Harry Potter 8
|
21 Jan 2008, 22:55
|||
|
|||
Cu totii ne-am dorii un nou Harry Potter. Ei bine am putea sa ne facem spernate.
Cititi articolele astea: http://www.rediff.com/movies/2007/jul/10rowling.htm http://www.slashfilm.com/2007/05/13/jk-r...tter-book/ Si cand a spus ca Dumbledore e gay, ROwnling a spus, in gluma, ca o sa srie o a 8-a carte. In answer to the question "Did Hagrid marry?" Rowling replied that sadly, no. The half-giant had a flirtation with a giantess but she found him "a tad unsophisticated" and the relationship never went forward. In response to the audience's groans of dismay, [i]Rowling said, jokingly, "OK, I'll write another book."[/u] And when the audience continued to express disapproval added, "at least I didn't kill him." Deci daca ea nu stie daca sa scrie a 8-a carte sau nu, noi ar trebui sa o convingem sa o faca. NEAPARAT !!! . Un prim pas l-a facut Julia si Ginny P, prin petitia online, pe care trebuie sa o semnati cat mai multi. Vroiam sa spun TOTI !! Deci voi ce credeti ? O s-o scrie sau nu ? App mai ganditiva si voi la ce am putea face sa o convingem sa o scrie !! |
|||
03 Feb 2008, 21:41
|||
|
|||
ar trebui sa se numeasca "Albus Severus Potter si Urmasul Lordului Intunericului"
![]() "Don't call me coward!" - Severus Snape
|
|||
04 Feb 2008, 00:25
|||
|
|||
Nu, mai degraba " Albus Potter si Piatra Filozofala " o luam de la capat
![]() |
|||
04 Feb 2008, 22:19
|||
|
|||
eu cred ca cel mai bine s-ar numi "Albus Severus Potter si cea de a II-a Piatra Filozofala" pentru ca prima a fost distrusa, remember?
![]() vol.9: "Albus Severus Potter si Reintoarcerea Mostenitorului lui Viperin" vol.10:"Albus Severus Potter si Razbunarea Dementorilor" vol.11: "Albus Severus Potter si Reinvierea Lordului Intunericului (din nou ![]() vol.12: "Albus Severus Potter si Al Treilea Ordin al Phoenixului" vol.13: "Albus Severus Potter si Urmasul Printului Semipur (pentru ca Snape avea un fiu de care nici el nu stia) ![]() vol.14: "Albus Severus Potter si Relicvele Intunericului (un fel de Talismane doar ca mult mai puternice si sunt 12) iar saga poate continua la nesfarsit pentru ca si Albus Severus a avut un fiu care la randul lui a mostenit ochii lui, ai lui Harry si ai lui Lily pe care il chema Albus Severus Harry James Potter si asa mai departe...... "Don't call me coward!" - Severus Snape
|
|||
04 Feb 2008, 22:44
|||
|
|||
hmm... nu stiu. Cred ca-ncep sa-mi schimb opinia... probabil ca J.K. a avut dreptate cand a spus ca 7 carti sunt de-ajuns...
Adica, sa complice din nou lucrurile? J.K. si-a cam... mancat viata, daca pot spune asa, cu Harry Potter... Daca ar fi sa zic o parere... ar fi o chestie daca J.K. ar scrie cartea 8 cu viata personala a personajelor principale fara sudden events de genul : BUF! Voldemort invie si reintra in scena... Si... haideti sa fim seriosi... nu cred ca Voldemort ar avea un copil... Nici macar un prieten adevarat nu si-a putut face toata viata bietu tip... la ce sa ma mai astept? ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
04 Feb 2008, 22:49
|||
|
|||
Mie una mi'ar place sa mai scrie carti Harry Potter. Deja m'am plictisit de primele 7, pe care le'am citit si razcitit de mii de ori. Imi plac titlurile date de O.O
![]() ![]() |
|||
04 Feb 2008, 22:57
|||
|
|||
Andru Hermione Wrote:Mie una mi'ar place sa mai scrie carti Harry Potter. Deja m'am plictisit de primele 7, pe care le'am citit si razcitit de mii de ori. Imi plac titlurile date de O.O am incercat sa le fac cat mai "dragute" "Don't call me coward!" - Severus Snape
|
|||
04 Feb 2008, 23:54
|||
|
|||
Rasei de nu mai pot bravo, O.O pt ingeniozitate
![]() Albus Severus Harry James Potter .. hai sa'i adaugam si un alt prenume ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
05 Feb 2008, 23:29
|||
|
|||
ma faceti sa rosesc
![]() "Don't call me coward!" - Severus Snape
|
|||
05 Feb 2008, 23:56
|||
|
|||
O.O,, nebunuleee, cn ???
Giny ? Giny Weasley??? OOOOOOOOOOOOO O.o mai baiete, sa sty ca va potriviti. Scz, glumeam sji io |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|