Am redeschis slujbele
31 Dec 2011, 16:50
Isa, era sa ma angajez cu tine la Olivander, desi nu mai era niciun loc totusi..butonul era acolo Finna
Traiasca Raizen si Adri Tounge
Am scapat si de cupa caselor cu ocazia asta.
Find all posts by this user
31 Dec 2011, 16:59
  • Eu parca m-as duce cu Matty la Departamentul Misterelor. :> Dar mno, mereu mi-a placut la Ollivander. Love Love
    Daaa, Raizen si Kennya ISILDUR. :> :> Faine vremuri erau atunci. 8->

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
31 Dec 2011, 17:07
Ar fi fain sa te duci si sa ramaneti voi doi acolo doar ;Wink
Pe de alta parte e mai frumos sa aiba oamenii pecine da vina daca nu le place bagheta Happywide
Nostalgii cumva, acum la sfarsit de an?
31 Dec 2011, 17:15
  • Haha, vezi ca Adrienutza a fost prima la Ollivander si s-a descurcat de minune. [-x Si eu iau exemplul ei. Love Si cat am fost acolo inainte, ma descurcam bine. [-x Acum trebuie doar sa revizuiesc topicurile de acolo si sa ma apuc de munca iar. =))))))))))))))

You run. I con.
02 Jan 2012, 12:51
  • Am o mica problema: nu-mi apare butonul de Angajeaza-te in dreptul slujbei de Profesor "Transfigurare".

my momma { raised } me a prophet
02 Jan 2012, 14:44 (This post was last modified: 02 Jan 2012, 15:57 by Isabella River.)
(31 Dec 2011, 03:42)Raizen Isildur Wrote: Butonul o sa va apara doar daca impliniti cerintele necesare.
  • Edit later:
    Deci trebuie sa fii Profesor inainte sa te angajezi din nou ca Profesor. :3 Or something like that. Thinking

You run. I con.
02 Jan 2012, 14:46
@Ronnie
Cred ca e din cauza ca trebuie sa fii profesor, iar tu ca rang esti Sefa de casa Thinking

Eu vreau sa'mi angajez clona[Aubrey Anderson] ca profesor de Aparare contra magiei negre, dar nu are vechime decat 4 luni, dar eu sunt pe forum de 1 an si mai bine de jumate Happywide

[Image: 2igkmd1.png]
02 Jan 2012, 16:20
Shit happens all the time.

Ca veni vorba de Ollivander, sa actualizezi cat mai carand totul, Issie. :3 Vreau o bagheta noua. Cool =))

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
02 Jan 2012, 16:22
  • ^Mhm, cred ca trebuie sa mai faca Raiz cate ceva pe la magazine, din cate a zis el parca. :3 Dar da, normal ca fac asta. Love Trebuie sa fiu moderator acolo ca sa pot reface totul. :3 =))))))) >Happywide<

P.S. - [-x I knew it. =))))))))))

You run. I con.
02 Jan 2012, 16:39 (This post was last modified: 02 Jan 2012, 16:40 by Raizen Isildur.)
Ronnie, trebuia sa fii bagata in grupul cu profesori, si probabil am uitat sa fac asta. In orice caz, acum ar trebui sa reusesti.