Thread Closed 
getting away with murder ~
31 Dec 2011, 15:25
  • Cand ii raspunse Cercetasei, Desiree isi lasa privirea in jos, evitand sa se uite la dansa.
    - Incendiul a existat, spuse ea, cu blandete. Numai ca tu nu te-ai aflat niciodata in el.
    Rasufla adanc, simtind cum aerul amestecat cu praf ii intra in plamani. Nu se simtea tocmai bine ca sa-i dea ea vestile acestea lui Ainsley - sa o anunte ca trecutul ei fusese o greseala, ca toate lucrurile in care crezuse colega sa Cercetasa fusesera numai minciuni sfruntate. Insa trebuia sa o faca. Isi stranse bratele in jurul taliei, uitandu-se la Ainsley. Privirea ei statea atintita in gol, ca si cand tanara medita la ceva cu care nu se putea impaca.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
31 Dec 2011, 15:31
  • Cum sa nu se fi aflat in incendiu atunci? Isi amintea intotdeauna, cu o claritate ametitoare, felul in care fumul se zvarcolea inauntrul ei, iar flacarile ii blocau vederea. Isi pleca privirea, sperand sa gaseasca o solutie si la problema aceasta. Dintr-o data, o noua amintire ii navali in minte.

Nu simtea frigul noptii, si nici frica ce ar fi trebuit sa o invaluie. Nu simtea nimic, ca si cand trupul ei ar fi fost mereu gol. Sa ma astepti aici, spusese sora sa. Mintea, ratiunea si vointa ei se prabusisera sub ceva mult mai puternic, ceva ce ea nu putea controla. Stand acolo, sub stejarul marcat de ani si privind frunzele ce se leganau in vant, se intreba ce se intamplase. De ce nu voia sa faca nimic, de ce nu simtea nimic.
    Si atunci auzi tipetele. Numai o secunda scurta, inainte de a fi curmate.

[Image: coldworld.png]
I lost my taste for this ,I'll keep my pride.
Find all posts by this user
31 Dec 2011, 17:19
  • Astepta calma o reactie din partea colegei sale Cercetase. Stia ca ii era greu sa se descurca cu noua situatie, sa fie de acord asupra a ceea ce se intamplase.
    - Aria mi-a modificat amintirile doar ca sa creada toata lumea ca ea este moarta, murmura Ainsley, intr-un final.
    Parea nemultumita, dar neincrederea asternuta pe chip ii disparuse.
    - Cam asa ceva, aproba Desiree.
    Tot ce mai avea de aflat era de ce facuse acest lucru. Poate ca va reusi sa gaseasca ceva prin amintirile lui Ainsley, daca va cauta indeajuns de eficient.

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
31 Dec 2011, 23:31
  • La naiba. Isi musca buza de jos, simtind gustul sangelui inundandu-i gura. Isi dadea seama ca asta nu era tot, tinand cont ca niste dovezi inca existasera in realitate. Adevarul statuse in fata sa tot timpul, insa ea fusese prea incapatanata ca sa-i arunce macar o privire.
    - Asta inseamna ca ea a incendiat biserica.. si a omorat pe cineva ca sa-i tina locul.
    Privirea lui Desiree se intuneca si Ainsley isi dadu seama ca avea dreptate. Cercetasa simti o pala de dezgust invaluind-o cand se gandi la ce facuse Aria. Oare o cunoscuse vreodata cu adevarat?

31 Dec 2011, 23:37
  • Isi pleca privirea si ofta prelung. Despre asta - cel mai important lucru - nu stia nimic. Cine fusese tanara care a murit in incendiu in locul Ariei? De ce murise tocmai ea? Ar fi dorit sa afle raspunsul la aceste intrebari, caci poate o ajutau sa afle mai multe informatii despre Aria.
    Spre surprinderea sa, Ainsley ii dadu un raspuns dupa cateva clipe de tacere.
    - Cred ca stiu eu cine a murit in locul Ariei.
    Desiree isi ridica privirea, ezitanta. Mai multe intrebari se iveau in mintea sa.
    - Spune-mi, ce lucruri iti amintesti exact?

