Thread Closed 
You found me.
03 Dec 2011, 12:25
  • Existau cateva fisuri in planul lui Ainsley; si , in plus, ea inca nu stia motivul pentru care pleca colega sa Cercetasa. Isi musca buzele, asteptand ocazia potrivita pentru a-i pune intrebarea aceasta.
    - Vom strabate Padurea Interzisa si vom merge indeajuns de departe incat sa putem sa Disparem, rosti Ainsley, calma. Asa m-am gandit.
    Desiree pufni. Asta era nebunesc - nici macar ea nu se plimbase atat de mult prin Padurea Interzisa. Si mai existau si creaturile lui Hagrid prin Padure, cele pe care le evitase intotdeauna...
    - Tu nu ai dat examenul de Aparitie, realiza ea, brusc.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
03 Dec 2011, 13:08
  • Zambetul lui Ainsley se facu si mai larg, daca era posibil.
    - Ei, bine, aici imi vei fi tu de ajutor.
    Ii arunca o privire scurta lui Desiree; si fu indeajuns ca sa-i vada surprinderea si intelegerea oglindite pe chip. Nu reusea aproape niciodata sa o surprinda pe colega sa cu ceva, deci putea spune ca aici era vorba de o mica evolutie.
    - Si ce ai fi facut daca eu nu m-as fi nimerit in Camera de Zi, ca sa vin dupa tine? intreba Desiree, dupa o scurta pauza.
    Ainsley ridica din umeri. La asta nu se gandise - planul ei se conturase pe parcurs, dupa ce venise Desiree si reusise sa scape de furia ce o invaluia.

[Image: coldworld.png]
I lost my taste for this ,I'll keep my pride.
Find all posts by this user
03 Dec 2011, 13:13 (This post was last modified: 03 Dec 2011, 13:13 by Desiree Rose Goth.)
  • Nu reusi sa descifreze expresia de pe chipul lui Ainsley. Ei, bine, norocul ei ca am fost la locul si momentul potrivit, isi spuse in sinea sa. Urma un scurt moment de tacere, in care putu sa desluseasca doar pasii celor doua Cercetase pe coridoare si rasuflarile lor agitate.
    - Nu fi atat de pesimista, ii raspunse Ainsley, intr-un final. Ce s-a intamplat, s-a intamplat; si e perfect asa.
    Desiree pufni scurt. Ea nu gandea in felul acela - ar fi putut exista zeci de moduri prin care planul lui Ainsley nu s-ar fi putut implini. Insa, daca Cercetasa nu ar fi fost impinsa de curiozitate sa iasa din dormitor si sa coboare scara in spirala, ca sa o gaseasca pe colega sa in Camera de Zi... nu s-ar fi intamplat nimic din toate astea. Si nu ar fi existat niciun plan care sa poata fi dus la indeplinire numai de Ainsley.

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
03 Dec 2011, 13:36
  • Cele doua Cercetase trecura de usile Castelului Hogwarts. Imediat, briza rece a noptii le invalui. Desi imbracata gros, Ainsley simti un fior glacial traversandu-i sira spinarii. Isi baga mainile in buzunare, incercand deja sa se incalzeasca. Se intreba dintr-o data ce va face peste cateva ore, in Padurea Interzisa, daca acum ii era deja mult prea frig.
    - Deci , vei veni cu mine? intreba Ainsley.
    Desiree isi intoarse privirea catre ea si reusi sa vada licarul ciudat din ochii ei. Se intreba daca spusese cumva ceva gresit si isi dadu repede seama de intrebarea nerostita a lui Desiree.
    - Iti dau oportunitatea de a alege, doar atat, ridica Cercetasa din umeri. In fond, ai facut deja o promisiune.

03 Dec 2011, 13:46
  • Se incrunta din nou. Adevarul era ca Ainsley nu ar fi intrebat-o niciodata asa ceva daca nu i-ar fi stiut din start raspunsul; nu putea sa riste ca Desiree sa spuna "nu", iar planul sa-i fie pus in primejdie. Se uita la colega sa si-i vazu zambetul intiparit pe chip. Arata diferit fata de alte dati, cand singurul lucru pe care il dorise era sa scape cu viata. Acum, parca tot curajul ei iesise la suprafata.
    - Oare chiar am de ales? murmura Desiree, incet.
    Ainsley isi intoarse privirea catre ea, intrebatoare, iar Cercetasa aproba usor din cap. Avea sa vina cu Ainsley - insa mai avea nevoie doar de un singur detaliu pentru ca povestea sa fie completa. Voia sa stie de ce incepusera toate astea.

