Perle...peste perle :))
|
26 Jan 2011, 21:36
|||
|
|||
"Propileele reprezinta un orificiu viu colorat"
"You are my BREAST friend" Profu de geogra: "Cineva mi-a scris de patrunjelul de Congo. I-am dat 100 de puncte" "- Domn' profesor, va aduc banii pe revista? - Nu acum domnisoara, ca inchei medii si interpreteaza lumea :>" Profu de socio: "Acum o sa imi sara toata populatia feminina din clasa in cap", "Baieti, pana in clasa a 12-a, cu 25 de fete in clasa, veti ajunge ori efeminati, ori extrem de misogini" Profa de mate: "Mai sunt 30 de secunde din ora. Mai avem timp de un sfert de problema!" Soul Meets Soul On Lover's Lips. ![]() |
|||
26 Jan 2011, 23:36
|||
|
|||
[color="Plum"]
Jade A. Crawford Wrote:[b]Engleza: Profa: Plopistelor Noi: huh?? Profa: plozi cazuti din plop De fapt era "Plozi in plop si plopu'n aer " ; ![]() ![]() Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you! ![]() |
|||
27 Jan 2011, 13:36
|||
|
|||
Ramona Neardow Wrote:[i]Isa imi imprumuti si mie profu' vostru??? No waaaay, e doar al nostruuu. [-x Sau ma rog, si al celor care sunt in clasele la care preda din scoala noastra. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
07 Feb 2011, 21:15
|||
|
|||
Prima zi de scoala vine cu o prima zi de eprle noi noute
Engleza Profa: Deci...unde am ajuns? Eu: Table B Profa: Da, asa, table Bieber. Eu: whaaat? Justin Bieber?? Clasa: bleaaaaah Istorie Profu: Ce-ai facut in vacanta? Verga: Pai, nu prea multe. Ieri am fost 3 ore la cumparaturi cu mama. Profu: Bravo tie..Eu nu rezist 3 ore la cumparaturi cu o femeie. Profu: Cum il cheama pe cainele bunicului tau? Eu: Benone... bunicul nu da nume prea grozave Profu: mda... mama mea a botezat pisica Bila. Eu: De ce??? Profu: pentru ca i se misca bila aia din cap. Ioana: Am fost pe derdelus vacanta asta Profu: Zau?? unde..? Caut de mult un derdelus bun. Am fost cu niste prieteni ieri. Verga: Va dati cu saniuta??? / ![]() Profu: Nu...Eu o trageam. voi ce perle ca de "prima zi" aveti?? |
|||
07 Nov 2011, 15:55
(This post was last modified: 07 Nov 2011, 15:55 by Isabella River.)
|||
|
|||
Astea sunt de azi. :>
Profa de geografie: Da, deci eu am facut recapitulare la voi la clasa, maine dam teza. Vlad: Da, si eu am facut sex. :- ?? Proful de fizica (♥): Ce este o lentila convergenta ? Adrian (cautand in caiet): Stati ca va spun acum.. Domn' diriginte: ..fratii mei albastri ! :> Eu & Criss: :| ... Eeee. :> ![]() Eu: Great Britain ? Valen: Britanici buni. :> Eu: :| *bum !!* Eu: Ce-a fost asta ? Profa de desen: O sampanie deschisa in cinstea.. nestirii. :> [in timpul testului de biologie..] Eu *soptit*: Care naiba era structura aia a celuleeeeei.. ~X ( Criss: Ya ring ding ding diiiing. I'auzi baaa !! \m/ Eu: :| [a 8-a] Proful de mate: Unde e tema ? Criss: N-am caietul. Eu: N-am caietul. Vasi: Mi-am uitat caietul. Proful: Mna, bine.. Valen: Mi-am pierdut caietul. Proful: O_O You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
07 Nov 2011, 19:16
(This post was last modified: 07 Nov 2011, 19:23 by Victor A. Olivier.)
