Meniu
|
01 Feb 2008, 15:56
|||
|
|||
Rea-credinta intra in sala de masa sji se aseza la masa.
Se uita in stanga sji in dreapta dar nu vedea nici-un meniu. Uitase ca la HOGWarts nu exista aja ceva . Se parea ca era sub influenta unui blestem. Dumbledore isi dadu seama sji striga " Desfacerea Blestemului" si Rea-credinta isi reveni. Ii era un pic rusine caci se stia ce Vrajitor talentat este |
|||
01 Feb 2008, 16:51
|||
|
|||
FACI SPAM! daca vrei sa faci postari in zona Rp, macar scrie ceva care sa aiba sens
OOC: pt admine, scuze, nu ma pot abtine.... ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
01 Feb 2008, 22:07
|||
|
|||
hei, nu te lua de el. Puteai sa-i tirmiti prin PM cum stau treburile pe aici. Oricum, nu imi dau sema ce fel de SPAM e ala.... o.0
|
|||
09 Feb 2008, 16:58
|||
|
|||
Dupa cate imi dau eu seama SAMANTHA RAVENCLAW face observatii tuturor. Fetito nu ai vrea sa te uiti putin si sub nasul tau??? Ma iertati .. dar chiar e inervanta !
![]() |
|||
09 Feb 2008, 19:28
|||
|
|||
Scz de OFF topic, dar se spune enervanta* nu inervanta . Este o diferenta ca de la cer la pamant:
*a inerva: se foloseste cand contractezi un mushchi ; *a enerva: cand te irita ceva rebeber? Daca nu ma crezi, uita'te in dictionar de paronime Cat despre Sam, eu cred ca are foarte mare DREPTATE!!! ![]() |
|||
09 Feb 2008, 23:20
|||
|
|||
Mey .. eu sunt din Rep. Moldova .. de aia scriu gresit. La noi se vb altfel si eu ma starui sa vb normal in romana . . . dar imi mai scapa uneori cate o mica greseala. .. oricum, ms ca mai atentionat. Cat despre SAM - nu o vad sa faca nimic altceva decat obseravtii inutile.
ps: sorry de spam ![]() |
|||
10 Feb 2008, 13:56
|||
|
|||
Well ...
Thread closed. Dar ce facetzi voi aici? Ce conta ca a scris gresit? Chiar asa de esentzial era? Incepand cu azi cand voi gasi discutzii de genul acesta in care este off topic voi sterge mesajele. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|