Thread Closed 
Luna plina
05 Jan 2012, 16:34
  • Alice nu se putu abtine, si rase la intrebarea atat de serioasa a lui Aubrey. Se urca si ea pe pervaz, si incepu sa'si legene picioarele in aer, cu mare grija sa nu o loveasca pe Mellisa, sau sa'si piarda vreun pantof. Isi indrepta si ea spatele si razand spuse:
    "Eu pur si simplu n'aveam somn, si e luna plina." Arunca o privire peste umar, pe fereastra, catre luna stralucitoare care ii placea atat de mult, dupa care continua sa vorbeasca: "Am sperat sa obosesc putin urcand scarile, si sa pot sa adorm intr'un final. Randul tau." Ii zambi lui Aubrey, si o invita sa marturiseasca la randul ei ce cauta pe coridoare.

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
05 Jan 2012, 16:35
  • "Randul tau!" rosti astropufa autoritara, incat Aubrey avu nevoie de cateva secunde ca sa isi dea seama ca se referea la ea. Tresari, cauzand noi rasete.
    "Ei bine, eu am stat pana tarziu in birou, si apoi am zis sa urc scarile, poate sa ma opresc la biblioteca sa caut ceva ce inca n'am citit."
    Petrecuse intr'adevar mare parte din anii de scoala in biblioteca, citind diverse carti, diverse subiecte, informandu'se cat de mult putea, sau facandu'si temele si referatele acolo. Citise carti si din sectorul interzis, fiindca profesorii o lasau sa ia carti cu magie avansata. Alice paru multumita de raspuns, asa ce ea se intoarse catre Mellisa si ii spuse:
    "Ai mai ramas tu."

~Alice Morris clone~
[Image: dSucm.png]
05 Jan 2012, 16:46
  • Mell isi ridica capul din pamant, si se opri din a'si privi pantofii, si incerca sa formuleze un raspuns, nestiind exact cat ii poate dezvalui lui Aubrey, dar voia intr'adevar sa vorbeasca cu Alice. Isi muta privirea de la Alice la Aubrey, si inapoi pentru cateva clipe, apoi isi cobori putin capul, privind'o inca in ochi pe Alice.
    "Eu am plecat din camera de zi, tot cu gandul sa merg la biblioteca. Am citit un articol in Profet si voiam sa merg la biblioteca, sa caut niste informatii referitoare la un caz." Spera ca Alice sa inteleaga aluzia ei, si o privea cu ochi mari, incercand sa'i transmita intr'un mod telepatic inexistent intre ele doua ceea ce voia defapt sa'i spuna.

[Image: tumblr_m6cft9nacu1rqa0i6o1_250.gif] [Image: tumblr_m6cft9nacu1rqa0i6o3_250.gif]
Alice M. clone
05 Jan 2012, 16:54
  • Alice auzi cuvantul caz, si gandul ii zbura imediat catre unchiul ei, despre care nu mai auzise nimic decand il vizitase la Azkaban.
    "Christofer?" intreba brusc fara sa se poata abtine. Mell dadu aproape imperceptibil din cap, iar astropufa cobori imedat de pe pervaz. Ii arunca o privire lui Aubrey, si spuse: "O sa sune ciudat, dar cred ca trebuie sa plecam de aici, si sa mergem intr'un loc mai retras, poate o clasa. Si o sa iti explic imediat!" spuse la sfarsit privind ochii inrebatori ai lui Aubrey.

05 Jan 2012, 16:56
  • Era confuza. Nu stia despre ce vorbeste Alice, si se intreba automat cine e acel Christofer. Se conforma totusi, si cobori de pe pervaz, aranjandu'si halatul, si soptindu'le fetelor:
    "Urmati'ma!"
    Le conduse apoi de'a lungul coridorului, pana intr'o clasa pe care nu o folosea nimeni din cate stia ea. Le deschise usa, si le facu loc sa intre, privi in stanga si in dreapta de'a lungul coridorului, dupa care inchise usa, avand grija sa nu faca zgomot. Clasa era una micuta, si intunecata. Isi aprinse bagheta iar fetele ii urmara exemplul.

