Lectia 4-Cititul in palma
|
13 Jan 2008, 19:13
|||
|
|||
Daca semnele citite de prof.Trelawney in palma stanga a lui Harry ar fi adevarate,atunci el ar putea sa mai aiba doar foarte putin de trait.Cel putin asa se pare,atunci cand profesoara anunta la inceputul primei lectii de citit in palma ca Harry are cea mai scurta linie a vietii din cate a vazut.Cat tact!
![]() Arta cititului in palma este de asemenea numita chiromantie (in greaca,cheiro insemnand mana,palma si mantie insemnand profetie).Aceasta este o metoda complexa de prezicere a viitorului,norocului si de analiza a caracterului persoanelor,bazata pe forma,dimensiunea si liniile palmei stangi.Acest sistem de divinatie provine cel mai probabil din India si dateaza de peste 5000 de ani.Era practicat in China antica,Tibet,Persia,Mesopotamia si Egipt.Chiar daca cei din lumea antica au descoperit tainele chiromantiei,primele ghiduri despre aceasta arta au aparut in perioada Renascentista. Aici este una din primele "harti" ale cititului in palma din 1640.Aceasta arata legatura dintre zodii si liniile din palma.Va recomand calduros sa nu incercati sa descifrati ce e acolo ![]() ![]() http://i5.tinypic.com/82sifyp.jpg Majoritatea celor care practica cititul in palma examineaza ambele maini.Se spune ca mana stanga arata caracteristicile unei persoane in timp ce mana dreapta arata deciziile,reusitele si infarngerile din viitor. Acestea sunt principalele linii dupa care puteti practica chiromantia: http://i9.tinypic.com/6yd5p3o.jpg 1.Linia vietii Contrar spuselor populare,aceasta linie nu arata cat de lunga va fi viata unei persoane,ci prezinta o imagine generala despre vitalitalitatea si calitatile fizice ale respectivei.O linie puternic curbata infatiseaza putere fizica sporita iar o linie dreapta sugereaza rezistenta limitata. 2.Linia capului Aceasta linie reflecta capacitatea intelectuala a unei persoane.Aceasta exprima potentiala creativitate,puterea de concentratie si talentul de a rezolva probleme.O linie lunga indica abilitatea de a se concentra pe ceva anume si vointa. 3.Linia inimii Linia inimii este cheia intelegerii sentimentelor.In functie de lungimea ei,dezvaluie stilul persoanei respective in socializarea cu altii si in abilitatea de a arata dragoste. 4.Linia sortii Aceasta linie indica controlul asupra circumsatntelor vietii.O linie pronuntata arata abilitatea persoanei de a avea responsabilitati mari si,oarecum,talente inascute. 5.Linia lui Apollo Linia lui Apollo,numita si Linia soarelui,nu este prezenta la toti indivizii.Atunci cand apare,este un semn al capacitatii de a se bucura de viata si de a avea satisfactii din munca proprie.O linie lunga indica mult noroc. Sper ca v-a placut lectia.Tema voastra este sa va studiati palma stanga si sa scrieti daca liniile au avut dreptate sau nu. ![]() ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
13 Jan 2008, 23:51
|||
|
|||
Am o intrebare: pot pune tema aici k sincer nu se poate copia fiecare persoana are o alt fel de mana. App Linia lui Apollo nu o am, sincer... Mi'am lipit ochii de palma ji n'am vazut nik pe locul unde ar trebui sa fie
![]() Pun tema aici... dak tre s'o trimit prin PM, o sa editez. Linia vietii, cea din jurul degetului mare (nuh?) incepe pe la jumatatea distantei dintre degetul mare si cel aratator, are o forma k un arc si se termina la baza palmei. Asta inseamna ca voi fi plina de energie in viitor, avand puterea fizica sporita. Linia capului incepe undeva mai sus de Linia vietii si merge pana in dreptul spatiului dintre degetul mic si cel mijlociu. Aceasta semnifica faptul ca voi fi creativa, imi voi pastra calmul in situatii urgente, gasind solutia potrivita. S'ar putea sa nu prea am vointa, neavand o linie extraordinar de lunga ( as zice ca e cat cea din poza ) Linia inimii e mai lunga, depasind chiar degetul mic si varful ei ajungand pe cealalta fatza a palmei. Probabil, voi putea sa ma integrez rapid in societate si imi voi putea exprima sentimentele clar. Linia Sortii... ei bine, nu este prea bine conturata, de abia se vede ( dar e totusi destul de vizibila ). La incepu sunt 2 linii subtiri care inconjuara degetul mijlociu si se unesc putin mai jos de acesta. Linia astfel formata, la fel de subtire, merge pana putin mai sus de incheietura. Poate voi putea sa ma autocontrolez in situatii critice ( dar mai ales sa'i calmez si pe altii ), dar posibil sa nu am pe viitor responsabilitati prea mari ( sincer nu ma plang de asta ^^ ). Iar Linia lui Apollo nu o gasesc.. |
|||
14 Jan 2008, 00:19
|||
|
|||
1.Linia vietii incepe aproximativ la jum.din distanta de la degetul mare la aratator si se prelungeste pana la baza degetui mare.Ciudat,linia este puternic curbata ceea ce reprezinta o rezistenta mare si o forta fizica destul de sporita.
2.Linia capului se afla la o distanta mica de ceea a vietii si este destul de lunga...rezulta o creativitate sporita , o forta de concentrare destul de mare si o vointa de fier. 3.Linia inimii e ceva mai scurta decat cea a vietii de exemplu...asta inseamna o posibilitate de comunicare cu ceilalti mai restransa si o anumita dificultate in oferirea dragostei. 4.Linia sortii...cea mai interesanta aparent ....e destul de pronuntata...se vede evident.Asta inseamna ca voi avea responsabilitati mari,impreuna cu acestea venind si darul talentelor inascute. 5.Linia lui Apollo...e foarte scurta si putin vizibila,dar aparitia ei este ceva special,posibilitatea de a se bucura de viata,de a o trai din plin. Daca e vreo problema ca am postat si nu am trimis pm o sa sterg mesajul ^^ ![]() Trashylife is good life♥ ♥ ♥ -Just so you know: George Weasley is MINE!! IF U TOUCH HIM I`L BITE YOU!!! MRRR!! ♥ ♥ ♥ And dinos go rawwwrr ♥ Heath,you were awesome,you ruled and i miss you like hell =[ ♥ |
|||
08 Feb 2008, 17:37
|||
|
|||
1.Linia Vietii este destul de lunga si putin curbat ceea ce reprezinta o putere fizica destul de buna.2.Linia Capului este lunga ceea ce inseamna ca am abilitatea de am concetra pe ceva anume(la 2 e chiar adevarat).3.Linia inimii este lunga ceea ce reprezinta ca sunt foarte afectuasa si sociabila.4.Linia sortii nu o am.5.Linia lui Apollo este lunga cu o forma destul de serpuita ceea ce cred ca inseamna mult noroc si ca ma pot bucura de micile placeri ale vietii.
|
|||
08 Feb 2008, 20:03
|||
|
|||
Thread closed.
Acum s-a terminat cupa caselor I asa ca nu mai avetzi voie sa trimitetzi tema aceasta. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia I >:) | Hayley M. Alden | 31 | 8,377 |
16 Oct 2010, 22:20 Last Post: Hayley M. Alden |
|
Lectia 3- Miscarea stelelor | Nereida Devon | 6 | 3,478 |
10 Jan 2009, 17:49 Last Post: paffy camy |
|
Lectia 2- Cititul in palma | Nereida Devon | 14 | 9,552 |