Am redeschis slujbele
31 Dec 2011, 03:42 (This post was last modified: 31 Dec 2011, 03:45 by Raizen Isildur.)
De astazi slujbele sunt redeschise. Salariile se vor da o data la 31 de zile. Nu puteti avea decat o slujba o data. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe Angajeaza-te. Butonul o sa va apara doar daca impliniti cerintele necesare. Profesorii trebuie sa dea click pe angajeaza-te in conformitate cu materia pe care o predau.

Puteti accesa pagina cu slujbele intrand la "Angajari", mai jos de Panoul cu Anunturi sau dand click aici.

PS: Trebuie sa ii multumiti cealapadiei de Adriana pentru mirifica inspiratia pe care doar ea mi-o poate oferi la ora 1 noaptea, de a termina in sfarsit slujbele. Asa ca la 3 fara 20 va puteti in sfarsit angaja din nou.

Nu promit nimic in legatura cu Magazinele. Nu stiu cand o sa am timp/chef sa le fac. But until then, enjoy the galeons ! (they're useless without shops anyway *trollface* *problem ?* *umadbro ?*)

PS2: Sper ca nu va deranjeaza ca eu si Adriana ne-am luat libertatea de a ne oferi un salariu putin mai... mare, avand in vedere toate suferintele prin care am trecut impreuna pentru a va oferi aceasta minunata optiune. *problem ?* *umad ?*

Visit this user's website Find all posts by this user
31 Dec 2011, 14:15
  • OMG, sunteti geniali ! Love
    *trollface* =))))))))))

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
31 Dec 2011, 15:26 (This post was last modified: 31 Dec 2011, 15:26 by Matt I. River.)
  • Foarte tare ! : )>- Cica: *umad ?* =))))))))) No way ! Cool =))))) Pace.

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
Find all posts by this user
31 Dec 2011, 15:30
  • ^Aww, imi place slujba ta, Matty. ;; ) Acum sa vad ce mai zice Raiz, daca iti mai da 5 galeoni in plus. :> =)))))))))))) Penala faza aia.

You run. I con.
31 Dec 2011, 15:36
Nuu nu, aia era doar daca se angaja la Paznicu vanatului -=)))

31 Dec 2011, 15:42
  • Stiu, dar nici 70 sau.. 50 de galeoni nu e un salar prea mare, nuu ? :3 :3 =)))))))))))
    Ok, gata, ca ma intind prea mult. Whistle Tu, om bun, ai vrut sa ii maresti salariul. [-x Si noi profitam de nobletea ta. :3 =)))))))))

You run. I con.
31 Dec 2011, 15:46
Ah, ma simt flatat. Blush Oricum nu fac nimic cu banii, nu am cumparat decat o bagheta si niste spray. Thinking =))))))))))))))))))

31 Dec 2011, 15:51
http://www.youtube.com/watch?v=Smo0QGH8pTY

cand vine dusmanii mei
sa simta miros da spray

=)))))))))))

31 Dec 2011, 15:57
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Pe la 2:00 se ineaca. =))))))))

31 Dec 2011, 16:12 (This post was last modified: 31 Dec 2011, 16:12 by Isabella River.)
  • Nu pot sa cred. =)))))))))))))) Ma gandisem si eu la o melodie cand am citit, dar am zis sa nu spun nimic.
    =))))))))))))))

You run. I con.