|
17 Dec 2011, 16:16
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Isi inchise ochii si ofta prelung cand auzi cuvintele Ariei. Tanara a spus asta atat de brusc, incat la inceput nici nu realizase despre ce vorbea. Insa isi dadea seama ca facuse intentionat asta, numai ca sa faca lucrurile si mai confuze decat erau deja. Asta a dorit de la bun inceput. Zambetul Ariei sa facu si mai larg cand auzi intrebarea lui Ainsley.
Simtea satisfactia din glasul tinerei cand aceasta incepu sa vorbeasca.
- Oh, scuze ca am vorbit asa, spuse ea. Am uitat ca Desiree nu ti-a spus nici asta. Ar trebui sa ceri niste explicatii din partea ei, sa stii.
Desiree isi musca buzele, incercand sa-si infrane impulsul de a face ceva nebunesc. Nu putea sta acolo ca sa asculte toate astea.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
17 Dec 2011, 16:50
|
|
Aria Hawthorne
|
RP Posts: 73
|
|
- Se intoarse catre Desiree, multumita de ceea ce facuse. Pe chipul Cercetasei vedea asternut numai dispret si dezaprobare, iar atunci cand o privi in ochi vazu si un licar firav de furie. Totusi, continua sa zambeasca surorii sale. Dispretul era un sentiment cu care era obisnuita inca din copilarie, conturat din cauza ca toate persoanele din jurul ei o credeau atat de diferita. Iar acum nu se schimbase nimic din toate astea.
- Desiree, cred ca ar trebui sa-i explici cate ceva, spuse ea.
Aria facu o mica inclinare din cap catre Ainsley, care parea mai derutata ca niciodata.
|
|
17 Dec 2011, 19:16
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Ofta si-si inchise ochii pentru o clipa mult prea scurta. Isi simtea trupul arzand din cauza furiei, ca si cand ar fi avut foc in vene, alergand impreuna cu sangele. Aria o obliga sa joace dupa regulile ei, iar ea nu avea de ales decat sa i se supuna. Isi sprijini fruntea in palme, ca sa nu vada nimeni cat de instabila era de fapt.
- Aria a spus adevarul, murmura Cercetasa.
Oricum , era inevitabil. De ce sa mai nege? Nu mai dorea sa piarda timpul in modul asta.
- Am aflat ca ea e sora mea, zise ea. Cea adevarata. De asta am ascuns foile lipsa din dosar.
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
17 Dec 2011, 19:47
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
RP Posts: 563
Galeoni: 75
|
|
- Clatina din cap, neincrezatoare. Trebuia sa recunoasca, asta era o totala nebunie. Doar fiindca cele doua tinere erau amandoua Reptomiti nu insemna neaparat ca aveau o legatura de sange. Insa, parca restul partilor din povestile lor se potriveau, in mod ciudat. Asta daca accepta faptul ca Desiree fusese cea care luase foile lipsa din dosar..
Trebuia insa sa fie sigura de ceea ce i se spusese, si avea doar o alternativa prin care sa afle asta. Se indeparta usor de cele doua, privindu-le cu o neincredere nedisimulata.
- Presupun ca ati innebunit, amandoua, rosti ea. Dar trebuie sa ma asigur de asta.
Apoi o lua la fuga catre Turnul Cercetasilor.
I lost my taste for this ,I'll keep my pride.
|
|
17 Dec 2011, 19:52
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Vazuse privirea pe care i-o aruncase Ainsley inainte de a fugi. Nu am incredere in niciuna din voi, asta spunea. Ii striga numele si dori sa plece dupa ea, insa Aria o opri, luand-o de brat. Pielea tinerei era rece ca gheata si Desiree a simtit atunci cativa fiori strabatandu-i bratul. Totusi, nu era tocmai neplacut.
- Nu-ti fa griji, va veni inapoi, ii spuse Aria. Desi fara aceleasi intentii prietenesti ca la inceput.