Love you, Bells.
01 Jan 2012, 00:50
  • Clatina usor din cap, incercand sa-si puna ordine in ganduri. Se gandise mereu ca ar fi fost extraordinar daca ar nu ar fi murit.. insa, acum ca o stia in viata, nu mai stia ce sa spuna despre asta. Fiindca era clar ca Aria nu revenise pentru ea.
    - Imi amintesc momentul in care mi-a pus vraja, spuse ea , incet. Si tot ce s-a intamplat pe urma.
    Ar fi fost mai usor pentru ea daca nu si-ar fi recapatat amintirile, isi dadea seama de asta. Pentru ca in acest fel ar fi crezut ca totul a fost o greseala. Pentru ar fi crezut ca Aria fugise ca sa incerce sa o salveze. Ar fi crezut ca sora ei ae fi fost inca capabila de iubire.

01 Jan 2012, 14:40
  • - Iar fata care a murit in locul Ariei.. nu era chiar oricine, continua Ainsley, pe o voce joasa.
    Cercetasa se uita cu atentie la colega sa. Aria nu ii spusese tocmai asta - ci a mentionat ca tanara pe care o gasise era prima peste care daduse. O tanara care avusese ghinionul sa fie prin preajma cand s-au intamplat toate astea. Insa, daca era sa creada pe cineva, aceea era Ainsley.
    - O cunosti? intreba ea, cu un nod in gat.
    Asta era pista care sperase sa o gaseasca. Un indiciu, cat de mic, care sa o conduca la ce facea Aria.

Love you, Bells.
01 Jan 2012, 14:57
  • - Mai bine spus, o cunosteam, replica Ainsley.
    "Cunostea" era un cuvant cam extrem pentru asta. O vazuse de multe ori pe Deborah impreuna cu Aria, insa nu discutase niciodata cu adevarat cu ea. Dar nu gasise niciun cuvant mai potrivit decat asta. Acum ca stia ca fusese ucisa, moartea ei nu o afecta cu nimic. Fusese o straina pentru ea.
    - Era o prietena de-a Ariei, adauga ea, ezitand putin. Si cred ca singura.
    Asta inseamna ceva important, acum ca pusese piesele cap la cap. Desiree o privi surprinsa timp de cateva clipe, gandindu-se la ce ii spusese.

01 Jan 2012, 18:20
  • O cuta de incruntare ii aparu pe frunte dupa ce colega sa rosti acele cuvinte. Nu mai auzise povestea asta inainte de la Ainsley. Insa mai degraba sa afle de tanara mai tarziu decat niciodata.
    - Care era numele ei? intreba ea.
    - Deborah.
    Cauta prin minte, incercand sa-si aminteasca daca cumva Ainsley mai pomenise de numele asta in trecut, insa nu gasi nimic. Colega sa Cercetasa uitase in mod convenabil sa-i spuna si acest lucru, care se putea dovedi important in cele din urma.

Love you, Bells.
01 Jan 2012, 18:55
  • Isi amintea destul de bine chipul tinerei, desi trecuse mult timp de atunci. Un zambet mic ii era intotdeauna conturat pe buze, dar in privirea ei puteai vedea teama. Teama si uneori repulsie, desi niciodata nu contestase deciziile Ariei sau spusese ceva nepotrivit in prezenta ei. De ce murise tocmai ea?
    - Si mie de ce-mi spui de ea tocmai acum? o intreba Desiree. Adica.. poate fi important.
    Isi ridica privirea catre colega sa Cercetasa. Statea cu bratele incrucisate, incruntandu-se in directia ei. Ainsley se foi, nelinistita si putin stanjenita de sinceritatea cu care vorbise Desiree.

Thread Closed