Craciun Fericit
24 Dec 2011, 22:09
Vreau sda va urez tuturor membrilor un Craciun fericit, pe care sa'l petreceti alaturi de persoanele dragi, si sa va aduca Mosul tot ce va doriti! Sa'l petreceti alaturi de persoanele dragi!

Cum v'ati petrecut ajunul, Craciunul? Eu mi'am luat chitara, si am mers la unchiul meu, la verii mei, si i'am colindat, iar msul mi'a adus cel mai frumos cadou, un catel de o luna Love Sper ca voi toti sa va simtit bine in aceste zile de sarbatoare! Va doresc din nou sanatate, fericire, si iubire! >Happywide<

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24 Dec 2011, 22:10
Craciun fericit, darkmartieni >Happywide<
Sper sa petrecem impreuna cat mai multe Craciunuri Heart si sa primiti tot ce va doriti, asa cum mi s-a intamplat si mie Finna

[Image: tumblr_mc58vcvODu1rzg1z6o1_250.gif] [Image: tumblr_mc58vcvODu1rzg1z6o2_r5_250.gif]
i want to reconcile the violence in your heart,
i want to recognize your beauty's not just a mask,
i want to exorcise the demons from your past,
i want to satisfy the undisclosed desires from your heart.

India's clone
24 Dec 2011, 22:33
Craciun fericit, DarkMartieni ! Heart
  • Sper sa va distrati si sa fiti fericiti alaturi de familie si prieteni. >Happywide<
    Si sa pasiti in noul an cu zambetul pe buze - si evident, anul 2012 sa fie cu muult mai bun decat precedentul. >Happywide<
    Eu deja am primit tot ce imi puteam dori. Heart Craciunul cu cei dragi, Revelionul e organizat deja cu prietenii, iar cadourile m-au bucurat, desi nu prea pun eu pret pe asa ceva [dar cand ma gandesc la Samsung Galaxy deja salivez =)))))))))))))) vorba Adrianei].
    Am primit cel mai frumos cadou cu mult timp in urma si il voi pastra pentru tot restul vietii. Love Iar Jenna a mea imi va face si ea un cadou mai intarziat asa - pui de Rottie. Heart Ce poate fi mai frumos.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
24 Dec 2011, 22:37 (This post was last modified: 24 Dec 2011, 22:38 by Matt I. River.)
Craciun fericit tuturor si un an nou cat mai bun !

@Iss

Stii ca si eu am primit cel mai frumos cadou in acelasi timp cu tine, nu ? : o3

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
24 Dec 2011, 22:38 (This post was last modified: 24 Dec 2011, 22:42 by Isabella River.)
(24 Dec 2011, 22:37)Matt I. River Wrote: @Iss

Stii ca si eu am primit cel mai frumos cadou in acelasi timp cu tine, nu ? : o3
  • Da, asa este. Love Stiu. Kiss

You run. I con.
24 Dec 2011, 22:41 (This post was last modified: 24 Dec 2011, 22:50 by Alice Morris.)
Eu am deschis topicul ca sa aduc spiritul Craciunului si pe forum, si sa ne apropiem din nou unii de altii, sa lasam deoparte rpg'ul si goana dupa puncte. Craciunul inseamna sa impartim iubire, si veselie, si sa uitam macar pentru cateva clipe de probleme. Sper din nou sa aveti cu totii parte de un Craciun minunat, si un an mai bun, plin de reusite >Happywide<

[Image: 2igkmd1.png]
24 Dec 2011, 22:47 (This post was last modified: 25 Dec 2011, 22:51 by Isabella River.)
  • La mine, in schimb, a fost mai aiurea putin, pentru ca tata a fost de servici astazi - defapt.. e pana maine - deci eu si mama am pregatit cate ceva, am terminat ce mai aveam de facut prin casa, iar pana acum cateva minute, varul meu, sotia lui si alte rude au fost la noi. Love
    Daca e ceva ce nu-mi prea place mie la sarbatori si asa, e toata incalceala asta si pregatirile de nu-ti mai vezi capul, stiti si voi. O_O Bine ca am terminat si ca de maine doar o sa ne bucuram de prezenta rudelor si a prietenilor. Desi trebuie sa recunosc, dureaza mult si e greu de pregatit totul, dar la final, e absolut genial. Finna Love

EDIT LATER:
    =)))))))) Mor.

You run. I con.
25 Dec 2011, 00:01
Sarbatori fericite martienilor!

[Image: Merry-Christmas-3-harry-potter-17913250-500-288.gif]

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
25 Dec 2011, 00:04
  • Asta da, Kenn. Cool Love Love Love

You run. I con.
25 Dec 2011, 00:09
Ah, cata dragoste si fericire Smile

Craciun fericit si alea alea si voua.

Ma duc inapoi sa ma uit la Dr House si sa joc Fifa. Spor la mancat porci si ciocolata.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Un An Nou fericit ! Isabella River 27 4,300 02 Jan 2012, 15:01
Last Post: Isabella River
  Cadouri de Craciun:) Jessica F. Jersey 94 19,489 03 Jan 2011, 23:35
Last Post: Kayla A. Summers
  UN AN NOU FERICIT!! Isabella River 3 1,626 01 Jan 2010, 16:37
Last Post: Lyra Dust
  Voi mai credeti in Mos Craciun? Kennya Allen 7 1,904 22 Jan 2009, 14:25
Last Post: Sharma Sanara