The Shadows of Our Voices
|
09 Dec 2011, 21:19
|||
|
|||
Eliza statea chiar in spatele ei . Acum intelese de unde i se parea cunoscut acel miros , dar era mai vag , mai slab . Dar nu ii pasa , chiar deloc .
"ELIZA!!!!" tipase aceasta spre viperina verzuie , incantata la culme sa o vada . O imbratisase indelung , clatinandu-se amandoua pe picioare , ba pe unul , ba pe altul , ritmic , ca doua nebune . Sau mai degraba drogate . Nici macar argintica nu stia . "Ce faci ametit-o pe aici ? Te-ai mai gandit sa faci si mata o vizita pe la padure ? Sa stii ca centaurii sunt furiosi pe tine ! Mai ales Ronan . A inceput sa faca crize cand a observat ca trec orele noptii iar tu tot nu iti faceai aparitia . Si , pe langa asta , imediat ce va da de tine , iti va face o seara de neuitat . Si crede-ma ,asta se va intampla in circa jumatate de ora dupa ce ai pus picioarul aici . Asa .. acum , m-am prezentat nu ? Ahm , bucuroasa . Iar tu..scuza-ma , nu te-am vazut , " spusese aceasta , uitandu-se la Lexie , care isi facuse aparitia fara ca dansa sa stie . Se rosise putin , apoi isi pusese mainile la sold , privind-o incruntata pe Liz . Trecuse ceva timp de cand nu se mai vazusera , pentru cateva clipe , crezuse ca s-a scimbat putin la fata. "Cine stie prin cate a trecut .. " oftase , apoi isi intorsese privirea spre Sal si ceilalti . "Ahm , doar n-o sa stam aici si o sa ne uitam unul la altul nu ? " The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
09 Dec 2011, 22:11
|||
|
|||
Se daduse cu cativa pasi inapoi , surprinsa de torentul de cuvinte ale viperinei din fata ei . Nu se asteptase la o astfel de iesire de furie , cu atat mai mult nu din partea ei . Isi aplecase capul , putin rusinata de prostia ei , din cand in cand mai privind la ea , cu un ochi sclipitor , rugator .
"Scuza-ma Claire..." , dar degeaba spunea asta . Stia ca nu ajungea nicaieri daca isi cerea iertare . Insa , numai asa se putea simte mai bine .. sau nu ? Isi ridicase capul , privind in jur putin speriata , inima batand putin mai repede . "De ce am senzatia ca mai e cineva aici ?" Isi intorsese capul cand Claire vorbise cu o fata din spatele ei , o recunoscuse imediat . "Hey Lexie , ce te aduce pe aici ? " intreba Green , schitand un zambet , ce nu ii iesise defel . "Si , acum ce pot sa fac ? Ma va ierta ? " soptise aceasta , spre Cly , ce astepta un raspuns , nervii citindu-i-se pe chip . "Oki oki , inteles mesajul , am sa merg imediat sa il caut , dar mai incolo , nu am chef tocmai acum sa ma iau la cearta cu cineva , de vreme tu .. cam ai . Facem schimb de personalitati ?? Te loooog ! Doal in seala asta !!! Pleasssse ! " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
11 Dec 2011, 14:28
|||
|
|||
“there are as many loves as there are hearts” ![]() ![]() * “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ” * “Respect was invented to cover the empty place where love should be.” * “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun, even without looking.” |
|||
19 Dec 2011, 19:04
|||
|
|||
![]() ![]() i want to reconcile the violence in your heart, i want to recognize your beauty's not just a mask, i want to exorcise the demons from your past, i want to satisfy the undisclosed desires from your heart. India's clone |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|