Va adoricesc :))
|
19 Dec 2011, 09:17
|||
|
|||
Va iubesc martieni nebuni atomici!
Ma simt in plus...noi membri,alea,alea.Io's babaca de 3 ani juma pe aici ![]() Oricum...stiti ca forumul asta e o parte destul de mare din mine. Apoi...sa nu uitati sa ma anuntati cand faceti party in real life ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
19 Dec 2011, 15:45
|||
|
|||
Sehr, defapt Oana, nu pricep de ce te simti in plus
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
19 Dec 2011, 16:15
|||
|
|||
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
19 Dec 2011, 16:33
(This post was last modified: 19 Dec 2011, 16:39 by Kennya Allen.)
|||
|
|||
Da, si eu mi-am dat seama ca e ea dupa titlu =)))
Dar e stupid ce faci... Nu e ca si cum ar fi numai membrii inregistrati de o zi. Daca eu si Raiz am zice ca plecam ca ne simtim babalacii forumului si in plus printre membrii noi cum te-ai simti? :| Incearca sa te pui si tu in locul nostru. Asa suntem si noi. Sincer. Ai prieteni foarte buni aici, cu care te intelegi foarte bine. Nu vad nici un motiv sa te simti in plus... De ce sa nu ramai pentru ei, plus ca stiu cat de mult iubesti forumul asta. Daca vrei sa parasesti forumul pentru alte motive e altceva, dar faptul ca ai spus ca te simti in plus aici este putin....... Eu chiar am impresia ca membrii cei vechi fac parte dintr-un grup foarte compact. Toti ne cunoastem si suntem prieteni de o groaza de timp. Si in alta ordine de idei sunt membrii noi care te cunosc si te respecta, nu inteleg de ce ei te-ar face sa te simti in plus. Poate o sa ti se para greu la inceput dupa inactivitatea asta, dar incet incet sunt sigura ca te poti integra ca inainte... Plus cum a zis si Alice, iti poti face prieteni noi si de asemenea poti pastra si relatiile vechi Pana mea, daca nu era forumul asta noi nici nu ne cunoasteam :| Chiar m-as simti aiurea sa pleci. Edit later: Uite ce-am gasit CUM SA PLECI MA??? Nu te las, sa mor eu. te bat de iti suna apa in cap Ooooo,oooh Adriana,frumos prenume Ce iubita de asiatici ai ajuns sa fii Ohhhh,pretuita ne esti pe lume Ca tu esti mama,iar noi copii Itachi si Sasuke sa ramana plesniti Vazandu-ti mandra frumusete Ca atunci cand treci sunt foarte uimiti De se dau cu dovlecul de perete Cad usor japonezi,unul si unul De pe un site,un rai,un paradis Unde pe mine nu m-a acceptat adminul Stiu...a facut asta din-adins Sa ti-i lase pe toti doar pentru tine Sa te slujeasca,ca tu esti stapana Sa-ti compuna tot ce le vine In capul paros,cel dat cu spuma Cad in genunchi tipii si striga la soare Ca Adriana nici macar nu-i baga in seama Nici nu intelge! Ca pe ei ii doare Sa o vada uitandu-se la anime o zi intreaga Cand ei plang pentru Adriana si tipa Ea sorbeste un Jack si rade nebunesc Cu un pahar,si-un bol de budinca Se uita la ei,cum se spetesc Si plang asiaticii...plang la luna Urla ca lupii aia flamanzi O accepta pe Kennya ca si stapana Spune-mi tu mie...cum sa nu plangi! "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
19 Dec 2011, 16:39
(This post was last modified: 19 Dec 2011, 16:43 by Isabella River.)
|||
|
|||
(19 Dec 2011, 16:33)Kennya Allen Wrote: Eu chiar am impresia ca membrii cei vechi fac parte dintr-un grup foarte compact. Toti ne cunoastem si suntem prieteni de o groaza de timp.
You run. I con.
|
|||
19 Dec 2011, 16:42
|||
|
|||
Nu pleci niciunde! N-are rost sa-ti fac morala aici. Vorbim pe mess. :|
![]() ![]() |
|||
19 Dec 2011, 16:47
|||
|
|||
Normal ca nu pleaca ...
Ce crede? Ca e dupa ea? "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
19 Dec 2011, 16:49
|||
|
|||
Bre, nu pleca, eu nu te-am cunoscut inca si vreau s-o fac
![]() |
|||
19 Dec 2011, 16:49
(This post was last modified: 19 Dec 2011, 16:50 by Isabella River.)
|||
|
|||
You run. I con.
|
|||
19 Dec 2011, 16:51
|||
|
|||
Oana tried to leave DM, until she took an arrow in the knee
=))))))) "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|