Panica, panica, panica !!
21 Nov 2011, 22:56
Dintre adminii actuali e vorba Smile

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21 Nov 2011, 22:56
Adriana e exceptia de la regula =)))
21 Nov 2011, 23:05
(21 Nov 2011, 22:56)Alice Morris Wrote: Dintre adminii actuali e vorba Smile
  • A zis 'a fost' Happywide
    Anyway, daca darkmark s-ar inchide nu stiu ce as mai face cu tot timpul meu liber. Cred ca ar trebui sa am din nou o viata sociala, dar asta ar fi de prisos pentru ca pe acest forum am intalnit cei mai minunati oameni ever >Happywide< si va iubesc pe toti Love

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
21 Nov 2011, 23:12
Aww, Ronnie. >Happywide< >Happywide<
Stii ca te iubesc. : o3 Ti-am marturisit o parte din iubirea mea infinita pe mess. =)))) >Happywide< >Happywide<

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
21 Nov 2011, 23:20
(21 Nov 2011, 23:05)Veronique A. Dupont Wrote:
    Anyway, daca darkmark s-ar inchide nu stiu ce as mai face cu tot timpul meu liber. Cred ca ar trebui sa am din nou o viata sociala, dar asta ar fi de prisos pentru ca pe acest forum am intalnit cei mai minunati oameni ever >Happywide< si va iubesc pe toti Love

Pai amandoi sunt acum adulti, deci in trecut nu au fost la viperini,. Eu asa am inteles Smile

Si cat despre forum, eu aici am prieteni mai buni decat am la mine in clasa, pentru ca in jurul meu nu prea ai cu cine, iar aici suntem toti la fel, si ne intelegem bine, si eu tin mult mult de tot la voi toti, si la forumul asta >Happywide< Love

[Image: 2igkmd1.png]
21 Nov 2011, 23:31
(21 Nov 2011, 23:20)Alice Morris Wrote:
(21 Nov 2011, 23:05)Veronique A. Dupont Wrote:

Pai amandoi sunt acum adulti, deci in trecut nu au fost la viperini,. Eu asa am inteles Smile

Si eu am ineteles la inceput ca era vorba de toti Adminii care au fost pana acum, deci nu e o greseala asa mare. Smile
Nimeni nu a precizat strict ca e vorba doar de cei actuali, Raiz si Bell. :- ??

(21 Nov 2011, 23:20)Alice Morris Wrote: Si cat despre forum, eu aici am prieteni mai buni decat am la mine in clasa, pentru ca in jurul meu nu prea ai cu cine, iar aici suntem toti la fel, si ne intelegem bine, si eu tin mult mult de tot la voi toti, si la forumul asta >Happywide< Love

Eu ce sa mai zic ? =))))) Abia am inceput liceul, cativa colegi sunt de treaba, dar nu-i poti cataloga drept "waa, prieteni Love" asa dintr-o data. Thinking
Pe majoritatea va stiu de foarte multa vreme, chiar daca nu ne-am vazut fata in fata. Imi amintesc cat o sacaiam pe Adri la inceput cu PM'urile. =))))))))) 8->

You run. I con.
22 Nov 2011, 09:16
Ma refeream la faptul ca nici eu nici Raizen nu am fost la viperini, asta avand in vedere ca acum suntem vrajitori adulti ^_^
22 Nov 2011, 10:27 (This post was last modified: 22 Nov 2011, 10:33 by Raizen Isildur.)
Gata cu cearta copii. Adminii actuali sunt neutrii, de-aia suntem headmasters si nu elevi. Adminii din trecut nu mai conteaza cum erau. In plus nu prea avem ce face. Punctele se dau automat si doar nu ma apuc sa pun puncte aiurea la viperini, sa fim seriosi. Sa schimbam subiectul.

22 Nov 2011, 11:10
Yep, dar n-a zis nimeni ca va apucati sa favorizati nu stiu ce Casa. : o3

Sa ne gandim la cat de Boss este D.M.'ul. 8-> Cool

You run. I con.
22 Nov 2011, 11:29
De-abia acum mi-am dat seama despre ce e topicul astaFinna (Din cauza lui Raiz...)
Ca sa rezum si eu in cateva cuvinte reactia mea: ca toata lumea m-am panicat la inceput, apoi am inceput sa ma enervez (imi venea sa trantesc calculatorulFinna), dar m-am calmat si am luat-o de la capat dimineata.
Cat despre DM. Nu cred ca voi mai renunta vreodata la el. Mai am 4 luni si fac si eu doi aniFinna

Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.

[Image: 2mfubs.png]

"Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken."