Silent night ...[Partea I]
|
13 Dec 2011, 03:08
(This post was last modified: 18 Jan 2012, 22:15 by Cresseda E d'Guillaume.)
|||
|
|||
Aleera & Valentino .
Noaptea , păstrătoarea secretelor tuturor era liniştită şi lipsită de întâmplări ce ar putea - o tulbura . Cel puţin până când Aleera se strecură afară din castel , prin coridorul ce ducea la Hogsmeade , iar de acolo imediat pe Aleea Nocturn , unde trebuia să se întâlnească cu acea persoană ce avea colierul pe care ea îl căuta . Da , devenise Devoratoare , dar încă nu găsise colierul , iar asta nu - i dădea pace . Regina nopţii , arunca scântei argintii peste întinderea albă ce era acoperită de o linişte mormântală , care în alte seri , iar fi dat fiori micuţei Viperine . Însă în această noapte , nici că - şi putea dori mai mult de atât . Îşi trase gluga neagră pe cap imediat cum ninsoarea începu să curgă din abundenţă şi continuă să meagră , paşii ei fiind acoperiţi de fulgii mari şi pufoşi . Nu îi trebui mult ca să - l vadă şi îşi pregăti bagheta dacă el avea de gând să facă ceva nepotrivit . " Unde e ? " întrebă blondina privindu - l cu acei ochi reci ce ar fi îngheţat pe oricine dacă ar fi putut . Bărbatul dădu din umeri calm , relxat chiar şi zâmbi ironic şi dispreţuitor , iar atunci Aleera îşi dădu seama că totul fusese doar o capcană . Îşi scoase la timp bagheta , chiar înaintea lui şi îl privi serioasă . " Crucio ! " rosti răspicat şi bărbatul căzu la pământ , iar blondina începu să fugă , oftând uşurată căci totuşi nu ştia nimeni cine era , iar cel ce putea şti era mort . Îşi muşcă buzele până la sânge şi se opri când ajunse destul de departe de acel loc , lipindu - şi trupul de zidul rece al unei clădiri . Începu să respire greu . Be your own kind of BEAUTIFUL ![]() ![]() BECAUSE I CAN'T SLEEP TIL YOU'RE NEXT TO ME |
|||
13 Dec 2011, 03:27
(This post was last modified: 13 Dec 2011, 03:37 by Valentino Gaunt.)
|||
|
|||
Linistea coplesitoare ce inconjura stradutele inguste ale Aleei Nocturn a fost intrerupta de un tipat puternic. Valentino a tresarit usor si duce repede mana in buzunarul interior al robei.
Nu era pentru prima oara cand umbla pe timp de noapte in locuri dubioase. Mai cu o luna in urma conacul familiei sale fusese cercetat de catre oficiali. Raziile de la Minister erau din ce in ce mai dese si toti cei care aveau obiecte valoroase , fie obtinute ilegal fie periculoase erau dusi fara drept de apel la Azkaban. "Absurd" se gandeste baiatul amintindu-si dimineata agitata cand spiridusii de casa alergau disperati in incercarea de a-l trezi cand Aurorii erau in fata portii. Cu greu a reusit sa scape de obiectele compromitatoare . . . le-a vandut unor fel de fel de indivizi care cine stie cu ce scopuri le vor folosi. Indiferent, Valentino e multumit ca a incasat o suma frumusica pe ele. Mostenirile de familie ramase acum le tine intr-un seif de maxima securitate din Gringotts si acesta se declara fericit ca a reusit sa scape de toate acuzatiile. Dar in aceasta seara Viperinul nu se afla in Aleea Nocturn pentru a vinde. Nu , de data aceasta el a venit sa cumpere. In miez de noapte o bufnita a venit scriind locul si ora si suma de 10 000 galeoni. Valentino scoate bagheta din buzunar si ii lumineaza capatul pentru a vedea mai bine in jur. "Cine-i acolo?" intreba acesta |
|||
13 Dec 2011, 03:43
|||
|
|||
Îşi duse mâna în locul în care normal era inima şi se lăsă în jos , pe zăpadă , pentru aş putea potoli bătăile accelerate ale inimii şi respiraţia întretăiată . Trase cu greutate aer în piept şi - şi dădu gluga jos , având nevoie de mult oxigen în acel moment . Închise ochii , gândindu - se că fusese atât de proastă încât să se încreadă în cineva care îi era prieten , mai mult sau mai puţin lui Vladimir . Gândul la Vladimir îi adusese un gust amar în gură , dar când îşi reaminti că era mort , se linişti . Auzi o voce şi aproape ţipă de spaimă , dar când o recunoscu răsuflă uşurată .
" Fantoma Crăciunului Trecut " , spuse pe un ton uşor ironic şi îşi scoase bagheta . Rosti clar " Lumos " , iar vârful baghetei ei se aprinse . Ştia cine era , dar nu - şi făcea griji . În schimb semnul Devoratorilor ce - l avea pe braţul stâng începu să usture , iar ea icni scurt , presând acea parte . Oftă uşor . Be your own kind of BEAUTIFUL ![]() ![]() BECAUSE I CAN'T SLEEP TIL YOU'RE NEXT TO ME |
|||
13 Dec 2011, 03:54
(This post was last modified: 13 Dec 2011, 03:55 by Valentino Gaunt.)
|||
|
|||
Valentino o privii suspicios pe domnisoara.
"Ce cauta o fata draguta ca tine intr-un loc ce acesta?" intreba baiatul Fata il privi cu atentie si buzele ei schiteaza un zambet ironic. "Ai ceva pentru mine?" intreaba Valentino Viperina il privi nedumerita. Valentino era acum si mai confuz. Acesta strange puternic manerul valizei in care se aflau banii . Isi duce bagheta la loc in buzunar si spune: "Caut pe cineva . . . si din cate vad si tu pari sa cauti pe cineva. Poate ne putem ajuta reciproc." |
|||
13 Dec 2011, 04:01
|||
|
|||
Îşi dădu ochii peste cap când îl auzi şi nu putu să nu zâmbească ironic şi uşor superior , căci pentru prima dată se simţea mai mult decât o fată drăguţă după care tipii să întoarcă privirea .
" Ei bine uite că te înşeli la această parte . Eu nu caut pe nimeni , de fapt cineva mă caută pe mine şi nu doar pentru a mă întreba de sănătate , dacă înţelegi ce vreau să spun " , spuse şi se ridică de jos , dându - şi părul pe spate . Îşi pipăi buzunarele robei , până dădu de pachetul de Dunhill Negru , din care luă o ţigare şi - o aprinse , trăgând un fun nociv în piept . Îl privi apoi cum se pierde în noapte , iar ochii ei ce acum băteau mai mult spre auriu , îl priviră pe băiat . Era curioasă ce căuta alt Viperin pe aici şi ştia că va afla cumva . Be your own kind of BEAUTIFUL ![]() ![]() BECAUSE I CAN'T SLEEP TIL YOU'RE NEXT TO ME |
|||
13 Dec 2011, 04:17
(This post was last modified: 13 Dec 2011, 04:18 by Valentino Gaunt.)
|||
|
|||
Valentino o privi interesat pe Viperina.Isi scoate bricheta din buzunar si se joaca cu ea trecand-o dintr-o mana in cealalta , parca cantarind-o.
