Ce seriale urmariti?
|
28 Oct 2011, 22:09
|||
|
|||
As vrea sa ma apuc de Dr. House
![]() |
|||
28 Oct 2011, 23:31
|||
|
|||
God, ce m-aţi speriat ..ajunsesem la pagina 16 şi nimeni nu pomenise de Dexter ..noroc cu Shaye! În altă ordine de idei, uitaţi serialele pe care le urmăresc ..majoritatea americane şi nici unul terminat. La zi doar cu Dexter.
Dexter, The Tudors, Heroes, Lost, Grey's Anatomy, Supernatural, Prison Break, The Secret Circle, Fringe, Haven, Breakout Kings, Teen Wolf. Mai adaug pe parcurs. Uhm, urmăresc şi k-drama ..nu trageţi!! :-S cum ar fi: Legendele Palatului: Prinţul Jumong, Iljimae, Kingdom of the Winds, Emperor of the Sea, Iris, Legendele Palatului: Concubina Regelui (Dong Yi, care mai înseamnă şi fecale de câine), The Return of Iljimae, Joseon X-Files (plictisitor! nu-l recomand), Hong Gil Dong (în curs de vizionare), Athena, Chuno (Slave Hunters). Toate terminate. De asemenea mi-a fost dat să văd şi o multitudine de anime-uri, deşi nu prea doresc să le înşir. Btw, dacă insistaţi ..îmi fac timp juma' de zi .. |
|||
28 Oct 2011, 23:58
|||
|
|||
Buuuuun, nu mă pot abţine să nu trec şi eu pe la topicul ăsta.
M-am apucat de o grămadăăă de seriale şi spun sincer că nu l-am terminat pe nici unul şi sunt la zi cu foarte puţine dintre ele. Cele care îmi vin în minte acum, ar fi cam astea: The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Heroes, The Secret Circle, Supernatural, Îngerul Întunecat (trebuie neapărat să caut sezonul doi, Jessica Alba e genială ![]() Şi mă mai uit la câteva seriale coreene şi japoneze, printre care acum în minte îmi vine Slave Hunters, pe care îl urmărea la Naţiontal Tv, dar am cam pierdut episoade din cauza programului încărcat de la şcoală. ![]() ![]() ![]() |
|||
28 Dec 2011, 01:16
|||
|
|||
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
28 Dec 2011, 11:20
|||
|
|||
Ce ma bucur ca ai scris despre el
![]() ![]() ![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
28 Dec 2011, 12:20
|||
|
|||
You run. I con.
|
|||
28 Dec 2011, 12:35
|||
|
|||
American Horror Story 8-> Cel mai genial serial la care m-am uitat în viaţa mea.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
28 Dec 2011, 13:02
|||
|
|||
American Horror Story. 8->
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
28 Dec 2011, 15:13
|||
|
|||
Mie nu-mi convine sa-l scoata pe Tate, el era cel care facea acest serial sa fie genial. Si nu ma refer la actor[bine, ma refer si la el
![]() ![]() ![]() THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
28 Dec 2011, 18:16
|||
|
|||
You run. I con.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||