Isabella's little world ^_^
|
18 Nov 2011, 20:02
|||
|
|||
Am spus un cuvant ! :-w Imi place foarte mult, deci pastrezi semnatura asta, daa ? ;; )
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
18 Nov 2011, 20:04
|||
|
|||
Mai, tuu, ala care chicoteste acum. ;; ) :-w Stiu ca ai spus un cuvant, dar mie imi placea textul alaa. : o3 Solly.
![]() O sa vad daca o pastrez pe asta, stii ca nu am o parere exceptionala despre semnaturile facute de mine. ![]() Love you too, baby. ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
18 Nov 2011, 20:56
|||
|
|||
my momma { raised } me a prophet
|
|||
18 Nov 2011, 21:01
(This post was last modified: 18 Nov 2011, 21:02 by Isabella River.)
|||
|
|||
Ronnie, hai sa-ti spun o chestie, si o zic foarte sincer:
Cand am vazut comentariu de la tine, am fost cevag gen: " ![]() ![]() Dar cand am vazut si comanda am fost ceva gen: "OMFG !! ![]() ![]() ![]() =)))))))))))))))))))))))) O sa ma straduiesc si sper sa iasa ceva ok. :-s > ![]() Multumesc mult, stii ca apreciez anorm. > ![]() ![]() You run. I con.
|
|||
18 Nov 2011, 21:03
|||
|
|||
Ambele sunt dragute, dar a doua varianta de set e cea mai tare!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
18 Nov 2011, 22:18
|||
|
|||
Multumesc mult, Rosey.
![]() ![]() Si eu sunt de acord ca a doua varianta e mai cute. 8-> Imi parea cunoscuta cand am gasit-o - si stiam ca de pe la cineva de pe forum - dar nu stiam exact de unde si de la cine. ![]() ![]() EDIT LATER: Ronnie, am incercat ceva [si sunt doua variante ![]() ![]() ![]() ![]() You run. I con.
|
|||
18 Nov 2011, 22:19
|||
|
|||
Prima e mai vintage asa, si o adooor
![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
18 Nov 2011, 22:21
|||
|
|||
Mersi, India. >
![]() ![]() You run. I con.
|
|||
18 Nov 2011, 22:22
|||
|
|||
my momma { raised } me a prophet
|
|||
18 Nov 2011, 22:22
|||
|
|||
Cu multa placere. Te super pricepi la blend-uit
![]() ![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|