Harry Potter si Pocalul de Foc
|
04 Feb 2008, 14:23
|||
|
|||
Ce parere aveti despre aceasta carte ?
|
|||
07 May 2010, 15:32
|||
|
|||
Este preferata mea
a 4a si a7a carte, desi toate sunt superbe |
|||
10 Jun 2010, 19:44
|||
|
|||
de aceeasi parere cu tn
io prima data am citito pe a2a,iar actiune din camera secretelor ma tine cu sufletul la gura,mai ales ca era 1 diminata cand o citeam ![]() |
|||
16 Jun 2010, 16:37
|||
|
|||
Cartea numarul 4 este singura pe care o am in biblioteca personala. Celalalte sunt imprumutate de la un coleg pasionat de harry Potter ca si mine doar ca el nu are net ca s-ar fi inscris si el pe DM
in fine cartea asta am citit-o de 4 ori. si inca nu m-am plictisit. acum sunt din nou la pagina 178. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
16 Jun 2010, 17:16
|||
|
|||
Am aceasi parere ca si Bell.
Cartea asta a fost preferata mea Cand am citit ca Cedric moare , pur si simplu imi venea sa plang. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
16 Jun 2010, 17:58
|||
|
|||
Iubesc cartea asta
Mai ales lectiile lui Moody( ma rog , nu era el , da inf ) , conflictele lui Harry cu Ron...:-) Aa da , si Balul Yule ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
16 Jun 2010, 18:53
|||
|
|||
A fost super cartea. I mean, era asa ciudat, toata lumea era indragostita de cine nu trebuia Harry abia incepea sa afle ce inseaman cu adevarat lordul Voldemort si... Turnirul... plin de actiune, mi-a placut
![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|