Thread Closed 
getting away with murder ~
29 Dec 2011, 20:50
  • Nu ar fi vrut sa fie in locul lui Ainsley in acel moment, trebuia sa recunoasca asta. La lumina flacarilor palide, chipul Cercetasei era incarcat de ingrijorare si deruta, sentimente care parca i se transmiteau si ei pe masura ce privea. Totusi, Desiree izbuti sa schiteze un zambet firav.
    - Doar am incercat sa te ajut, rosti ea, putin nehotarata.
    Ainsley pufni usor, apoi clatina din cap - prima reactie normala pe care o primea din partea Cercetasei. Tipica ei. Asta insemna ca nu se intamplase nimic grav cu adevarat. Insa apoi Ainsley se lasa in jos, pe podea, iar suspiciunile sale revenira in forta.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
29 Dec 2011, 20:57
  • - Al naibii ajutor.
    Cercetasa izbucni intr-un ras stresat, iar tanara reusi sa schiteze un zambet vag. Desiree rostise aceleasi cuvinte inainte de a indrepta bagheta catre ea, Ainsley isi amintea bine. Asta o facu sa se incrunte. Daca ar fi fost sa se gandeasca mai bine, ar fi trebuit sa i-o plateasca colegei sale cu aceeasi moneda; in fond, nu putea sa uite ca aproape o atacase cand refuzase sa stea pe loc. Insa in momentul acela, gandirea limpede nu era tocmai punctul sau forte. O urmari pe Desiree lasandu-se jos ,langa ea, si stia ca va urma o conversatie lunga.

[Image: coldworld.png]
I lost my taste for this ,I'll keep my pride.
Find all posts by this user
29 Dec 2011, 21:08
  • - Cred ca ar fi vremea sa-mi dai cateva explicatii, spuse Ainsley, pe o voce goala.
    Aproba din cap - aici era total de acord, acum ca avea timp de explicatii. Dar acum dorea si cateva raspunsuri, pe care numai Ainsley i le putea da. Nu stia de ce era atat de curioasa in legatura cu ce facuse Aria in trecutul sau, insa simtea ca informatiile astea i-ar putea fi de folos in curand. Poate ca sa afle de ce venise Aria la Hogwarts. In fond, chiar tanara ii spusese ca va sta exact cat va fi nevoie.
    - In curand, promise ea. Insa vreau sa aflu si eu cate ceva de la tine.

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
30 Dec 2011, 13:33
  • Ainsley pufni usor. Ca intotdeauna, Desiree era prima care dorea sa obtina explicatii. Ei bine, nu si de data asta. Prin durerea de cap putea simti si furia invaluind-o incet. In urma cu cateva minute, fusese hotarata ca nici macar sa nu vorbeasca cu ea. Acum dorea sa afle care era situatia.
    - Nu, eu am cerut prima explicatii, ofta ea. Tu mai poti astepta.
    Colega sa ii arunca o privire incapatanata, dar, spre surprinderea lui Ainsley, nu mai comenta. Probabil isi daduse seama ca avea dreptate.
    - Nu prea stiu de unde sa incep, replica Desiree. Ce vrei, de fapt, sa stii?

30 Dec 2011, 14:26
  • - Totul.
    Cercetasa trebuia sa recunoasca ca admira sinceritatea lui Ainsley in situatia asta. Insa, tinand cont ca erau prea multe de explicat si ea nu stia de unde sa inceapa, mai avea nevoie de niste indicatii. Insa se bucura cand Ainsley continua ceea ce voia sa spuna.
    - In primul rand, ce vraja ai facut?
    Ainsley se incrunta si-si sprijini fruntea in palme. Se parea ca vraja reusise , insa Desiree nu avea nici cea mai vaga idee despre efectele secundare. Dar trebuia sa-i explice lui Ainsley ceea ce se intamplase cu adevarat, ce facuse Aria si de ce.

Love you, Bells.
30 Dec 2011, 17:58
  • Astepta cu rabdare ca Desiree sa-i raspunda la nelamuriri. Isi trase genunchii la piept si isi inconjura trupul cu bratele, incercand sa scape de durerea ce o invaluia constant. Spera sa scape repede de asta, pentru ca nu cunostea nicio vraja ce putea sa o ajute.
    - Era un farmec pentru amintiri, ezita Desiree, usor. Ca sa te faca sa-ti amintesti.
    De asta isi daduse seama si ea. Singura problema era ca nu stia cum sa puna imaginile cap la cap ca sa reconstituie ce se intamplase. Insa sentimentele erau vii in sufletul ei - tulburarea, frica, eschivarea. Toate insemnau ceva.

30 Dec 2011, 18:34
  • - Dar.. de ce nu-mi aminteam inainte? intreba Ainsley, pe o voce joasa.
    Acum chiar trebuia sa-i spuna adevarul. Insa nu stia cum sa o anunte de ce facuse Aria - si de faptul ca ea va mai sta putin mai mult prin preajma lor. Ainsley o iubise intotdeauna pe sora sa, indiferent de ce zicea ea. Desiree stia asta mult prea bine. La urma urmei, se atasase de ea doar din cauza Ariei. Daca era sa-i ofere un merit, aceasta era.
    Deocamdata, Ainsley reactionase bine la vorbele ei.
    - Din cauza Ariei, spuse ea. Te-a facut sa uiti, intentionat.

Love you, Bells.
30 Dec 2011, 18:41
  • Asta a reusit si ea sa deduca din amintirile sale; insa restul imaginilor din mintea sa nu aveau niciun sens. Exista doar agitatie, fuga si moarte in ele. Trecuse vreodata prin toate aceste intamplari? Trebuia sa afle cand.
    - De unde ai aflat asta? intreba, dintr-o data. De farmec?
    Lui Ainsley ii era clar ca tanara stiuse de farmecul pus asupra sa de dinainte sa paseasca in camera Oglinzii lui Erised. Se intreba de ce tocmai ea a trebuit sa-i faca dezvaluirea asta. Desiree ofta si ezita putin inainte de a raspunde.
    - De la Aria insasi. M-a sfatuit sa te ajut sa-ti amintesti.

30 Dec 2011, 20:14
  • Vazu cum ochii lui Ainsley se facura mari. Bine, Desiree se asteptase sa reactioneze mai rau decat atat; insa mai erau multe lucruri ce trebuiau dezvaluite, asa ca astepta sa se intample si asta la un moment dat.
    - De ce ti-a zis tocmai tie asta?
    Desiree ridica din umeri. Avea multe presupuneri si avea impresia ca multe dintre ele puteau fi gresite. Nu o cunostea pe Aria si nu stia intamplarile prin care trecuse, ca sa poata sa-si dea seama care era motivul.
    - Intrebarea e de ce tocmai acum a vrut sa dezvaluie asta, replica ea.

Love you, Bells.
30 Dec 2011, 21:12
  • Aproba usor din cap, realizand ca Desiree nu avea chiar atat de multe raspunsuri. O cuta de incruntare ii aparu pe frunte. Intr-adevar, de ce Aria a facut asta tocmai acum? Nu ii placea sa stie ca ea se afla la Hogwarts, venita pentru un scop anume. Ce scop, nici macar ea nu il cunostea. In plus, ii stersese amintirile si probabil le inlocuise cu altele.
    - Deci incendiul acela nu a existat cu adevarat, rosti Ainsley, vorbind cu ea insasi.
    Isi musca buzele. Asta nu putea fi plauzibil, tinand cont ca un oras intreg vazuse ramasitele incendiului. Cladirea destramata. Flacarile ce se inaltau catre cer.

Thread Closed