Va adoricesc :))
19 Dec 2011, 09:17
Va iubesc martieni nebuni atomici!
Ma simt in plus...noi membri,alea,alea.Io's babaca de 3 ani juma pe aici Finna Sunt pierduta pe aici.Am incercat sa revin,dar...
Oricum...stiti ca forumul asta e o parte destul de mare din mine.
Apoi...sa nu uitati sa ma anuntati cand faceti party in real life Love Aduc eu tuica! Si sarmale,si carnati de la bunica Happywide [DE LA bunica...nu A LU bunica :|]

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19 Dec 2011, 15:45
Sehr, defapt Oana, nu pricep de ce te simti in plus Omg3 Chiar daca sunt multi membri noi, tie iti e imposibil sa nu te integrezi. Adica, daca o sa pleci, nu o sa ajungi sa ii cunosti Thinking? Mie sincer mi'ar placea sa ramai pe forum, pentru ca ma simt mai aproape de tine in felul asta >Happywide< Sper sa te mai gandesti la decizia ta, nu vrea sa ma lasi si tu singura aici Finna >Happywide<

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
19 Dec 2011, 16:15
  • Din momentul in care am citit cuvantul "adoricesc" - mi-am dat seama ca nu poate fi altcineva. Finna
    Si stiu cum e, am trecut prin asta acum cateva luni. Happywide Ma rog, erau si alte motive. :3 Dar n-ai niciun motiv sa te simti asa. Din contra, ar trebui sa te simti mandra - hehe, atata timp pe forum. Heart Si eu am doi ani jumatate de cand am venit pe DarkMark. Heart
    Noi, membrii mai vechi, ar trebui sa ramanem activi mai ales ca sa ii ajutam pe cei noi and so on. :3 Si in plus, cei care au peste doi ani, deja ar trebui sa fie un exemplu pentru restul membrilor, nu ? :3 Haide, Sher, iubire, dragoste, stapana de rottie.. ramai cu noi. >Happywide<
    Te iubim prea mult ca sa te lasam sa pleci si tu stii asta. >Happywide<

In plus.. chiar poti sa stai fara noi ? ;; )

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
19 Dec 2011, 16:33 (This post was last modified: 19 Dec 2011, 16:39 by Kennya Allen.)
Da, si eu mi-am dat seama ca e ea dupa titlu =)))

Dar e stupid ce faci... Nu e ca si cum ar fi numai membrii inregistrati de o zi.
Daca eu si Raiz am zice ca plecam ca ne simtim babalacii forumului si in plus printre membrii noi cum te-ai simti? :| Incearca sa te pui si tu in locul nostru. Asa suntem si noi. Sincer. Ai prieteni foarte buni aici, cu care te intelegi foarte bine. Nu vad nici un motiv sa te simti in plus... De ce sa nu ramai pentru ei, plus ca stiu cat de mult iubesti forumul asta.

Daca vrei sa parasesti forumul pentru alte motive e altceva, dar faptul ca ai spus ca te simti in plus aici este putin.......
Eu chiar am impresia ca membrii cei vechi fac parte dintr-un grup foarte compact. Toti ne cunoastem si suntem prieteni de o groaza de timp.
Si in alta ordine de idei sunt membrii noi care te cunosc si te respecta, nu inteleg de ce ei te-ar face sa te simti in plus.
Poate o sa ti se para greu la inceput dupa inactivitatea asta, dar incet incet sunt sigura ca te poti integra ca inainte... Plus cum a zis si Alice, iti poti face prieteni noi si de asemenea poti pastra si relatiile vechi

Pana mea, daca nu era forumul asta noi nici nu ne cunoasteam :|
Chiar m-as simti aiurea sa pleci.

Edit later: Uite ce-am gasit
CUM SA PLECI MA??? Nu te las, sa mor eu. te bat de iti suna apa in cap

Ooooo,oooh Adriana,frumos prenume
Ce iubita de asiatici ai ajuns sa fii
Ohhhh,pretuita ne esti pe lume
Ca tu esti mama,iar noi copii

Itachi si Sasuke sa ramana plesniti
Vazandu-ti mandra frumusete
Ca atunci cand treci sunt foarte uimiti
De se dau cu dovlecul de perete

Cad usor japonezi,unul si unul
De pe un site,un rai,un paradis
Unde pe mine nu m-a acceptat adminul
Stiu...a facut asta din-adins

Sa ti-i lase pe toti doar pentru tine
Sa te slujeasca,ca tu esti stapana
Sa-ti compuna tot ce le vine
In capul paros,cel dat cu spuma

Cad in genunchi tipii si striga la soare
Ca Adriana nici macar nu-i baga in seama
Nici nu intelge! Ca pe ei ii doare
Sa o vada uitandu-se la anime o zi intreaga

Cand ei plang pentru Adriana si tipa
Ea sorbeste un Jack si rade nebunesc
Cu un pahar,si-un bol de budinca
Se uita la ei,cum se spetesc

Si plang asiaticii...plang la luna
Urla ca lupii aia flamanzi
O accepta pe Kennya ca si stapana
Spune-mi tu mie...cum sa nu plangi!

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
19 Dec 2011, 16:39 (This post was last modified: 19 Dec 2011, 16:43 by Isabella River.)
(19 Dec 2011, 16:33)Kennya Allen Wrote: Eu chiar am impresia ca membrii cei vechi fac parte dintr-un grup foarte compact. Toti ne cunoastem si suntem prieteni de o groaza de timp.
Pana mea, daca nu era forumul asta noi nici nu ne cunoasteam :|
  • Total de acord.

EDIT LATER:

OMFG, DUCKING.. OMFG OMFG OMFG !!!!
    Asta-i, Adriana !! Asta-i !!

SHERY, NU PLECI NICAIERI !! Bigeyes Bigeyes Bigeyes Love Love Love

You run. I con.
19 Dec 2011, 16:42
Nu pleci niciunde! N-are rost sa-ti fac morala aici. Vorbim pe mess. :|
Kiss

[Image: giphy.gif]
19 Dec 2011, 16:47
Normal ca nu pleaca ...
Ce crede? Ca e dupa ea?

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
19 Dec 2011, 16:49
Bre, nu pleca, eu nu te-am cunoscut inca si vreau s-o fac Smile
19 Dec 2011, 16:49 (This post was last modified: 19 Dec 2011, 16:50 by Isabella River.)
  • In mama DarkMark, forumul pleaca dupa tine ! :> Adica.. sa te aduca inapoi.. adica.. intelegeti voi. =)))))))))))))

You run. I con.
19 Dec 2011, 16:51
Oana tried to leave DM, until she took an arrow in the knee
=)))))))