|||
|
|||
Azi am dat test la fizica, si cu toate ca nu stia nimeni mai nimic, tot a fost o atmosfera ... amuzanta
Am mai ramas cativa in clasa, si profu` nu mai stiu pe unde era, iar o fata[Mika] terminase si il lasase pe unul[Teo] in banca ei, ca sa copieze de la colega[Laura]. Mika: asa, hai scrie. 2, minus, *si continua sa-i dicteze* Vine profu` si se apleaca peste banca lui Teo, si Mika continua sa dicteze =)), si cand se intoarce Mika de la banca Laurei si da nas in nas cu Ghergu =)) Faza comica Tot la ora de fizica, Ghergu scria titlul si creta incepe sa scartaie, si face :"Lasa bre, ca nu-i decat un caine, ii rupem piciorul"=)) iar noi: "AAAUU, bietul caine =))". Anul trecut ne scria pe pereti si ne preda din dulap =)) Sau la mate, anul trecut, stateam cu Laura in banca. Si face Laura : 3+radical din 5, si Codi Boss[profu de mate]: Ee!cum sa fie 3+radical din 5? Ahh,, e 3+radical din 5 =))[ma rog, faza a fost comica pe moment] Si la geografie, ne face profu`: "Haideti mai copii, ca nu va grabesc" si dupa 3 secunde:"Haideti, mai repede, asa, mai repede" Ah da, si mai e o faza, Codi Boss face: "Ori suntem prosti, ori nu m ai suntem!" sau "Prost sa fii, dar sa-ti revii" =)) Si tot la mate: Cristina: Dom`profesor, pot sa ma duc pana la librarie cu Tibi sa-mi trag tema la romana? Codi: Ce sa faci? Cristina:Sa-mi trag tema. Codi: Cu Tibi? Cristina: Da, sa ne tragem tema. Codi: ![]() ![]() noi: =)) Cristina: Imi trag tema! noi: goood =)) ![]() ![]() i want to reconcile the violence in your heart, i want to recognize your beauty's not just a mask, i want to exorcise the demons from your past, i want to satisfy the undisclosed desires from your heart. India's clone |
|||
07 Nov 2011, 19:24
|||
|
|||
Penala faza cu "imi trag tema" =))))
|
|||
07 Nov 2011, 19:25
|||
|
|||
Ah, si mi-am mai amintit ceva
![]() La geografie Profu: ce punct urmeaza? noi: 6 profu: bine, punctul 5 noi: era 6! profu: ce punct era? noi: :|:| ![]() ![]() i want to reconcile the violence in your heart, i want to recognize your beauty's not just a mask, i want to exorcise the demons from your past, i want to satisfy the undisclosed desires from your heart. India's clone |
|||
19 Dec 2011, 00:50
|||
|
|||
![]() [Informatica] Parca era a doua oara cand profa ne dadea tema , si s-a trezit sa ne verifice la ea . Se uita , in ordinea alfabetica , la tema fiecarui elev .. si ii corecta cu rosul , enervandu-se tot mai mult. Suparata , vazand ca mai multi luasera doi , trecuse la catalog si incepuse sa strige pe fiecare . Ajunge la unul .. baiatul se ridica speriat in picioare si spune incet : "Doamna profesoara , stiti ca aseara eu..." Profa: " Stai jos ! 2 " [Chimie] Profu : "Tu ochila , esti atent la mine ? Sau te gandesti la Lenuta , tartacuta ? " Profu:"Te uiti la mine ca si cum ai vedea icoana Cuvioasei Paraschiva " Un coleg.."Moartea" Profu:"PEntru cei care nu au facut cifra 1 , va rog sa o retineti" Ajung eu nervoasa in clasa , vad ca colegii mei s-au mutat pe unde le-a trasnit , imi pun rapid lucrurile la "locul" meu si cand colo ma trezesc cu unul pe cap . Le iau si le arunc in alta parte , fara sa bag de seama un caiet ce statea pe banca , mai vine unul si imi zice ca acolo sta el . Mai mare dragul . Iau un scaun , ma pun la o banca , intra proful in clasa , trantesc furioasa caietele pe banca , una dupa alta si imi zice profu : "Daca mai arunci ceva , am sa te iau de pantaloni si te arunc pe geam " A doua zi , dimineata , prima ora chimie , intra proful si ma vede . Eu , stateam frumos calma , si ma uitam la tabla , indiferenta . Profu : "Gata ? Nu mai dai din aripi si te zbati de colo colo ? " Eu:"Nuu....." Profu:"Bine..de acum incolo iti spun puiul karatist " Profu , dupa ce vede ca nu suntem pusi in ordinea alfabetica in banci "Dar voi cum de stati asa ? Ati zburat asa prin clasa .. Las' ca va mut eu , electroni ce sunteti . " [Franceza] Un coleg : "Cate puncte din oficiu avem ? " Profa : "un punct" Colegu' :"Stati sa rectific . Cate 4 puncte din oficiu avem " [Mate] Vine un coleg , cu un cercel in ureche , la ora de mate , si diriga , il vede . "Ce e cu cercelul ala acolo ? Dati-l jos acum! " Colegul:"Dar doamna diriginta , cu ce va deranjeaza?" Diriga:"Nu sunt impotriva acestor chichirezuri . Dar la tine am " Colegul:"Dar...e mic " [Fizica] Profu , tinandu-ne o predica despre telefoane , dupa ce urlase la un copchil pe coridor si ii luase telefonul " Telefonul e pentru sunat , nu pe post de muzica , de joaca .. de vibrator " Profu, uitandu-se in manual , "Sa incepem...o lentila divergenta .. am dat de draci ! " Scena 5. Clasa : Domn` profesor vrem afara! Profu : Hai ba` gata lasati`m va las la fara 20.. Baaa ![]() Clasa : ![]() Taceti ? Nu va mai las afara! Aberatii geometrice :-j.. Iesiti afara! ![]() Profu : Baieti duceti`va la fetele de`a 12 ca alea va plac. O sa va ia, o sa va creasca, o sa va invete moartea caprioarei alea alea.. Andrei: Ma simt mandru Profu: De ce ai cercel in stanga? Andrei: Ca in dreapta au gay`ii . Profu: Si tu ce esti? Andrei: Normal. Profu: Aaa.. esti ala care o ia de la gay ! Profu : Fetele nu mai folositi atata telefonu ca nu tine locul la vibrator. Baietii: ![]() Profu : Baieti nu radeti luati`va colegele in baie la o treaba da fiti baieti seriosi. Baietii : ![]() Profu : Radeti voi da n`o sa vi se blegeasca si voua ? Suck`eritso ! / Sack`ar :| Clasa de suck`eri mancate`as nasu Atat..pe moment "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
03 Nov 2012, 05:44
(This post was last modified: 03 Nov 2012, 05:48 by Valentino Gaunt.)
