Scoala
|
30 Jul 2007, 17:28
|||
|
|||
Si mie imi place la scoala, cu exceptia momentelor in care ma dernjeaza colegii. Ma fac sa ma simt prost, cam asa cum face Draco cu Harry. Si-i mai si ajut la scoala !!! Nici nu stiu in cine sa ma incred. Chiar am fost prietena cu una care m-a tradat, de 2000 ori, in cel mai josnic mod... Odata s-au facut alegerile pentru seful/sefa clasei. Eu am votat-o, dar ea? "Iarta-ma Cristiana, dar numele tau seamana atat de mult cu al Cristinei (cea pe care a votat-o)". Bine, sa trecem peste asta. Alta data i-am facut desenul la ora respectiva si se lauda in gura mare k ea l-a facut... Nimeni nu dorea totusi sa o creada fiindca toata lumea stia ca eu sunt singura care desena asa. Dar ea nu s-a lasat batuta: "Vai, doamna profesoara, eu niciodata, sub nici o forma, nu m-as lauda cu munca altora..." Oricum nu i-a mers ca existam si eu in clasa! Si, in orice caz, nimeni nu a crezut-o. Alta data m-a jignit intr-un mod pe care mai bine nu l-as scrie aici... si doar deoarece se impiedicase de piciorul meu! Ce, era vina mea ca nu se uita pe unde merge? Si odata eram in echipa cu Alexandra (asa o cheama pe ea) si trebuia sa rezolvam cat mai multe exercitii si probleme. Si eu am ajutat-o! Am ajutat-o pe nerecunoscatoare! M-a pus invatatoarea sa ma ridic si sa-i spun cum am rezolvat o problema ce o rezolvasem doar pe jumatate. Stiam cum se face, asa ca am "citit" si partea ce nu o scrisesem. Dar invidioasa de Alexandra i-a spus doamnei totul! Slava Domnului ca nu era atenta...altfel o strangulam !!!! Moolte lucruri mi-a mai facut fata asta, care nu stie decat sa se linguseasca pe langa mine s-o iert, dar n-am timp sa le spun chiar pe toate...
Si Alexandra e chiar "draguta" fata de restul baietilor care vor din tot sufletul sa ma jigneasca ! In rest, da, imi place scoala ! |
|||
04 Aug 2007, 21:37
|||
|
|||
Vacanta este cam plictisitoare si-mi ooresc sa incepaa scola.Este mult mai distractiv acolo si de asemenea preitenii si colegii imi lipsesc foarte mult.Deja mi-e dor de profesorii. 3 ne-au pelcat.Imi pare rau dupa cel de istorie, era friaer si faceam ce vroiam cu el.Ne asculta can dvroiam, in locul lui mi--ar fi placut sa pelce nesuferita aia de franceza x-(
|
|||
05 Aug 2007, 12:42
|||
|
|||
Parerea mea este ca scoala e de 2 parale. I mean... nu neg ca fara ajutorul ei,am ajunge pe strazi,n-am avea un viitor... Dar faptul ca esti obligats a socializezi cu toti nebunii,care nu au cei 7 ani de acasa si ii bat pe cei din jur doar ca sa se dea smecheri. Sau cei care vin la scoala doar ca sa faca parada modei. Eu sincer locuiesc intr-un orash unde asa ceva este oniprezent. Am fost plimbata din scoala in scoala,ca sa vad... poate a fst doar scoala x plina de derbedei... scoala y n-o sa fie asa... Pe naiba. Petse tot e la fel. Hai sa ne batem joc de toti cei din jur,ca e cool.. sunt barosan. Mhoama,ce mobil am... ascultati si voi calitatea acestei manele extraordinare! Profesorii sunt singurii mei "prieteni" de la scoala,ca sa zicem asa. Zic intre ghilimele pt ca saca as zice in mod direct,s-ar putea zice ca-i mituiec sau cva in genul. Dar la ce note am eu,s-ar vedea clar ca eu nu mituiesc niciun prof :-D
Eu zic ca fiecare,supa experienta, are parerea sa proprie despre scoala,c olegi si profesori. degeaba incerci sa-i constrazici, pt ca nu trece prin aceleasi lucruri ca tine. Colegii nu's aceeasi, profesorii asemenea. ![]() |
|||
15 Aug 2007, 21:58
|||
|
|||
uff...mai e asha putin si incepem scoala..eu am trecut a 9..e bine ca am scapat de examene,dar totusi imi va f dor de fostii mei colegi si nici nu stiu pe nimeni unde am intrat :cry: sunt curioasa ce profesori o sa am :sleep: ,in rest m-am plikti in vacanta..mai ales ca pana in iulia(20 iul._atunci am terminat cu repartizarile etc..si am pierdut juma de vacanta cu astea,ca nu puteam sa plek k trebuia sa completez fise etc..dak nu ne-ar da profii teme chiar mi-ar placea la scoala..exista si momente placute ,cand copiam impreuna...sau venea ora de desen si in ora defizik(aveam o porfa de faceam ce vroiam din ea)noi desenam...cand ne-ajutam la teste..mai si chiuleam de la orele de sport..da..eu nus sunt o eleva model,dar nici daia care chiuleste intr-una..sunt pe la mijloc
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
16 Aug 2007, 06:21
|||
|
|||
dumbledore......sa stii ca nu toate scolile sunt la fel.....si io la viata mea am tot schimbat 6 scoli...si recunosc k in 4 din ele este exact cum ai spus,,,,dar cea in care sunt in prezent de exemplu.....i chiar de vis////sorry pt traumele tale...nu-ti pot spune decat keep looking!
Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
02 Sep 2007, 20:38
|||
|
|||
ok...scoala... poy dupa mine ar trebuii interzisa...dak ma fac politician(sansele sunt o.oo % da ma rog) primu lucru p care il fac e sa interzic scoala p motiv ca suprasolicita careieru... shi atunci vai de mama lor de profe afurisite!!!!!!!!!dar defapt intrun fel o data p luna mash duce la scoala...ca sa ma mai vad cu colegutzi "iubitzi"(uni)
|
|||
07 Sep 2007, 23:17
|||
|
|||
nu as vrea k scoala sa fie interzisa... adik e dragutz acolo intrun fel.. ma rog, te intalnesti q colegii ji povestiti ce aiti mai facut in timpul vacantei ji etc.plus k dak ai niste profii mai nepriceputi poti copia la greu (ora de isto copiat la greu)
![]() ![]() asta e.. dar e frumos la scoala, mie una imi place ji (nu) asrept q nerabdare sa incapa scoala (test la franca ![]() ![]() |
|||
24 Oct 2007, 20:07
|||
|
|||
yo abia astept sa merg la scoala,mereu...(motivul il stiu doar colegii
![]() A Drama Princess..
![]() |
|||
29 Dec 2007, 15:37
|||
|
|||
unele lucruri sunt interesante ... adik poate ne plangem noi , dar chestile astea ne vor ajuta ...
![]() |
|||
29 Dec 2007, 16:29
|||
|
|||
aha! deki spunetzi ca nu shi fi un politician bun?? lasa va vedetzi voi
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||