Se uita la Aria cu ura in ochi. Din cauza ei se intamplasera toate astea. Dori dintr-o data sa-si infinga unghiile in bratul tinerei, insa incerca sa-si infrane acel impuls. Nu mai avea nevoie si de alte probleme in ziua asta.
Love you, Bells.
|
|
17 Dec 2011, 21:48
|
|
Aria Hawthorne
|
|
|
- Remarca privirea pe care i-o arunca Desiree in acel moment. Una incarcata de manie si dispret. Asta nu era tocmai o noutate pentru ea. Isi arcui sprancenele , asteptand sa-i auda opinia in legatura cu ce s-a petrecut. Bine, poate nu va pierde o zi intreaga pentru o discutie.
- Asta s-a intamplat din vina ta, ofta Desiree.
Aria ridica din umeri. Nu era tocmai de acord cu asta, tinand cont ca ea nu facuse nimic altceva decat sa spuna adevarul.
- Adevarul doare, surioara.
Ultimul cuvant inca suna ciudat in mintea sa.
|
|
17 Dec 2011, 22:04
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Un fior ii strabatu pielea cand auzi cuvantul "surioara". Asta o facea sa se gandeasca ca Aria era cu adevarat sora ei . I se parea ironic ca, dupa ce ii cautase pe parintii sai, se alesese de fapt cu o adolescenta care se pretindea a fi sora ei. Se intreba peste ce va da data viitoare. Dar, daca tot o avea pe Aria alaturi, putea sa mai afle cate ceva in legatura cu cauza ei aproape pierduta. Era mai bine decat nimic.
- De ce ai venit aici? o intreba cu interes, masurand-o din cap pana-n picioare. Adica.. pun pariu ca nu ti-ai inscenat moartea ca sa o dezvalui peste cativa ani mie.
Love you, Bells.
|
|
18 Dec 2011, 10:59
|
|
Aria Hawthorne
|
|
|
- - Nu, cu siguranta nu am venit pentru asta.
Isi pleca privirea, realizand ca inca nu putea avea incredere in Desiree. Nu inca. Va mai trebui sa astepte putin timp.. insa stia ca nu prea mult. Nu dupa ce ii va dezvalui o parte din motivele sale.
- Insa te-am cautat destul de mult, sa stii, continua Aria.
Nu destul de mult pe cat credea Desiree, totusi. O urmarise indeaproape in decursul ultimelor luni, incercand sa-si dea seama daca ea stia ceva.. sau daca isi mai amintea ceva. Era convinsa ca va afla cateva informatii din partea ei, atata timp cat ii parea de incredere.
|
|
18 Dec 2011, 11:52
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Pufni usor si clatina din cap. Si ea era curioasa sa vada cum arata sora sa in momentul in care aflase de asta.. insa nu stiuse ca o va cunoaste in conditiile astea.
- De cat timp stii? o intreba.
Nu mai adauga altceva , fiindca era sigura ca Aria va intelege la ce se referea. Aceasta ii arunca o privire scurta inainte de a incepe sa vorbeasca.
- Mereu am stiut, ii raspunse ea. Fiindca imi amintesc ce s-a intamplat atunci .
Love you, Bells.
|
|
18 Dec 2011, 12:13
|
|
Aria Hawthorne
|
|
|
- - Si am incercat sa vad daca iti amintesti si tu, spuse ea, incet.
Isi incrucisa bratele, intrebandu-se daca Desiree isi aduca aminte de pachetele pe care le primise pe la inceputul anului. Bine, poate nu erau tocmai pachete, tinand cont ca Aria nu fusese tocmai subtila cand a incercat sa vada daca intr-adevar Desiree mai tinea minte ce i se intamplase. Sau, voia macar sa o faca sa-si aminteasca. Dupa expresia asternuta pe chipul Cercetasei, Aria a dedus ca a reusit sa faca macar una din doua.
- Tu ai fost cea care mi-a trimis toate alea? o intreba, exasperata.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|