Panica, panica, panica !!
|
21 Nov 2011, 18:11
(This post was last modified: 21 Nov 2011, 18:21 by Isabella River.)
|||
|
|||
Am murit cand am vazut ca nu merge DM'ul astazi. =)))))))))))))) [ma rog, am.. inviat la loc]
La fel si Ronnie si Lexie. :-s Apoi ne-a lamurit Raizen care-i treaba. Like a boss. ![]() Asa ceva este inacceptabil. [-x [-x Chestiile astea nu se fac. Mai ales ca veteranii forumului fac si infarct cand vad ca nu merge. T_T Murim de inima din cauza astora cu hostul. O sa stearga Adminii topicul daca e nevoie, sa nu ma bateti / omorati. : o3 =))))))))))) I'm fluffy. =)))))))))) We love DarkMark !!
![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
21 Nov 2011, 18:15
|||
|
|||
my momma { raised } me a prophet
|
|||
21 Nov 2011, 18:17
|||
|
|||
Awww, Ronnie.
![]() ![]() ![]() Pai daaa, ca si eu intram ca disperata de pe telefon si nu mergeam si am sarit pe Raiz sa-mi dea explicatii. :-s =)))))))))))))) Acum se vede cine iubeste DM'ul. :> :> :> You run. I con.
|
|||
21 Nov 2011, 18:18
|||
|
|||
Doamne, credeam ca e calculatorul meu defect =)) De suparare, m-am culcat[ceea ce eu nu fac niciodata]
![]() Sper sa nu se mai intample :-s THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
21 Nov 2011, 18:19
|||
|
|||
Vedeti ? :-s
Fara DM am fi distrusi. :-s Ne-am.. culca dupa-amiaza ! X_X =)))))))))))) > ![]() ![]() ![]() You run. I con.
|
|||
21 Nov 2011, 18:35
|||
|
|||
Ai fost tare, Isa =))
Btw, si voua va merge greu, sau e tot calculatorul meu de vina?:-s THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
21 Nov 2011, 18:37
|||
|
|||
Trebuia sa impartasesc sentimentele astea de panica/dragoste profunda/fericire cu voi. >
![]() Ca va iubesc mult pe toti. : o3 Isa iubeste pe toata lumea ! ![]() =))))))))))) BTW, da, si mie imi merge mai greu, deci mai mult ca sigur PC'urile noastre sunt ok, India. =)))))))))))) You run. I con.
|
|||
21 Nov 2011, 20:42
|||
|
|||
Buaii frate si eu am tras o sperietura buna ca nu mergea =))) si am sarit pe Rosie si am intrebat`o daca la ea merge deoarece la fel ca voi credeam ca PC`ul asta al meu nenorocit e de vina =)))) dar macar acum mergee
![]() ![]() ![]() ![]() @Issa: si noi te iubim > ![]() ![]() |
|||
21 Nov 2011, 20:44
|||
|
|||
Du-te ca astazi am crezut ca mor!
![]() ![]() ![]() Ce m-am speriat! :| Mai ca n-am plans. Nu stiu ce m-as face fara DM. =))))))) Pana si - a revenit mi-am facut temele. o.O Ceea ce e wow. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
21 Nov 2011, 20:47
|||
|
|||
Vai, si eu m'am panicat la ora de TIC de nu stiam ce'i cu mine! Profa striga sa deschidem toti Excel'ul si eu eram ceva gen "mie nu'mi merge forumul, lasa'ma cu excel'ul tau in pace"
![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|