Emily Pierce
|
07 Jan 2012, 19:34
|||
|
|||
![]() {HIS/HER MAJESTY} Emily Pierce ![]() * An individual's self-concept is the core of his personality. It affects every aspect of human behavior: the ability to learn, the capacity to grow and change. A strong, positive self-image is the best possible preparation for success in life. .
{ALL OF MY REGRETS ARE NOTHING NEW}
Caracterul ei puternic si furtunos iesea in evidenta de cand era mica,mereu punandu-i la punct pe altii. A reusit sa-si constituie caracterul viclean si irezistibil de-a lungul tuturor anilor,tupeul si mandria fiind ridicate la superlativ de sangele pur ce-i curgea prin vene. Parintii au invatat-o sa nu se lase niciodata mai prejos decat merita,iar ea merita mereu ce-i mai bun. Manati de ura lor pentru Incuiati si vrajitorilor inferiori au condus-o si pe ea pe acelasi drum,devenind o adevarata Viperina la varsta la care a participat la Sortare. Nu a durat mai mult de cateva secunde sa se stie in intreaga sala ca este o adevarata Viperina cu sange pur.
We are witches,we can do whatever we want. ![]() {DYING TO BREATH IN THESE ABUNDANT SKIES} Desi mandra de felul in care arata,niciodata nu s-a laudat. A preferat sa astepte comentarii de la altii,iar atunci cand nu primea din prima ce isi dorea,nu se lasa pana cand nu obtinea. Ochii ei schimbatori,verzi - albastrui,au uimit mai multe persoane prin frumusete,iar parul ei brunet se incadreaza perfect cu forma fetei.
![]() {LEARNING TO BREATH, LEARNING TO CRAWL} A avut o viata printre vrajitori,vizitand doar de cateva ori impreuna cu o matusa Lumea Incuiatilor. A descoperit ca nu sunt asa cum ii batjocorea multa lume,dar respectul pentru ei nu a crescut foarte mult. Durerea cea mai mare pe care a simtit-o a fost atunci cand ambii parinti ai ei au murit atunci cand fusesera chemati pentru o misiune impotriva unor Devoratori ai Mortii,la care au mers,desi protestasera. Era chiar pe vremea cand trebuia sa se inscrie la o casa si toate caracteristicile inclinate spre Viperini s-au amplificat.
![]() {THIS IS THE WAY I SAY I LOVE YOU} Nume: Andreea VarstaL: 14 ani Experienta RP: 1 an Ador: muzica,desenul,designul Urasc: manelele,oamenii ipocriti,mincinosii,matematica,sa fiu intrebata de 100 de ori acelasi lucru,sa ma trezesti brusc din somn,sa-mi sune alarma la 7 desi nu am scoala,sa-mi fie lene sa ma ridic pentru a ma duce sa mananc etc. THIS TEMPLATE WAS MADE BY RONNIE @ DARKMARK
|
|||
07 Jan 2012, 19:34
(This post was last modified: 07 Jan 2012, 19:35 by Bell Evans.)
|||
|
|||
|
|||
07 Jan 2012, 19:39
|||
|
|||
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
07 Jan 2012, 19:47
|||
|
|||
Nu ma asteptam la mesaje asa de repede,dar multumesc mult pentru primire. Sunt noua aici,dar am citit regulamentul si tot ce am vazut de baza,ca sa spun asa. Si eu sper sa ma acomodez,desi ca la inceput,sunt destul de panicata deoarece habar nu am incotro sa o iau. Dar gasesc eu drumul ^_^
|
|||
07 Jan 2012, 19:49
|||
|
|||
You run. I con.
|
|||
07 Jan 2012, 20:00
|||
|
|||
O sa stau,deoarece imi place ideea de forum RPG. Am mai colindat asa forumuri,dar nu era niciunul activ,desi inca nu inteleg de ce. Am aflat de acesta si chiar am fost fericita. Momentan o sa colind putin subiectele ca sa stiu unde ma bag sa-mi fac un locsor al meu
![]() |
|||
07 Jan 2012, 20:15
|||
|
|||
Hey! >
![]() Bun venit printre noi! > ![]() Sa te distrezi si daca ai vreodata chef de rp PM me ![]() |
|||
07 Jan 2012, 20:52
|||
|
|||
Welcome >
![]() Bine ai venit pe DarkMark > ![]() Nu uita : respecta regulile si fa-ti casa mandra ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
07 Jan 2012, 20:59
|||
|
|||
Multumesc mult,voi incerca
![]() ![]() |
|||
07 Jan 2012, 21:00
(This post was last modified: 07 Jan 2012, 21:00 by Isabella River.)
|||
|
|||
You run. I con.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Bella Emily Rose | Bella Emily Rose | 33 | 8,005 |