Lost in the shadows
|
16 Dec 2011, 20:58
|||
|
|||
![]() |
|||
16 Dec 2011, 23:03
|||
|
|||
“there are as many loves as there are hearts” ![]() ![]() * “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ” * “Respect was invented to cover the empty place where love should be.” * “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun, even without looking.” |
|||
17 Dec 2011, 10:59
|||
|
|||
Ce o apucase ? Ce mai avea si de acea data ? De cate ori trebuia sa suporte acele reflexii stupide ce veneau pe nepragatite asupra ei . Voia sa le arunce , sa le dea un pumn si sa zboare cat colo , sa nu le mai vada in veci .. sa nu le mai simta deloc! Insa , precum suferinta , stia ca nu avea nicio sansa, cu exceptia concentrarii . Dar nu putea sa faca asta zilnic , ora dupa ora si moment dupa moment . Nu putea sa fie mereu atenta la persoana ei , avea atatea momente in care se deplasa de gandurile ei , de corpul ei si vorbea cu alte persoane , intra in gandurile lor , simtea ce simteau si ei , uita complet de propria persoana . Nici de ar muri pe loc , tot nu ar fi simtit .. doar , ca nu mai avea unde sa se intoarca .
Privea in jur , buimaca , si cu urechile ciulite , cautand cu disperare chipul sau macar silueta care aparuse din nicaieri . Trebuia sa fie atat de speriata ? Atunci .. de ce fugea ca o bezmetica ? Din ce pricina ?Ca cineva a vrut sa le faca o farsa ? Pusese frana cu piciorul drept si intinsese bratul pentru a le opri si pe celalalte . "Stiati ca noi ne prostim nu ? Ca alergam pe aici ca trei pisici speriate de cine ? De ce ? Nu avem ce face ? Reveniti-va fetelor . Nu e nimeni aici..in fine , eu una nu simt pe nimeni in plus! " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
17 Dec 2011, 11:50
|||
|
|||
“there are as many loves as there are hearts” ![]() ![]() * “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ” * “Respect was invented to cover the empty place where love should be.” * “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun, even without looking.” |
|||
17 Dec 2011, 13:08
|||
|
|||
Zambise viclean lui Lexie , multumita de gandul ei si isi frecase palmele , una de alta , repede , incalzindu-se . Ciudat mai era faptul ca niciodata nu se putea incalzea , indiferent de anotimp , indiferent de temperatura . De multe ori isi spunea sa mearga , sa verifice ce e cu ea , de ce a ajuns in acel hal , insa niciodata nu avea timp , niciodata nu avea chef si pentru asta , si mai ales..nu vedea motivul , plus ca uita complet . Isi amintea doar in momentele cand avea si altele pe cap si nu mai era deloc atenta la ea . Ca intotdeauna . Cascase incet , oboseala incepand sa isi spuna cuvantul , dar nu lasase sa puna total stapanire pe ea .
"DE acord , " raspunsese ea entuziasta . Chiar avea chef de putina actiune , de ceva nervi si de o mica bataie cu acea persoana care avea chef de joaca cu ele . "S-a pus cu cine nu trebuia , " murmurase fata , mai mult pentru ea , privind in gol . "O luam pe unde am venit ?Sau ne despartim ? Ce spuneti ? Eu una propun sa luam acel copchil pe nepregatite sau .. sa ii facem si noi o farsa , dar mai intai , trebuie sa il gasim . " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
17 Dec 2011, 18:30
(This post was last modified: 17 Dec 2011, 18:31 by Emily Swan.)
|||
|
|||
![]() |
|||
18 Dec 2011, 13:44
|||
|
|||
Pufnise si apoi rasese fara sa se mai opreasca , cand isi intinsese mintea spre Jackie si cititndu-i gandurile . Ii placea mult cum vedea acea fata problema , insa stia ca gresea enorm ! Prea mult chiar . Nu vedea rostul pentru care isi punea atatea idei , una in fata celeilalte . Stiind ca cele doua viperine se uitau la ele ca picate din cer , se oprise si respirase adanc aer in piept calmandu-se si isi ridicase privirea asupra prietenelor ei .
"Stati linistete , ma mai apuca..din cand in cand , " mumurase Eliza si le aruncase o privire sireata fetelor . "Insa , Jackie , corect nu ? Am "auzit " tot ce ai gandit tu , si crede-ma , nu sunt deloc rele ideile si presupunerele tale dar..sa fim serioase . Sa fie Peeves ? Unu la mana , daca o facea el , venea acum la noi si se dadea mare , laudandu-se de fapta sa si cazand la podea de ras . Acesta e stilul lui . Cat despre Aparitie , sa stii ca se poate pune o vraja asupra ta , si astfel , nimeni nu mai poate auzi daca ai aparut sau disparut .. plus cu o pelerina invizibila peste tine sau o alta vraja , dar aia e greu de facut . Am incercat o data parca...un esec total , " spusese viperina ,razand de acel moment de frustare din viata ei . Pufnise , razand din nou de prostiile ei , apoi se calmase..incet . "Scuzati-ma , " murmurase ea , cu greu . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
18 Dec 2011, 21:09
|||
|
|||
|||
19 Dec 2011, 17:16
|||
|
|||
Daduse din cap , in semn ca nu . Nu era obisnuita sa isi extinda sufletul spre celelalte trupuri , dar fiind ca era foarte complicat si dureros . De fiecare data cand se intorcea in trupul ei , simtea ca o galeata plina cu apa rece ca gheata fusese aruncat asupra ei . Se cutremurase usor , la acea senzatie , dupa ce iesise total din Jackie si era cat pe ce sa si-l trimita spre Lexie . Se oprise la timp si rasuflase usurata si se spriijinise iute de perete , ducandu-si instinctiv mana la piept . Aerul rece venea repede si ii invada plamanii infierbantati , aburi sidefii iesind din gura micuta a viperinei . Zambise incet , dupa ce isi revenise si isi ridicase privirea asupra fetelor .
"Scuza-ma Jackie , daca te-ai suparat pe mine , te inteleg . Mi se pare un lucru firesc , dat fiind ca ti-am invadat , fara voia ta , proprietatea persoana . Si Lexie , am auzit "salutul" adresat mie , dar vag , caci n-am vrut sa imi impart gandurile cu alte tale . Si apoi , Jackie .. se citea totul pe fata ta . Deci , nu prea ai motiv de suparare . Dar totul se face dupa cum doresti . Acum..cat despre plecare . Sa nu mai stam in loc ,ca pierdem vremea . Ce o fi , sa fie , si sa ne luam talpasita din acest coridor , caci devine prea tarziu si parca vad ca acea persoana ne-a scapat printre degete ." "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
23 Dec 2011, 09:44
|||
|
|||
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |