|
getting away with murder ~
|
01 Jan 2012, 20:43
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Un oftat scurt scapa de pe buzele lui Ainsley. Cercetasa nu era tocmai sigura daca sa intrerupa tacerea care se asternuse pentru a-i cere din nou colegei sale sa-i explice motivele pe care le-a avut. Astepta rabdatoare si, intr-un final, Ainsley incepu sa vorbeasca.
- Nu mi s-a parut important in momentul acela, ii raspunse ea. Nu parea sa aiba nicio legatura una cu cealalta. Acum ca imi amintesc ce s-a intamplat, e alta poveste.
Desiree rasufla adanc, aerul rece invadandu-i plamanii. Cercetasa paruse sincera cand a vorbit, trebuia sa recunoasca; nu avea nimic sa-i reproseze fara vreun motiv intemeiat.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
02 Jan 2012, 12:20
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
RP Posts: 563
Galeoni: 75
|
|
- Isi indrepta privirea catre chipul Cercetasei si gandurile incepura sa-i invaluie mintea mintea. Incerca sa-si aminteasca daca se mai intamplase ceva important in noaptea aceea. O vazuse pe Deborah venind, cu chipul palid si cu un licar stins in priviri, trasa de brat de catre Aria, pentru ca pe urma sa ajunga toate trei la biserica parasita care se afla pe deal. Deborah fusese nevoita sa intre, tinand cont ca era sub stapanirea blestemului Imperius. Ainsley era surprinsa de cat de clar ii reveneau imaginile in minte.
Vocea lui Desiree ii intrerupse in acel moment sirul gandurilor.
- Toate astea s-au intamplat in Little Hangleton? o intreba ea.
I lost my taste for this ,I'll keep my pride.
|
|
02 Jan 2012, 13:10
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Niste idei stranii incepeau sa se contureze in mintea Cercetasei. Credea ca stia cum sa faca situatia sa revina la normal - sau, cel putin, sa o faca sa fie asa cum era la inceput. Insa Ainsley parea sa nu isi dea seama de directia pe care o lua discutia lor.
- Da, dar de ce intrebi?
Lua o gura mare de aer. Isi imagina deja surprinderea asternuta pe chipul lui Ainsley cand ii va marturisi ce va avea de gand; insa era singura ei sansa, iar alta idee mai buna decat asta nu avea. Trebuia sa riste totul ca sa obtina ceea ce voia.
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
02 Jan 2012, 13:53
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- - Cineva trebuie sa fi observat ca fata a disparut, nu-i asa?
Ainsley se simtea ca si cand nu descoperise ceva ce era ingrozitor de evident, dupa tonul incarcat de superioritate al colegei sale. Probabil ca asta si era.
- De fapt, chiar e data disparuta de ceva timp, isi aminti Ainsley.
Toti oamenii remarcasera disparitia lui Deborah, dar Ainsley nu legase niciodata detaliul acesta de asa zisa moarte a Ariei. Insa acum ea stia adevarul , iar ceilalti oameni ar fi trebuit sa-l afle si ei. Inclusiv familia lui Deborah.
|
|
02 Jan 2012, 14:20
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Schita un zambet scurt, insa nu din amuzament. Nu-i facea placere sa stie ca din cauza Ariei o multime de vieti fusesera distruse. Insa era multumita sa stie ca, intr-un final, Aria va primi exact ceea ce merita. Va avea ea grija de asta. Isi intoarse privirea catre Ainsley; i se parea ca Cercetasa realizase ce dorea sa faca. In sfarsit.
- In curand vom merge in Little Hangleton, concluziona Desiree.
Ainsley aproba scurt din cap. Tanara era surprinsa ca nu mai ceruse alte explicatii de data asta - si nici macar nu reactionase asa cum se asteptase. Acceptase totul cu calm.
Love you, Bells.
|
|
02 Jan 2012, 18:42
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- - Sper ca mai stii unde locuia Deborah, replica Desiree.
Ainsley aproba din cap. Isi aminti de casa tinerei, aflata destul de aproape de ea, de partea cealalta a padurii. Tot ce puteau spera era ca familia ei sa nu se fi mutat. Nu stia ce avea de gand Desiree sa faca, tinand cont ca Deborah era moarta si in niciun caz nu mai locuia ea la adresa aceea.
- Asta doar daca familia sa nu s-a mutat, murmura ea. E destul de probabil sa fi facut asta.
|
|
02 Jan 2012, 20:16
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Desiree isi musca buza de jos. Nu luase in calcul si posibilitatea asta.
- Sa speram ca nu, replica ea.
Se ridica de pe podea. Se simtea amortita, caci statuse destul de mult timp incordata, in aceeasi pozitie. Isi dadu la o parte de pe obraz o suvita ratacita de par si se duse langa Oglinda lui Erised, avadn grija sa nu treaca prin fata ei. Nu-i placea oglinda aceea in mod special si se indoia sincer ca va mai avea vreodata dorinta de a privi in ea. Toate experientele avute in acel loc ii ajungeau pentru o intreaga viata.
Love you, Bells.
|
|
02 Jan 2012, 21:42
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- O urmari pe Desiree cum se plimba prin camera. Isi sprijini apoi fruntea in palme, gandindu-se la tot ceea ce aveau de facut in trecutul apropiat. Nu va fi tocmai usor sa faca o mica escapada in Little Hangleton fara sa-si dea nimeni seama de asta, trebuia sa recunoasca. Insa era singura lor sansa de a afla ce punea Aria la cale.
Isi ridica brusc privirea, amintindu-si ceva ce voia sa intrebe de ceva vreme.
- De cand stii? rosti ea.
Desiree se intoarse catre Ainsley, neintelegand ce dorea sa zica Cercetasa.
|
|
02 Jan 2012, 21:46
|
|
Desiree Rose Goth
|
|
|
- Probabil ca Ainsley vazu cat era de derutata, fiindca isi continua ideea.
- De cand stii ca Aria e sora ta adevarata?
Asta era o intrebare delicata, tinand cont ca de la aceasta informatie se suparase Ainsley in primul rand. Dupa discutia lor avuta cu Aria, Desiree gasise in dormitorul sau din Turnul Cercetasilor toate lucrurile imprastiate. Isi daduse seama inca de atunci ca Ainsley umblase acolo, si nu spusese nimic altcuiva in privinta aceasta. Realizase de la bun inceput ce avea sa-i lipseasca - foile pe care le furase de la Minister. Nu avea de gand sa i le ceara lui Ainsley inapoi, oricum.
Love you, Bells.
|
|
03 Jan 2012, 19:21
|
|
Ainsley S. Everdeen
|
|
|
- Asta o chinuia cel mai mult. Aria fusese adoptata cu multi ani in urma, fara sa i se cunoasca originile; si nu si-ar fi imaginat nici in ruptul capului ca era sora lui Desiree, desi cele doua aveau o trasatura importanta in comun - faptul ca puteau comunica cu serpii. Informatia asta o daduse total peste cap cand o auzise; de fapt, pentru o bucata de timp pur si simplu negase toate astea.
Desiree se intoarse catre ea. Privirea ei era incarcata de ceva straniu, poate o farama de mila. Insa nu credea ca putea fi vorba de asa ceva, caci o cunostea pe Desiree mult prea bine.
- Chiar asta te ingrijoreaza?
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|