Petrecerea de Halloween - Premii
02 Dec 2011, 22:55
  • Multumita lui Bell am reusit anul asta sa avem si noi o petrecere interesanta de Halloween. Eu personal, desi nu am scris foarte mult, m-am simtit foarte bine (in special partea in care Raizen baga muzica pe sistem). Ne asteptam totusi sa se implice mai multa lume, avand in vedere ca e un eveniment mai special si un RPG colectiv la care e frumos sa participe cat mai multa lume. Totusi, le multumim tuturor celor care au participat si speram ca v-ati distrat.

Acum, premiile le-am ales impreuna cu Bell si parerea mea e ca am ales cele mai bune costume. Am fost perfect de acord unul cu celalalt, vot unanim ca sa spun asa (da stiu, in doi).

Locul I (200 de galeoni): Elisabeth K. Dietrich

[Image: vdz66t.jpg]

Locul II (150 de galeoni): Alice Morris

[Image: 23jiq2a.jpg]

Locul III (100 de galeoni): Alexis Bee

[Image: 27xfc6b.jpg]

Premii speciale (100 de galeoni)

Cel mai original costum: India Scott (poza)

Cel mai amuzant costum: Kennya Allen (poza)

Cel mai inspaimantator costum: Georgya Potter (poza)

Cel mai provocator costum: Julieta Potter (poza)

Participare (50 de galeoni)

Ellena R. Howard, Eveline Leanne Carter, Jennifer L. Campbell, Rosalie Alden, Tora Chang, Valentino Gaunt

Felicitari tuturor castigatorilor, va meritati premiile din plin (doar eu am ales cel mai provocator costum Whistle) si multumiri din nou tuturor celor care au participat. Speram ca Balul de Craciun va fi si mai frumos !

Visit this user's website Find all posts by this user
02 Dec 2011, 22:57
Felicitari tuturor >Happywide<
Wow, si multumesc pentru premiu Love

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
02 Dec 2011, 23:00 (This post was last modified: 02 Dec 2011, 23:00 by Bell Evans.)
  • Ne bucuram ca ati participat si speram sa fi fost o experienta placuta; ne asteptam, dupa cum a spus si Raizen, sa participati in numar cat mai mare. Topicul a primit puncte pentru case si galeoni pentru cei care au postat in cadrul sau, asa ca nu ati scris degeaba acolo. Iar costumele au fost si ele premiate [Kennya, genial =)))].

Speram sa fiti in numar mai mare la petrecerea de Craciun - pentru ca vom face un rpg si atunci >Happywide<
02 Dec 2011, 23:04
  • Pentru organizare, i se ofera lui Bell un milion de galeoni =)))))

02 Dec 2011, 23:10
  • Ramai sarac pentru ca nu pot sa-ti editez profilul =)))))) [-x

02 Dec 2011, 23:13
Eu ma bucur ca am participat, si spre sfarsit am incercat sa mai postez, pentru ca, fiecare povestea din punctul lui de vedere, si am relationat putin cu Tora. A fost destul de fain, si abia il astept pe cel de Craciun, unde sper sa ma pot implica mai mult Love Multumesc enorm pentru premiu >Happywide<

[Image: 2igkmd1.png]
03 Dec 2011, 11:44
În primul rând felicitări tuturor! Cred că toţi au încercat să găsească un costum cât mai original şi nu cred că am văzut două persoane la fel . În al doilea rân bineînţeles că îi felicit pe Bell şi Raizen, care au organizat un bal excepţional LoveLove Vă mulţumesc mult pentru premiu, sincer nici nu mă aşteptam ! LoveLove Şi abia aştept şi Balul de Crăciun, numai sper că atunci voi posta mai mult Blush

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
03 Dec 2011, 19:09
  • Ahh, imi cer scuze ca nu am participat! [tezele astea >_>]

FELICITARI participantilor si premiantilor!!! HeartHeartHeart

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

04 Dec 2011, 00:46
nu ca ar conta.daca as fi fost activa si as fi participat la party in perioada resp, asta ar fi fost costumul meu. like a bee Cool
04 Dec 2011, 12:46 (This post was last modified: 04 Dec 2011, 12:47 by Jennifer L. Campbell.)
Felicitari tuturor ! >Happywide< in special lui Bell si Raizen pentru organizarea balului >Happywide<
Imi pare rau ca nu am putut posta mai mult, dar timpul ma omoara >Happywide<
Sper ca la Balul de Craciun voi posta mai mult >Happywide<

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Petrecerea de la sfarsitul Cupei Caselor Ema Snow 0 1,214 15 Sep 2011, 19:22
Last Post: Ema Snow
  Reguli si alte lucruri (Petrecerea noastra) Katya Sokorov 0 1,238 31 Dec 2008, 18:25
Last Post: Katya Sokorov