|
17 Dec 2011, 10:39
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
RP Posts: 563
Casa: Cercetasi
Galeoni: 75
|
|
- Se uita la Desiree cu neincredere, intrebandu-se ce stia colega sa Cercetasa despre asta. Oare stiuse intotdeauna, chiar si atunci cand ii facuse promisiunea? Trebuia sa afle si asta.
- Ai stiut asta..mereu? o intreba Ainsley.
In momentele acelea, isi dadea seama ce incerca sa faca Aria. Sa le dezbine, sa le faca sa nu mai aiba incredere una in alta. Desiree o privi atenta si aproba usor din cap. Probabil vazu a doua intrebarea din expresia de pe chipul lui Ainsley, pentru ca rasufla adanc si buzele i se despartira cand incepu sa vorbeasca.
- Sigur ca am stiut. Eu am fost.
I lost my taste for this ,I'll keep my pride.
|
|
17 Dec 2011, 10:58
|
|
Aria Hawthorne
|
RP Posts: 73
|
|
- Nu se asteptase la un asemenea raspuns din partea lui Desiree, trebuia sa recunoasca. Nu crezuse ca va avea curajul sa spuna toate astea, astfel incat Aria sa fie nevoita sa dezvaluie singura. Poate se inselase de data asta, dar data viitoare nu o va mai subestima pe Desiree. Totusi, tot vazu neincrederea asternuta pe chipul lui Ainsley dupa ce auzi acele cuvinte si schita un zambet satisfacut in coltul buzelor. Inca avea control asupra planului sau.
- De ce tu? intreba Ainsley.
Aria incepu sa-si muste buza, incercand sa-si infranga nerabdarea. Daca in felul asta va continua conversatia, cu siguranta ca ea isi va pierde toata ziua cu asta.
|
|
17 Dec 2011, 11:58
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Desiree rasufla adanc, observand cu atentie reactia lui Ainsley. In vocea ei inca se gasea o farama de neincedere, iar in privirea ei exista un licar de furie stapanita. Nu stia cum sa o faca sa se linisteasca - nu stiuse niciodata, si nici nu se chinuise sa afle. Acesta era cel mai mare defect al ei, nepasarea. Insa, in momentul acela, stia ca era important ca sa o convinga pe Ainsley ca facuse tot ce trebuia ca sa-i fie bine. Totusi, nu stiuse ca Aria va veni la Hogwarts special ca sa dezvaluie secretul.
- Am facut ceea ce am crezut ca e mai bine, spuse ea, incet. Fiindca stiam ca nu ai fi fost tocmai incantata daca ai fi aflat ca Aria nu era moarta; si nu am vrut sa mai ai si problema asta pe cap.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
17 Dec 2011, 12:54
|
|
Aria Hawthorne
|
RP Posts: 73
|
|
- Aria pufni usor. Cel putin, se asteptase la o astfel de replica din partea lui Desiree. Una care sa o scoata din situatia complicata in care se bagase. Ainsley isi intoarse imediat privirea plina de manie spre ea. Aria nu era obisnuita cu privirile pline de ura din partea lui Ainsley, trebuia sa recunoasca asta. Se schimbase mai mult decat isi imaginase, iar acum ea trebuia sa plateasca consecintele faptelor sale.
- Nu va cred, pe niciuna din voi, murmura Ainsley, clatinand din cap.
Aria isi dadu ochii peste cap.
- Asta fiindca nu ti-a spus tot adevarul, replica ea. Mai este o parte care s-ar putea sa te intereseze.
|
|
17 Dec 2011, 13:05
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- - Ainsley, mai bine ai cauta in cufarul ei. Mai mult ca sigur o sa gasesti ce cauti, replica Aria.
Ainsley ii arunca o privire scurta, dar pentru Desiree fu indeajuns. Isi dadu seama ca isi pierduse increderea pe care a avut-o pana si in ea. Si, odata ce va scotoci prin cufar si va gasi foile lipsa din dosarul in care cautase, cu siguranta ca nu va mai avea niciun dram de simpatie pentru Cercetasa. Sau consideratie. Isi musca buzele, nestiind ce sa faca. Aria o pusese intr-o situatie complicata, iar totul era pe cale sa se inrautateasca.
