Artemis Bellatrix Ricardi
|
04 Jan 2012, 14:25
(This post was last modified: 07 Jan 2012, 17:41 by Artemis B. Ricardi.)
|||
|
|||
![]() {HIS/HER MAJESTY} Artemis Bellatrix * Mereu pe urmele tale . ![]() {I'M LIVING AGAIN AWAKE AND ALIVE}
NUME COMPLET.Artemis Bellatrix Ricardi PORECLA.Arti VARSTA. 14 DATA NASTERII.19.I.1998 ORIENTARE SEXUALA.straight CASA.Cercetasi ALIANTA. rea TIPUL SANGELUI.pur ![]() {DYING TO BREATH IN THESE ABUNDANT SKIES}
INALTIME.1,75 GREUTATE.50 kg FORMA CORPULUI.supla CULOAREA PARULUI.brunet->negru CULOAREA OCHILOR.verzi SEMNE DISTINCTIVE.par carliontat ,lung PLAY BY.Bela Richard ![]() {LEARNING TO BREATH, LEARNING TO CRAWL}
CEEA CE II PLACE.sa se distreze CEEA CE II DISPLACE.sa faca teme ABILITATI.vraji non-verbale PUNCTE FORTE.magia fara bagheta PUNCTE SLABE.ierbologia OBICEIURI/ TICURI.rosul unghilor BONG. spiders ERISED. the best wizard AMORTENTIA. trandafirii,menta PERSONALITATEA. Quote:Nu sunt foarte rea,dar nici prea buna.Imi place sa experimentez lucruri,sa ma distrez si sa-mi fac de cap! ![]() {ALL OF MY REGRETS ARE NOTHING NEW}
MAMA.Laricya TATA.Daryus LOCUL NASTERII.Anglia FRATI/SURORI.Ralu ALTE PERSOANE IMPORTANTE.my friends ANIMALE DE COMPANIE.pisica SCURT ISTORIC. Quote:De cand eram mica - de parca acum sunt mai mare - imi doream sa ma duc la Hogwarts , sa fac vraji , sa zbor , sa ma teleportez , sa fac potiuni.Cred ca asta ma defineste pe mine. ![]() {THIS IS THE WAY I SAY I LOVE YOU}
NUME. Bela VARSTA. 14 EXPERIENTA RP. first time ... ![]() EXEMPLU RP. Quote:Artemis iesi din sala de curs si se duse in curte cautand o banca goala unde sa stea sa mediteze si sa se relazexe dupa atatea ore.Ea se gandi ca un inger parca facut din stelute sclipitoare de magie sa cobori in fata ei si ii sopti sa nu se dea batuta niciodata daca vrea sa devina unul din cei mai mari vrajitori ai lumii magice. THIS TEMPLATE WAS MADE BY RONNIE @ DARKMARK
![]() ![]() |
|||
04 Jan 2012, 14:32
|||
|
|||
Bun venit >
![]() Fii sigura ca citesti toate regulile si topicurile importante, iar daca ai o intrebare nu ezita sa intrebi ![]() ![]() ![]() |
|||
04 Jan 2012, 14:48
|||
|
|||
Merci >
![]() ![]() ![]() |
|||
04 Jan 2012, 16:57
|||
|
|||
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
04 Jan 2012, 17:53
(This post was last modified: 04 Jan 2012, 17:54 by Bell Evans.)
|||
|
|||
|
|||
04 Jan 2012, 18:14
|||
|
|||
thanks all >
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
04 Jan 2012, 22:18
|||
|
|||
^Hmm ..
![]() Din cate vad ai scris la puteri speciale : Vampir . Credeam ca este "interzis" sa spun asa , ca personajele noastre sa fie vampiri . Anyway , poate gresesc eu ![]() ![]() ~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something," He said, "If you dare come a little closer." ![]() ![]() "I am selfish. I am brave." |
|||
04 Jan 2012, 23:23
|||
|
|||
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
05 Jan 2012, 10:49
|||
|
|||
Daca am gresit .. imi cer scuze .. dar nu aveam de unde sa stiu .. din moment ce era scris in fisa de personaj
Quote:PUTERI SPECIALE. alege una singura dintre Magmetamorf, Iele, Vampir, Varcolac, Reptomit, Clarvazator, Vindecator, Fantoma, Centaur (nu este obligatoriu sa completezi) ![]() ![]() |
|||
05 Jan 2012, 12:31
|||
|
|||
Pai bun venit >
![]() ![]() ![]() Imi pare bine ca esti la Cercetasi si spor cu RPG`ul > ![]() ![]() PS: Stai linistita pentru faza cu "vampirii" pentru ca, cum ai spus si tu, nu aveai de unde sa stii > ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Chantall Bellatrix Selwyn | Chantall Bellatrix Selwyn | 23 | 6,205 |
01 Aug 2008, 15:19 Last Post: Ginny Malfoy |
|
Bellatrix Carter | Bellatrix Carter | 6 | 1,559 |
10 Jul 2008, 09:32 Last Post: claudian96 |
|
Bellatrix Black | Bellatrix Black | 2 | 1,510 |