I'm not alone...
|
04 Jan 2012, 15:38
(This post was last modified: 04 Jan 2012, 15:38 by Melissa A. Reningan.)
|||
|
|||
Nu ma plang...asa mi se intampla cand nu dorm. Scuze daca sunt strsanta...asa sunt cand nu dorm. Eu sunt Melissa. spun zambind dulce catre baiat , in timp ce cautam ceva. Ma opresc pentru cateva momente , auzind ceva. O melodie. Pun pariu ca acea cutie muzicala era aproape. Fac pasi mici , pentru a auzi mai bine cutia. Avea ceva pe ea care stralucea. O vad , si ma indrept spre ea cand ceva urat apare in fata mea. Acel lucru trage un tipat ascutit , iar eu imi acopar urechile. Ma gandesc la o vraja care sa-l faca sa taca. Silencio! zic scotandu-mi bagheta si acel lucru tace. Avea in fur de o jumatate de metru , era negreu si era foarte urat. Nu stiam ce e , dar nu eram speriata. Il distrug? Sau ne poate spune ceva? il intreb pe baiat. Ma uit la acea foaie de unde eram , posibil sa fi gaset pentagrama. Iau cutiuta muzicala , si o deschid usor. Muzica se aude mai tare , si pe acel cerc care se invartea era un cap de mort. Un craniu , mai bine zis. Ciudata cutie... imi zic in gand. O inchid , si o tin in mana.
|
|||
04 Jan 2012, 17:44
|||
|
|||
I believe whatever doesn’t kill you,
simply makes you…stranger. ![]() ![]() Antonella's clone |
|||
05 Jan 2012, 12:56
|||
|
|||
Raman intepenita cand acel monstru era pe punctul de a ma ataca , apoi il aud pe Gabril rostind o vraja. Nu ma puteam misca , eram prea speriata dar Gabriel ma ia de acolo. Dupa cateva secunde realizez ce se intampla , si incep si eu sa alerg. Inca mai eram speriata , dar macar puteam fugi. Cand iesim din camera , ma opresc respirand greu. Nu prea parea rau...prima data nu a vrut sa ma atace. spun respirand cam greu. Ma uit in jurul meu. Nu era nimnei. Nu stiam nici cat era ceasul. Posibil foarte tarziu. Dar , nu imi era somn. Macar gasisem cutia muzicala si pentagrama. Ne mai trebuia diadema. Ai gasit pentagrama? intreb pentru a ma asigura ca o gaseise.
|
|||
05 Jan 2012, 13:09
|||
|
|||
De la al lui Sanzio pamantesc cavou c-o gura de drac, Misticele elemente-ncrucis in Hogwarts se desfac. Calea de lumina-i asternuta, testul sfant, Si ingerii sa te-ndrume in cautarea ce ti-ai pus in gand.
|||
05 Jan 2012, 22:17
|||
|
|||
Cred ca am o idee. Daca gasim pentagrama , si avem cutia muzicala acestea 2 ne vor spune unde este diadema. Asta trebuie sa fie solutia! zic gesticuland. Cateodata imi veneau niste idei geniale , dar foarte rar. Asta chiar avea logica....daca am gasit 2 dintre ele , a 3-a trebuie sa o gasim cu ajutoril celorlalte 2 obiecte. Stau putin si ma gandesc. Tineam cutia muzicala in mana , si o deschid. Din nou , acel cap de mort se rotea. Melodia era foarte frumoasa , dar ce vedeai nu era la fel de frumos. Tot nu intelegeam de ce era un cap de mort...si pentagrama trebuia gasita cat mai repede.
|
|||
05 Jan 2012, 22:44
|||
|
|||
|||
05 Jan 2012, 23:18
|||
|
|||
Simt de parca sunt hipnotizata , si imi revin cand Gabriel inchide cutia. Acum intelesesem de ce era craniul acela... Deci el stia unde e diadema... Dar totusi , de ce refuza? Poate avea dreptate , nu voia sa cada in maini rele , ceea ce credeam si eu. Eram sigura ca nu e bine sa dam acea diadema. Aud acele batai , si rad usor. Amuzant monstrulet , dar periculos. Sigur , de ce nu? spun zambind la rpopunerea baiatului , observandu-i acea rpivire malefica. Nu stiam ce avea de gand , dar aveam sa aflu in curand.
|
|||
06 Jan 2012, 18:03
|||
|
|||
Edit By Raizen Puncte Ochi-De-Soim - 90 Viperini - 90 Topic Closed ! I believe whatever doesn’t kill you,
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|