|||
|
|||
Tocmai am ajuns si eu acasa de la balul bobocilor al fostului meu liceu unde am fost sponsor si mi-am revazut cativa dintre profesori si postul tau mi-a amintit niste amintiri amuzante
![]() Acum vreo 8 ani cand eram a 9a , dirigu cred ca avea vreo 24 , 25 de ani de in prima zi de scoala am crezut ca e vreun coleg de-al nostru si obisnuia sa povesteasca la toate clasele cum ne-am cunoscut "eu:Io sunt Vali ... colegul tau (*in sictir*) .el: Salut eu sun Dan , dirigintele tau." La ore vorbeam numai fotbal si cine se "baga" la masa la whisky sau vodka la balul bobocilor/primaverii/fulgilor de nea etc. El avea o fata la meditatie , o numea "nepoata lui" si era clasa a 11a , a 12a nu mai tin minte oricum eu fiind a 9a era mai mare ca mine. Fata respectiva ma cunostea printr-o fata si i-a spus la meditatie ca ma cunoaste, asa ca lui i-a venit ideea sa o invite la balul martisorului. clasa mea frumos si-a luat o masa iar eu cu dirigintele o masa separata. am baut o sticla de whisky cot la cot si tot ma indemna sa ma dau la fata respectiva, eu fiind mai timid dar aveam si prietena. In fine seara s-a terminat, luni la ora de matematica ma scoate la tabla. Imi da sa rezolva nu stiu ce problema si in timp ce eu ma concentram la tabla el imi soptea "baga-te vali pe ea , nu stii ce pierzi , ea mi-a zis ca te vrea". Cum naiba sa ma mai concentrez ? ![]() Ulterior intr-o excursie de 1 mai pe la bulgari nu trecusem nici granita bine ca eu si cativa colegi deja deschisesem sticlele de whisky. Dirigintele tipa "valentin iti sun parintii si te trimit acasa" . "nu-i problema iau taxiul " ii raspund. Dupa o seara de destrabalare si vreo 2 termopane sparte la hotel ne-a aliniat pe baieti ca la armata. Da-mi numarul parintilor de telefon ii spune unui coleg "parintii n-au telefon" ; trece la urmatorul : "numarul parintilor de telefon" "nici parintii mei n-au telefon" ; acelasi raspuns il primeste de la inca vreo 2 persoane si ajunge la mine "numarul parintilor de telefon Valentin imediat" , la care eu raspund "parintii mei au prea multe telefoane sa le tin minte ". Nu va mai spun de cand m-au uitat langa Paris in disneyland pe mine si o fata si a plecat autocarul fara noi le Versailles si au trebuit sa se intoarca. In momentul in care am intrat in autocar dirigintele suparat foc "Sunteti pedepsiti . In seara asta va inchid in aceeasi camera pe amandoi nu mai aveti voie sa iesiti nicaieri". Probabil s-a vazut ca eram prea entuziasmat si s-a razgandit incat pedeapsa a ajuns " Nu aveti voie in aceeasi camera" ![]() La sfarsitul clasei a 10a a avut nunta si eu cu un coleg am furat mireasa ne-a dat in schimb vreo 6 sticle de whisky . Ah ce amintiri daca stau acum sa ma gandesc cate nu imi amintesc inclusiv momente cand chiar si dirigintele a luat-o pe ulei la una din nenumaratele petreceri si s-a cam "dat" la fete (noi am luat-o ca o gluma oricum el nu lispea niciodata de la zilele noastre de nastere sau baluri si bea cu noi . . . era profesor suplinitor si din a 10a trebuia sa paraseasca liceul da ne-a ramas doar noua diriginte si profesor a trebuit sa predea postul de la celalalte clase ... oricum a fost genial.) |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|