Poze cu pets
|
19 Nov 2011, 20:56
|||
|
|||
E Rottweiler, Shery, cum ai vrea sa fie altfel ? =))))))))))))))))))))
Oricum, un GSD absolut superb ! ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
19 Nov 2011, 20:57
|||
|
|||
"Dida (pisica) o ia la goana la vederea cainelui " Wow , n-am mai vazut-o fugind asa de cand a vazut-o pe sormea
![]() ![]() ![]() "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
19 Nov 2011, 21:08
|||
|
|||
Mersiii
![]() Eu o ador ![]() ![]() ![]() |
|||
21 Nov 2011, 19:32
|||
|
|||
Ea e Luna si e o nimfa de 2 ani jumatate. ^_^
![]() Pe care o iubeeeesc si care ma sacaie in fiecare zi cu cantecele ei. ![]() ![]() You run. I con.
|
|||
21 Nov 2011, 21:32
|||
|
|||
Yuu dar e asa de scumpa si de vesela . Se vede licarirea din ochi . Adorabil
![]() ![]() ![]() "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
21 Nov 2011, 21:35
|||
|
|||
Hehe, are programul ei de stat pe afara [de obicei pe televizor =))].
Cat sunt eu plecata canta cat vrea ea, apoi o mai alint eu cand ajung acasa, o mai ales sa zboare.. E iubita tare. ![]() You run. I con.
|
|||
21 Nov 2011, 21:37
|||
|
|||
Awwwwwwwww :-o e asa de duuuuulceee
![]() |
|||
21 Nov 2011, 21:41
|||
|
|||
Imi imaginez , dar faza cu tata la mine , nu ii tocmai asa . Sa il vezi pe el cu o ia pisica si se joaca cu ea . O.o ... ma mir cum de mai rezista Didda
![]() ![]() "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
21 Nov 2011, 21:55
|||
|
|||
Ok, nu ma pot abtine sa nu pun si eu niste poze cu pisicile mele si ale lui Cryss
![]() Ok, deci avem una mare pe numa Mau si are patru pui dintre care doi am dat. Cei doi dati sunt Caciulita si Casti, iar pe ceilalti doi Fuf si Dunga [va rog nu intrebati de nume=))))] Caciulita, stanga, si Casti [are doua pete ca niste castiB)], dreapta: ![]() Dunga: ![]() Fuf: ![]() Au chestiile alea la ochisori pentru ca s-au nascut putin bolnavi, insa din fericire nu era ceva grav asa ca cu un unguent s-a rezolvat iar acum sunt sanatosi tun ![]() ![]() Astia sunt puii, cu cea mare nu am poze pe laptop, insa am la av pe mess o poza cu ea ![]() “there are as many loves as there are hearts” ![]() ![]() * “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ” * “Respect was invented to cover the empty place where love should be.” * “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun, even without looking.” |
|||
21 Nov 2011, 21:58
|||
|
|||
O.o..cute!!! Ce frumos este sa ai mai multe pisicute langa tine . La mine e de rau . Ca trebuie sa impart pisica cu ai mei si sormea . Dar cu mai multe... miau ! Mai ales pui , ca ii ador
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poze cu userii | Isabella River | 11 | 3,907 |
03 Sep 2018, 21:35 Last Post: Splendora Cromwell |
|
Poze cu noi | Alice Swan | 1,793 | 233,754 |
24 Jan 2018, 22:08 Last Post: Isabella River |
|