Panica, panica, panica !!
22 Nov 2011, 11:34 (This post was last modified: 22 Nov 2011, 11:36 by Isabella River.)
(22 Nov 2011, 11:29)Tora Chang Wrote: De-abia acum mi-am dat seama despre ce e topicul astaFinna (Din cauza lui Raiz...)

Datorita. [-x Cool

Mai bine nu trantesti/lovesti/izbesti [sau alte sinonime ucigase] PC'ul vreodata, ca atunci chiar te lipsesti de DarkMark [si de altele] muulta vreme. =)))))))))))))

EDIT LATER: Aaaah, eu pe 18 luna asta am facut 2 ani si trei luni de cand mi-am facut aparitia pe D.M. 8-> Doamne, cate amintiri. :| Si ce diferit era atunci cand am venit eu..

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22 Nov 2011, 15:02 (This post was last modified: 22 Nov 2011, 15:03 by Tora Chang.)
Scuze de gresealaBlush. Si in legatura cu calculatorul, al meu s-a stricat si fara sa-l atingFinna

Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.

[Image: 2mfubs.png]

"Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken."

Find all posts by this user
22 Nov 2011, 15:14
Nu era o greseala, mai Tora, mai. =)))))) >Happywide< Happywide
Am zis doar. :>

Si da, stiu cum e. Dar al meu nu se strica prea des, si cand se intampla, e din cauza Windows'ului.

You run. I con.
23 Nov 2011, 16:39
Vai, 2 teze in 3 zile, si un topic se face de 5 pagini Omg
Scoala chiar dauneaza grav timpului liber =))
Si cum a zis Ronnie mai sus, nici eu nu stiu ce m-as face cu timpul meu liber=))

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
23 Nov 2011, 17:53
Rferitor la teza, India.. Eu azi am dat teza la latina [Cool like a boss] si maine dau la engleza. Finna
Iar cei din clasa mea care n-au dat la geografie [care sunt.. doar 4 =)))))))))))] dau vineri la istorie. Finna
Va dati seama ce program de teze - ca in mod normal ar trebui sa fie una pe saptamana, dar noi suntem mai speciali asa. Whistle =)))))))))))))

You run. I con.
23 Nov 2011, 17:56
La noi in mod normal, tre sa fie cel putin o distanta de o zi intre teze, adica, poti sa dai luni, miercuri si vineri. Normal ca nu'i convine nimanui, si de asta noi dam cate doua pe saptamana Thinking Iar profii nostri de istorie si geografie, dau la jumatate de clasa teza, iar la cealalta test :|

[Image: 2igkmd1.png]
23 Nov 2011, 18:00
Eu totusi ma bucur ca le dau mai repede. Thinking Chiar daca mna, pentru mine sunt doua saptamana asta, dar pentru altii sunt trei - la rand. Dar whatever, ma bucur ca maine scap si de cea de la engleza si mai ramane cea de romana, care e pe 9 decembrie. Thinking

Si da, si noua ne face la fel. La geografie a fost o teza foarte usoara si cei care dadeau la aceasta materie, au scris "Teza Geografie" pe fisa, iar cei care dadeau la istorie, au scris "Test Geografie" - dar aici e chestia: subiectele erau exact la fel. =))))))))))
Si nu mi se pare corect, desi era foarte simplu.

Iar la istorie la fel.. cei care nu dau teza, dau test - dar macar acolo subiectele pentru test sunt mai usoare decat cele de teza. Thinking

You run. I con.
23 Nov 2011, 18:23
La noi trebuiesc date toate tezele pana pe 30 noiembrie, si e putin aiurea din cauza asta Thinking E tampit organizat semestrul, dar ce sa'i faci Thinking?

Iar proful de istorie a zis ca o sa ne dea acelasi subiect, dar sper ca la test sa fie ceva mai usor, ca eu nu le am cu istoria Finna Iar la geografie e foarte stricta profa, si clar o sa ne dea ceva greu, si la test cred ca o sa fie mai putina materie, dar tot grea Thinking Asa e profa noastra Finna Iar la istorie ne da eseuri, si pentru asta trebuie sa stii toate lectiile, cam o treime de caiet studentesc Finna

La engleza a fost simpla, am facut teza in 20 de minute, si din fericire nu am gresit decat un cuvintel Love Dar engleza la noi, daca esti atent la ore, si inveti cuvintele la vocabular n'ai de ce sa'ti faci griji. Si la romana sper sa le aduca maine, ca ne'a dat o teza de'mi strica media Finna

[Image: 2igkmd1.png]
23 Nov 2011, 18:30
E foarte aiurea organizat semestrul asta, intradevar. -_-"
Nici eu nu le am cu istoria prea mult - nici nu pot spune ca imi place asa mult, iar daca o materie nu-ti place, nu prea cred ca poti sa te descurci asa bine. Finna La geografie am o profa draguta care seamana mult cu fosta mea invatatoare. O.o Cea de istorie e mai stricta asa - motiv pentru care imi lipsesc tot mai mult orele de istorie cu proful din generala. : o3

La engleza noi avem o profa asa de draguta. Love Love Love Grupa noastra, ca cealalta.. vai de ei. =))))))))) X_X
Nu stiu ce sa imi invat, poate doar sa mai fac niste exercitii de tipul celor care ni le da la teza. Thinking Eu n-am invatat niciodata la engleza, nici macar inaintea probei aleia cu admis/respins care se da pentru a intra la profilul bilingv. Finna

La romana am o profa care desi e draguta si am doi de 10.. vorbeste prea mult si e enervanta uneori. Finna Cand trebuie cineva sa citeasca ceva, gen tema sau un text, ea tot vorbeste si ne povesteste de ce a patit ea ieri si chestii. O.o Dar e si amuzanta cand face asta. =)))))))

You run. I con.
23 Nov 2011, 19:20 (This post was last modified: 23 Nov 2011, 19:23 by Isolde du Maurier.)
Noi mai avem 2 teze, cele mai usoare, la info si romana. Si chiar daca luni am dat teza la biologie + un idiot de test la chimie, ca e profa idioata{si chiar daca am luat 9, cu caietul in brate =))}, ieri am dat test la engleza, iar azi am avut teza la mate, maine avem inspectie la info si ne asculta si la fizica, saptamana asta macar ne-am mai eliberat Finna
Si referitor la istorie, mie imi place mult materia de anul asta Love
Acum ma intreb ce caut la mate-info, ca a inceput sa-mi placa istoria, si imi placeau deja franceza si engleza, dar nu prea sunt buna la romana, deci...Thinking
Doamne, semestrul asta e IDIOT! O sa-l impusc pe Funeriu pana la urma, daca nu imi ies toate mediile ca lumea :-w...
Iei, maine am fizica, cu cel mai tare prof din lume Finna Care face glume proaste, insa razi de mori Finna

PS: urati-mi succes, ca vreau sa ma duc la olimpiada la franceza, si nu stiu prea bine vocabular Finna

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger