea tot nu ii revenise.
|
|||
14 Nov 2011, 22:12
(This post was last modified: 14 Nov 2011, 22:12 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
Julieta isi lipi buzele de ale lui,parca totul in jur nu mai conta.Erau ca intr-un vis,doar ei doi...in toata pustietatea aceea.Fulgii cadeau usor peste ei,iar dupa ce se despartira din sarut...Valentino facu un pas in spate,iar cercetasa il trase inapoi,sarutandu-l din nou.
Daca cineva putea picta acest lucru,era minunat! Era un peisaj de iarna cu doi tineri sarutandu-se in jocul fulgilor de nea.Cercetasa nu mai simtise acest lucru niciodata,avea fluturi in stomac,iar pe dinauntru ardea.Cuvintele nu-i ieseau din gura,astepta ca el sa zica ceva..Ochii ei verzi ii straluceau in lumina becurilor de pe alee,ca doua smaralde...Inima ii batu timp de 10 minute puternic...ii se parea ca si el aude bataile inimii ei.Cand dadu sa zica ceva... I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|