Love you, Bells.
03 Dec 2011, 16:31
  • - Nu, banuiesc ca nu, spuse Ainsley, incet.
    Zambi in sinea sa, multumita ca a reusit sa o convinga pe Desiree. Stia ca fara colega sa tot planul sau s-ar fi dus pe apa sambetei. Si, in noaptea asta, reusise sa-i smulga o alta promisiune. Oare va inceta vreodata sa-i ramana datoare? Se indoia de asta.
    - Dar pentru asta va trebui sa-mi spui.. pentru ce facem toate astea? adauga Desiree.
    Ainsley ofta usor si se opri din mers. Pe de o parte, chiar realiza ca trebuia sa-i dea Cercetasei o destinatie - cum altfel ar fi reusit sa Apara in locul in care dorea Ainsley? Insa, pe de alta parte, ar fi vrut ca motivele sale sa ramana secrete.

03 Dec 2011, 17:46
  • Ainsley ii arunca o privire scurta, dupa care incepu sa caute prin buzunarul gecii. Cu o mana tremuranda, ii inmana o bucata de hartie sifonata, pe care Cercetasa o lua imediat si o despaturi cu grija. La lumina slaba si aproape inutila a baghetei, incerca sa citeasca literele scrise cursiv, inclinate usor spre dreapta.
    Dupa ce a parcurs toate acele randuri, se uita catre Ainsley. Colega sa o urmarea cu aceeasi privire goala, vag nerabdatoare.
    - De ce nu mi-ai spus de la inceput ca parintii tai au fost atacati? intreba Desiree.
    Isi infranse impulsul de a strange scrisoarea in pumn. In schimb, i-o intinse inapoi lui Ainsley, sperand ca a sa colega ii putea vedea neincrederea din privire.

Love you, Bells.
03 Dec 2011, 17:51
  • Isi lua scrisoarea inapoi, incercand sa-si infranga impulsul copilaresc de a plange. Se simtea slaba, vulnerabila, odata ce i-a destainuit lui Desiree ce se intamplase. Si nu stia ce sa faca - daca sa dea frau liber furiei sale, daca sa stea pe loc sau sa izbucneasca in lacrimi. Clar, nu va alege prima varianta. Isi ridica capul in sus si strecura bucatica de hartie inapoi in buzunar.
    - Pentru ca stiam ca nu ai fi fost de acord cu ce am ales,, spuse Cercetasa. Pentru ca vreau sa ma duc sa vad ce s-a intamplat , in momentul asta.
    Se uita cu inversunare catre Desiree pe masura ce colega sa incepea sa inteleaga despre ce era vorba cu adevarat.

03 Dec 2011, 17:57
  • Acum toate piesele se puneau cap la cap. Isi dadu seama ca promisiunea pe care i-a facut-o lui Ainsley nu a fost chiar fara rost; pentru ca acum intelegea ca Cercetasa actiona impulsiv, fara sa se gandeasca limpede la ce s-a inamplat sau care vor fi consecintele faptelor sale.
    - De ce nu ai anuntat niciun profesor?intreba ea, incercand sa nu-si faca vocea nici ironica, nici dezaprobatoare. Ai fi putut lua Expresul in a doua zi si totul ar fi fost in regula. Nu trebuie sa mergi tocmai prin Padurea Interzisa.
    Ainsley insa, clatina din cap. Desiree stia ca asta se va intampla - colega sa va nega totul, crezand dintr-un impuls egoist ca ea are dreptate. Dar in cazul acesta Desiree isi dadea seama ce se putea intampla.

Love you, Bells.
03 Dec 2011, 18:10
  • La asta se gandise si Ainsley la inceput, cand aflase vestea; insa pe urma s-a decis ca , cu cat ajungea mai repede acasa, cu atat mai bine. Furia ii cuprindea trupul si ii ordona sa faca asta.
    - As fi ajuns prea tarziu, spuse ea. Acum, hai sa mergem.
    Coliba lui Hagrid parea pustie in acea noapte; nicio lumina nu insufletea casa, iar coloana subtire de fum ce iesea din horn era aproape inexistenta. Cercetasa isi intoarse privirea catre Padurea Interzisa. Vantul suiera printre frunze si legana coroanele copacilor; iar imaginea aceea nu i se paruse niciodata mai ingrozitoare. Insa acum avea de gand sa mearga inainte, pentru ca nu avea de ales. Rasufla adanc si incepu sa paseasca catre Padurea Interzisa, cu bagheta tinuta aproape de ea.

Thread Closed