'Just my art'...
|
29 Jan 2008, 13:24
|||
|
|||
Pai nu ma prea pricep la asta sincer... am de cva timp photoshopul dar nu mam prea sincisit sal folosesc decat la ocazii ; )) iar acum incep sa invatz sa ma descurc mai bn...
am sa le pun pe cele pe care inca nu leam folosit ^^ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deocamdata cam atata Edit: dak va trozneste cva in cap... doritzi vreo sig sau av... nu ezitatzi... ![]() |
|||
29 Jan 2008, 18:11
|||
|
|||
Am mai fakut cateva... in fine miau iesit chiaaar oribil dar...deh... le pun ca sa ma aflu in treaba...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
29 Jan 2008, 18:44
|||
|
|||
Bravo! Vad ca stai acasa si te destrabalezi
![]() ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
29 Jan 2008, 18:46
|||
|
|||
dah... chiar ca ma destrbalez =))... doar sunt racita nuh...
Edit: am mai fakut nijte seturi...sper sa va placa... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Initzial erau inca doua, dar imi fac fitze dau dopa edit. |
|||
26 Feb 2008, 21:39
|||
|
|||
Am mai reusit sa uplowdez una dintre seturile care numi mergeu <: - P
![]() ![]() |
|||
08 Mar 2008, 12:07
|||
|
|||
Sunt frumoase pozele, da cu ce program le faci ?
|
|||
08 Mar 2008, 13:53
|||
|
|||
cu photoshop...cei drept e un photoshop mai vechi...
|
|||
08 Mar 2008, 15:17
|||
|
|||
Sunt foarte dragute, mai ales daca de-abia te obijnuiesti cu photoshop-ul.
Si ca sfaturi.. Incearca sa pui niste efecte, ar arata mai interesant. [Nu prea ma pricep.] ![]() |
|||
09 Mar 2008, 17:15
|||
|
|||
ms pentru ca miai spus programul, lam scos si eu de pe odc
|
|||
11 Mar 2008, 13:10
|||
|
|||
sunt chiar foarte frumoase!
app. photoshop-ul se poate lua de pe ODC?! wow. asta nu stiam. este un Trial sau Full Mode? Eu am luat PSP (Paint Shop Pro 8) de pe ODC, dar nu stiam ca se poate lua si photoshop-ul ![]() Sparkling angel I believe You are my saviour In my time of need Blinded by faith I couldn't hear All the whispers The warning's so clear I see the angels I'll lead them to your door There is no escape now Now mercy no more No remorse 'cause I still remember The smile when you tore me apart |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|