"Nu e bine sa fugi de trecut. Am invatat asta pe pielea mea. Si daca e nevoie sa trisezi ca sa iesi in avantaj . . . sa nu stai pe ganduri." zice baiatul Isi ridica maneca si se uita cu atentie la ceasul incrustat cu simbolul familiei si zeci de pietre pretioase. Priveste pret de cateva secunde multiplele cadrane ale acestuia dupa care spune: "Eu am venit aici cu afaceri....dar ma indoiesc serios ca mai e cineva prin coclaurile astea." spune Valentino putin dezamagit "Poate daca cunosti zona mai bine imi poti recomanda un bar cu firewhisky de calitate. Esti binevenita sa ma insotesti. Nu e bine sa te plimbi prin locurile astea singura. " continua viperinul |
|||
13 Dec 2011, 04:26
|||
|
|||
" Eu nu fug de nimic , ci doar de Moarte . Iar cine mă caută fi sigur că pentru asta o face . Şi nu are legătură cu trecutul ci cu prezentul " , spuse şi arncă ţigarea , pe care o fumase mai mult de jumate , călcând cu vârful cizmei negre pe ea . Începu să se joace cu cercelul din buză , trăgând uşor de el , în timp ce ochii ei îl analizau pe tânăr . Îşi linse buzele însângerate şi se rezemă de zidul de piatră . Un zâmbet arogant îi înflori pe chip . " Mă întrebi dacă ştiu zona asta , iar apoi îmi spui că nu e bine să umblu singură ? Te cam contrazici singur , nu crezi ? Şi o persoană care tocmai a omorât un om , nu cred că se mai poate teme de ceva " , spuse pe acelaşi ton arogant , deşi probabil cel mai bine ar fi fost dacă şi - ar fi ţinut gura . Dar cum Aleera nu putea tace când era călcată pe bătături , nu se abţinuse nici atunci .
Be your own kind of BEAUTIFUL ![]() ![]() BECAUSE I CAN'T SLEEP TIL YOU'RE NEXT TO ME |
|||
13 Dec 2011, 04:37
(This post was last modified: 13 Dec 2011, 04:38 by Valentino Gaunt.)
|||
|
|||
"Sunt lucruri mult mai rele decat moartea" pufni in ras baiatul
Acesta isi aranjeaza gulerul cravatei si scoate din buzunarul gecii din piele de dragon o sticluta din care ia o gura sanatoasa. "Si de ce crezi ca ma contrazic? Poti sa cunosti locul . . . dar asta nu inseamna ca trebuie sa umblii singura . . . semnul ala de pe mana ta stanga e mai mult un tatuaj sters de vreme . . . chiar si o devoratoare ca tine ar trebui sa stie asta " zice baiatul arogant |
|||
13 Dec 2011, 04:44
|||
|
|||
Cuvintele băiatului o făcură să râdă . Deşi râsul ei era amuzat , era rece şi ostil , exact cum se simţea în acel moment . Sângele îi pulsa în vene , trupul ei arzând , iar adrenalina curgea cu repeziciune prin ea , asemeni unei cascade .
" Un tatuaj şters de vreme , zici . Atunci de ce nu încerci tu , Valentino ? " întrebă accentuându - i numele . Aleera rânji arogantă şi - şi dădu părul pe spate , apropiindu - se uşor de el . Se opri în faţa acestuia , trupurile lor aproape atingându - se . Îl privi în ochi , serioasă , iar culoarea lor aurie arunca scântei . " Nu - i frumos să subestimezi o persoană , fie ea şi fată . Căci uneori o fată îţi poate lua viaţa , dragul meu Valentino " , zise pe un ton mieros şi rece , împungându - l cu un deget în piept . Începu să traseze linii pe pieptul acestuia , fără aş coborî vreo clipă privirea . Era conştientă că odată şi - odată , gura ei mare o să - i aducă mari belele , dar în acel moment nu - i păsa . Be your own kind of BEAUTIFUL ![]() ![]() BECAUSE I CAN'T SLEEP TIL YOU'RE NEXT TO ME |
|||
13 Dec 2011, 04:58
(This post was last modified: 13 Dec 2011, 04:58 by Valentino Gaunt.)
|||
|
|||
"Papusa sunt destule lucruri ce ma leaga de lumea asta si ma impiedica sa mor." zice baiatul rece
" Crezi ca te subestimez ca esti fata? Nu.... nicidecum .... doar ca sunt amuzat de voi .... care i-ati fost si inca sunteti loiali unui sange semipur care a fost infrant de nenumarate ori de un copil." continua acesta Mai ia inca o gura din sticluta si o priveste amuzat pe fata. "Sa inteleg ca nu doresti sa ma insotesti sa bem ceva. . . " spune Valentino |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Late night | Ryan Wagner | 11 | 4,032 |
21 Oct 2012, 20:44 Last Post: Julieta D. Thibault |
|
Just.Be.Silent! | Jane Rivers | 29 | 4,138 |
18 Aug 2011, 12:47 Last Post: Claire Afere |