Panica, panica, panica !!
|
22 Nov 2011, 11:34
(This post was last modified: 22 Nov 2011, 11:36 by Isabella River.)
|||
|
|||
(22 Nov 2011, 11:29)Tora Chang Wrote: De-abia acum mi-am dat seama despre ce e topicul asta Datorita. [-x ![]() Mai bine nu trantesti/lovesti/izbesti [sau alte sinonime ucigase] PC'ul vreodata, ca atunci chiar te lipsesti de DarkMark [si de altele] muulta vreme. =))))))))))))) EDIT LATER: Aaaah, eu pe 18 luna asta am facut 2 ani si trei luni de cand mi-am facut aparitia pe D.M. 8-> Doamne, cate amintiri. :| Si ce diferit era atunci cand am venit eu.. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
22 Nov 2011, 15:02
(This post was last modified: 22 Nov 2011, 15:03 by Tora Chang.)
|||
|
|||
Scuze de greseala
![]() ![]() Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.
![]() "Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken." |
|||
22 Nov 2011, 15:14
|||
|
|||
Nu era o greseala, mai Tora, mai. =)))))) >
![]() ![]() Am zis doar. :> Si da, stiu cum e. Dar al meu nu se strica prea des, si cand se intampla, e din cauza Windows'ului. You run. I con.
|
|||
23 Nov 2011, 16:39
|||
|
|||
Vai, 2 teze in 3 zile, si un topic se face de 5 pagini
![]() Scoala chiar dauneaza grav timpului liber =)) Si cum a zis Ronnie mai sus, nici eu nu stiu ce m-as face cu timpul meu liber=)) THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
23 Nov 2011, 17:53
|||
|
|||
Rferitor la teza, India.. Eu azi am dat teza la latina [
![]() ![]() Iar cei din clasa mea care n-au dat la geografie [care sunt.. doar 4 =)))))))))))] dau vineri la istorie. ![]() Va dati seama ce program de teze - ca in mod normal ar trebui sa fie una pe saptamana, dar noi suntem mai speciali asa. ![]() You run. I con.
|
|||
23 Nov 2011, 17:56
|||
|
|||
La noi in mod normal, tre sa fie cel putin o distanta de o zi intre teze, adica, poti sa dai luni, miercuri si vineri. Normal ca nu'i convine nimanui, si de asta noi dam cate doua pe saptamana
![]() ![]() |
|||
23 Nov 2011, 18:00
|||
|
|||
Eu totusi ma bucur ca le dau mai repede.
![]() ![]() Si da, si noua ne face la fel. La geografie a fost o teza foarte usoara si cei care dadeau la aceasta materie, au scris "Teza Geografie" pe fisa, iar cei care dadeau la istorie, au scris "Test Geografie" - dar aici e chestia: subiectele erau exact la fel. =)))))))))) Si nu mi se pare corect, desi era foarte simplu. Iar la istorie la fel.. cei care nu dau teza, dau test - dar macar acolo subiectele pentru test sunt mai usoare decat cele de teza. ![]() You run. I con.
|
|||
23 Nov 2011, 18:23
|||
|
|||
La noi trebuiesc date toate tezele pana pe 30 noiembrie, si e putin aiurea din cauza asta
![]() ![]() Iar proful de istorie a zis ca o sa ne dea acelasi subiect, dar sper ca la test sa fie ceva mai usor, ca eu nu le am cu istoria ![]() ![]() ![]() ![]() La engleza a fost simpla, am facut teza in 20 de minute, si din fericire nu am gresit decat un cuvintel ![]() ![]() ![]() |
|||
23 Nov 2011, 18:30
|||
|
|||
E foarte aiurea organizat semestrul asta, intradevar. -_-"
Nici eu nu le am cu istoria prea mult - nici nu pot spune ca imi place asa mult, iar daca o materie nu-ti place, nu prea cred ca poti sa te descurci asa bine. ![]() La engleza noi avem o profa asa de draguta. ![]() ![]() ![]() Nu stiu ce sa imi invat, poate doar sa mai fac niste exercitii de tipul celor care ni le da la teza. ![]() ![]() La romana am o profa care desi e draguta si am doi de 10.. vorbeste prea mult si e enervanta uneori. ![]() You run. I con.
|
|||
23 Nov 2011, 19:20
(This post was last modified: 23 Nov 2011, 19:23 by Isolde du Maurier.)
|||
|
|||
Noi mai avem 2 teze, cele mai usoare, la info si romana. Si chiar daca luni am dat teza la biologie + un idiot de test la chimie, ca e profa idioata{si chiar daca am luat 9, cu caietul in brate =))}, ieri am dat test la engleza, iar azi am avut teza la mate, maine avem inspectie la info si ne asculta si la fizica, saptamana asta macar ne-am mai eliberat
![]() Si referitor la istorie, mie imi place mult materia de anul asta ![]() Acum ma intreb ce caut la mate-info, ca a inceput sa-mi placa istoria, si imi placeau deja franceza si engleza, dar nu prea sunt buna la romana, deci... ![]() Doamne, semestrul asta e IDIOT! O sa-l impusc pe Funeriu pana la urma, daca nu imi ies toate mediile ca lumea :-w... Iei, maine am fizica, cu cel mai tare prof din lume ![]() ![]() PS: urati-mi succes, ca vreau sa ma duc la olimpiada la franceza, si nu stiu prea bine vocabular ![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|