~Alice Morris clone~
09 Jan 2012, 02:06
  • Camera se lumina, si la lumina celor trei baghete se puteau distinge bancile goale, si catedra veche, care ramase nefolosita de mult timp. Se indrepta catre ferestre, si puse mana pe draperiile imbacsite de praf.
    "Tragem draperiile sau aprindem o lampa?" intreba facand semn cu capul catre lampa ce se afla pe peretele cu usa. Aubrey se indrepta catre lampa, si spuse incet:
    "Mai bine o aprindem pe asta." Se departa de fereastra, in timp ce Aubrey isi stinse bagheta, si sopti "Incendio" catre fitilul lampii. Acesta se aprinse imediat, si lumina camera indeajuns incat sa poata sta putin timp acolo. Mell se seza pe una dintre banci, si o privi pe Alice, care stia sigur ca avea de gand sa'i povesteasca si lui Aubrey despre unchiul ei.

[Image: tumblr_m6cft9nacu1rqa0i6o1_250.gif] [Image: tumblr_m6cft9nacu1rqa0i6o3_250.gif]
Alice M. clone
15 Jan 2012, 17:53
  • Se plimba prin camera acum luminata dintr'o parte in alta, gandindu'se cum sa'i dea lui Aubrey vestile fara sa o surprinda, sau fara sa o faca sa se revolte impotriva celor de la minister, asa cum facuse si ea. Se opri la un momentdat, si spuse rar:
    "Deci, am preferat sa venim in camera asta, pentru ca trebuie sa iti povestesc un lucru, si nu vreau sa risc, sa ne auda cineva de pe hol." Ochii pana atunci confuzi ai prietenei sale exprimau intelegere, si dadu incetisor din cap, in semn ca poate continua. "Vezi tu, ascultand o convorbire intre parintii mei, am aflat acum doua saptamani ca am un unchi." Aubrey paru uimita, dar nu spuse nimic, asa ca Alice continua sa povesteasca tot ce se intamplase din seara in care aflase, vizita la Azkaban, si restul. "...am plecat de acolo hotarate sa ajut, si doar cautam o cale."

15 Jan 2012, 17:54 (This post was last modified: 15 Jan 2012, 17:56 by Aubrey Anderson.)
  • Aubrey asculta cu grija tot ceea ce ii spuse Alice, fara sa o intrerupa, fara sa aiba defapt vreo intrebare.
    "...am plecat de acolo hotarate sa ajut, si doar cautam o cale." incheie ea povestea, si'si baga mainile in buzunarele robei, fiind evident ingrijorata. Sentina i se parea si ei un abuz de putere din partea Ministerului, dar stia ca ar fi fost inutil sa mentioneze acest lucru, Alice il spuse chiar ea. Isi intoarse privirea catre Mellisa, care statuse linistita tot acest timp, si o intreba:
    "Mell, ce articol spuneai ca este in Profet?"

~Alice Morris clone~
15 Jan 2012, 18:02
  • Mell asculta explicatia lui Alice, fara sa scoata vreun sunet, ci privind in podea, cu urechile ciulite, si dandu'si in repetate randuri parul dupa urechi. Dupa ce Alice termina, Aubrey statu cateva clipe pe ganduri, dupa care i se adresa ei:
    "Mell, ce articol spuneai ca este in Profet?"
    Tresari pe neasteptate, si ridica buimacita capul. Nu se astepta la o intrebare atat de directa. Isi intoarse privirea catre Alice si spuse:
    "Pai, scria intr'un mic articol ca s'a stabilit data procesului." Vazu curiozitatea din ochii prietenei sale, si adauga, fara sa astepte sa fie intrebata: "E in 3 saptamani."

Alice M. clone
15 Jan 2012, 19:50
  • Alice simti dintr'o data cum pulsul i se accelereaza. Incepu sa se plimbe nervoasa dintr'o parte in alta a camerei, incercand sa se gandeasca la o solutie, incercand sa gaseasca o modalitate de a'si ajuta unchiul fara ca tatal ei sa afle. Isi tinea o mana pe frunte, si cotul sprijinit in pumn, in timp ce se plimba printre banci, fandindu'se.
    "Alice, linisteste'te, o sa faci o gaura in podea." ii spuse Mell. Se opri deodata, si roba ii vajai puternic. Linistea se lasa in jurul lor, asteptand ca ea sa spuna ceva. Un zgomot se auzi pe coridor.

Thread Closed