- De unde stii asta? brava ea.
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
17 Dec 2011, 13:25
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- Ainsley se uita cand la o tanara, cand la alta, in continuare derutata. Totusi, tinu minte ca mai tarziu sa caute prin cufarul lui Desiree, intr-un moment in care nu va fi vazuta. Nu era sigura care informatie din ce aflase era cea mai de necrezut; faptul ca Aria nu murise, sau Desiree stiuse in tot acest timp asta? Se parea ca ea era singura nestiutoare dintre toate persoanele adunate.
- Eu stiu totul, o auzi pe Aria. Si ma folosesc de ce stiu.
Nu era prima data cand rostea asta, Ainsley stia mult prea bine. Mereu Aria folosise ce avea pentru a intoarce balanta in favoarea sa. Nu conta de ce se folosea - informatii, persoane, obiecte.. era acelasi lucru pentru ea.
|
|
17 Dec 2011, 13:39
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Isi dadu ochii peste cap auzind acele cuvinte. Aria era la fel de aroganta si egoista precum era Desiree in unele momente. Semanau prea mult ca sa fie o simpla coincidenta. Cercetasa punea pariu ca Aria stia deja ca ele doua erau surori. Ce alt motiv ar fi avut ca sa vina la Hogwarts in afara de asta ?
- Ai mai spus ca este ceva ce ar trebui sa stiu, zise Ainsley.
Desiree ofta prelung. Aria ii arunca o privire incarcata de superioritate, apoi pe chipul ei se asternu o expresie vag meditativa.
- Apropo, Desiree nu ti-a spus decat un motiv pentru care a luat foile acelea, murmura tanara.
Love you, Bells.
|
|
17 Dec 2011, 15:57
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- Ainsley pufni usor. Deci, in toata treaba asta parea sa fie amestecata si Desiree. Dar de ce tocmai Aria era cea care puncta toate astea? Nu avea niciun sens. Trebuia sa-si aminteasca constant ca sora sa venise aici pentru un anumit motiv; nu ar fi sosit in fata ei doar ca sa-i spuna salut sau cat de rau ii parea pentru ca isi inscenase moartea.
- Oh, si sa stii ca nu-mi pare rau ca mi-am inscenat moartea, adauga Aria. A fost pentru binele tuturor, inclusiv al tau. Chiar daca nu-ti dai seama.
Tresari si ii arunca o privire stranie lui Aria. Aceasta zambi, parca scuzandu-se de ceea ce tocmai facuse.
- Imi pare rau, continua sora ei. Legilimantie.
|
|
17 Dec 2011, 16:01
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Intr-un colt al mintii ei, isi dadu seama ca Aria reusea sa citeasca si gandurile, pe langa faptul ca era Reptomit. Grozav, acum ce mai urma sa afle despre ea? Tanara isi intoarse privirea catre ea, zambindu-i usor.
- Nu-ti fa prea multe griji. Nu pot citi gandurile tale.
O cuta de incruntare aparu pe fruntea Cercetasei. Asta ce mai putea insemna? Nu o credea in totalitate pe Aria; putea face asta doar ca sa o induca in eroare. Vazandu-i neincrederea asternuta pe chip, Aria continua, exasperata:
- Serios, nu pot face asta. Cred ca din cauza faptului ca suntem din acelasi sange.
Love you, Bells.
|
|
17 Dec 2011, 16:05
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- - Dar nu sunt sigura de asta, adauga Aria, repede. E doar o teorie.
Ainsley isi dadu seama ca era ceva in neregula cu cuvintele tinerei, insa nu realiza de prima data despre ce era vorba. Inca era surprinsa din cauza faptului ca Aria cunostea si Legilimantia, printre atatea altele; insa, apoi, intelesul cuvintelor o izbi din plin. Isi intoarse privirea catre sora ei si remarca ca se uita la ea, asteptand satisfacuta sa spuna ceva.
- La ce te referi cu "acelasi sange"? intreba Ainsley.
Suspiciuni groaznice incepura sa-si faca loc in mintea Cercetasei.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|