Poze cu pets
29 Dec 2011, 19:00
Am vazut pozele Finna
Eu nu fac diferenta intre caini . Toti imi par draguti si totusi toti cainii sunt pana la urma CAINI Finna)
Nu cred ca , cainele meu e gaina si al tau iepure O_O
Deci eu ii consider egali >Happywide<
Eu l-am alintat prea mult -_-"
Du pa cum vezi in poze Finna are ochisori aia verzi-albastri-galben-caprui (cum le spun eu) mai putin caprui depinde de contrast xD
Dar il ador . Si de asemenea toti cainii din lume >Happywide<
De al tau nu pot spune decat ca este scuump LoveLove

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29 Dec 2011, 19:09 (This post was last modified: 29 Dec 2011, 19:10 by Isabella River.)
  • Mie imi plac toate animalele daca stau sa ma gandesc. Thinking Love [ de asta atunci cand aud de China/Japonia sau ce tara o fi si ce le fac animalelor, innebunesc. cum naiba sa omori caini/pisici de vii si apoi sa ii gatesti in restaurante si prostii din astea ? aia nu sunt oameni. aia merita omorati din partea mea. Smile ]
    Ma dispera si oamenii care fac diferente asa mari intre caini cand vine vorba de rasa - daca iubesti un animal, de ce ti-ar mai pasa daca e metis sau rasa pura sau rasa asta sau mai stiu eu ? N-are sens. Ca un exemplu: daca eu am Rottweiler, rasa pura, si altul are.. Pechinez, sa spunem, eu ar trebui sa sar ca "baa, al meu e mai nu stiu cum" ? Nu cred. Fiecare rasa, defapt fiecare caine/animal in parte, trebuie tratat cum se cuvine - fara diferente si prostii din astea.
    Ma mai enerveaza la culme si oamenii care bat caii sau orice animal ... Ce le doresc eu ? Sa fie si ei batuti exact la fel. Sa vedem atunci cum e. Smile

BTW. Multumesc. >Happywide< Deja deviez rau de la subiect. O_O =)))))))

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
29 Dec 2011, 19:14 (This post was last modified: 29 Dec 2011, 19:15 by Agnes Marie Lovel.)
Eu bine , sa stii ca eu tin cu tine Smile Daca este sa fii votata presedinte eu voi fi acolo si te voi vota Omg3
Si da , doamne sau , cainii vagabonzi spre exemplu . Sunt eutanasiati pentru ca musca oamenii pe strada . Ei bine tu de ce crezi ca ei devin vagabonzi ? Pentru ca cainii dinaintea lor au fost lasti pe strada la randul lor si s-au reprodus :| Acum Basescu ii omoara :-L Frumos mai Base , foarte frumos :-w

Da ai dreptate Blush Finna

29 Dec 2011, 19:23
  • Nu stiu daca ai vazut la televizor, acum cateva luni - dar cativa de la un adapost din Botosani au omorat nu stiu cati caini care erau tinuti acolo - ei bine, dupa faza asta, Botosaniul a fost "pata neagra" a Romaniei pentru scurt timp. Sunt din Botosani, ca o precizare. Finna
    In tot ceea ce priveste cainii de pe strazi, cei care sunt vinovati sunt oamenii. :- ?? Si normal ca e mai simplu sa fie omorati decat sa se plateasca nu stiu cati bani pentru eutanasiere, pentru mancare dupa.. Iti dai seama. Dar este cel mai prost concept posibil ... E ca si cum ai zice "da, ne-am saturat de orasul nu stiu care, hai sa omoram toti oamenii de acolo Smile". It's wrong. Sunt si ele fiinte pana la urma ...

OFF: Haha, presedinte. Finna)) Mersi de sustinere. :> Dar eu raman la visul meu de a studia la kineto. Love

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
29 Dec 2011, 22:08
Ei bine oferta ramane valabila :> Eu am atatea carti bune de citit dar atat de putin timp Omg3
Deci , m-am gandit sami petrec timpul aici :>

09 Jan 2012, 11:58 (This post was last modified: 09 Jan 2012, 11:59 by Bell Evans.)
  • He's ma boy Love Un ciobanesc german de 11 ani Heart
[Image: DSCN2493.jpg]
[Image: DSCN2496.jpg]
[Image: DSCN2494.jpg]
09 Jan 2012, 12:07
Vaai, ce mare si frumoas e Kid Love Parca asa il chema nu? Finna Si mama, zapada!!! Finna

[Image: 2igkmd1.png]
09 Jan 2012, 12:13
  • Yup, asa il cheama ^^ Si daa Love Am putina zapada ca a nins week-end'ul asta Thinking
09 Jan 2012, 12:27
Doamne, cat vreau si eu zapada Sad Si Kid e foarte frumos, si am vazut multi ciobanesti germani la viata mea, ba chiar am avut unul cand eram foarte mica, si stateam la curte Love Sa'ti traiasca >Happywide<

[Image: 2igkmd1.png]
09 Jan 2012, 15:01
Mancal.ar mama Love Eu am avut numai pechinezi Thinking . Anyway . Idem Alice : Sa-ti traiasca .

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Poze cu userii Isabella River 11 3,905 03 Sep 2018, 21:35
Last Post: Splendora Cromwell
  Poze cu noi Alice Swan 1,793 233,576 24 Jan 2018, 22:08