Ginny McGonagall
|
09 Feb 2008, 15:37
|||
|
|||
Nume:Ginny McGonagall
Zi de nastere:19.06.1996 Locul nasterii:Bucuresti,Romania Sex:Feminin Statut sange:Sange pur Casa:Cercetasi Descriere:Sunt de inaltime medie,subtire in talie,am ochii caprui,parul negru si lung[obisnuiesc sa il tin prins in coada impletita,apoi facuta coc]. Imi place sa alerg,sa visez,sa citesc,sa invat,sa ascult muzica,sa ma uit la TV,sa ma joc sahul vrajitorilor,sa joc vajthat cu sora mea,sa o ajut pe mama in casa,sa o cicalesc pe bunica,sa il ajut pe tata la investigatii. Ma imbrac mereu in robe negre ca si sora mea.Daca mergem undeva cu bunica,zice lumea ca s-a multiplicat. Desi sunt isteata,sora mea este mai buna.Mama zice ca va ajunge la fel ca profesoara McGonagall.Uneori ma raneste asta,dar alteori sunt mandra sa am asa o sora.Uneori cred ca mama o iubeste mai mult pe sora mea,dar stiu ca ea ne iubeste la fel.Bunica nu o prea iubeste pe sora mea,dar asta se va ameliora in curand. Spre deosebire de sora mea,eu zambesc mai mereu si sunt mai calda si mai sociala.Nu stau tot timpul cu nasul in carti,iesind uneori cu prietenii. Cand voi fi mare mi-ar placea sa fiu un membru al Ministerului Magiei. Animagus:Fluture.[animagus declarat] Cea mai mare slabiciune:Am incredere in oricine.O incredere oarba.Mama spune ca intr-o zi voi fi pacalita si inselata,dar refuz sa cred asta. Taria mea de caracter:Sunt optimista.Vad mereu partea plina a paharului. Familie: Mama :Kelly McGonagall-----Auror sef,fosta profesoara de Transfigurare,casa Astropufi Tata: Arthur McGonagall------Auror adjunct,fost Ministru al Magiei( nu i-a placut asa ca a renuntat),casa Cercetasi Frate: Harry McGonagall-----fost elev la Hogwartz,in prezent muscat de varcolac. Sora:Hermione McGonagall Bunica:Minerva McGonagall---profesoara Transfigurare la Hogwartz;animagus declarat;director adjunct la Hogwarts,casa Cercetasi. Bunicul ![]() Mama mai are 2 frati,unul Auror,celalalt redactor la Profetul Zilei. Tata nu mai are frati sau surori,bunica mea fiind prea ocupata pentru copii.Sa fie bucuros ca l-a crescut si pe el. Materia mea preferata:Transfigurare. Materia care imi displace:Ierbologie. Locurile mele preferate din Hogwarts:Lacul Locurile nesuferite din Hogwarts:Sala de Potiuni Slujba:Redactor SLHP Note: -note obtinute la ore:intre 7-9,dar cred ca am luat si cateva note de 10. -puncte obtinute ![]() -concursuri la care am participat:"Scoala de vis". Best friend: Friends: Alicia Isabella Black Shayera Holl Priteni simplii: Kennya Slytherin Doar pentru convorbiri: Colegi: Shayera Holl Prieten: |
|||
09 Feb 2008, 16:02
|||
|
|||
Bine ai venit. Ma bucur ca esti la cercetasi ...
![]() ![]() |
|||
28 Dec 2008, 22:43
|||
|
|||
Mi-am actualizat descrierea.Vreau sa vad daca va place,asa ca daca aveti timp sa postati si parerile voastre aici.Va roooog!
|
|||
28 Dec 2008, 22:58
|||
|
|||
Mie imi place caci te-ai descris mai frumos! Nu are sens nici sa spun " bine ai venit " nici sa spun "bine ai reevnit"
HUUUGZZ Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
28 Dec 2008, 23:44
|||
|
|||
Pai.
Te'as ruga doar ca in RPG sa nu te numesti Ginny pur si simplu. Adica eu sunt de mai mult timp pe forum si de mult ma numesc Ginny aici, si toti imi spun asa. Cum am mai zis si la Balul de Craciun, ne'ar confunda lumea. |
|||
29 Dec 2008, 00:24
|||
|
|||
Gata Ginny de acum inainte la RPG voi fi Ginny Mc.
Sper ca asta te multumeste! Nu am zis deloc sa iti schimbi numele Stiu ca nu vrei. |
|||
01 Jan 2009, 19:45
|||
|
|||
Doamne cate comportamente infantile pe aici...(se stie la cine ma refer)
Imi place descrierea ta, dar unde sunt prietenii? > ![]() [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
02 Jan 2009, 19:10
|||
|
|||
Mary am facut clasamentul.Acum astept propuneri de prietenii.
|
|||
02 Jan 2009, 21:18
|||
|
|||
Ma poti pune la prieteni simpli
![]() Daca relatia personajelor evolueaza cine stie, poate ajungem mai sus in clasament. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
04 Jan 2009, 13:49
|||
|
|||
Gata Kennya te-am adaugat.Sper ca in viitor sa te trec la best friends.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ginny Anne Alden. | Ginny Anne Alden | 8 | 3,109 |
03 Feb 2012, 18:17 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
Ginny Andrews Blackfire. | Ginny Anne Alden | 15 | 3,806 |
26 Apr 2011, 12:57 Last Post: Melisse Y. Carter |
|