Cate carti ati citit?
|
10 Feb 2008, 18:24
|||
|
|||
yo acu practic am primele 6 volume recitite...A 4-a am citito p comp(ma mir k inca nu port ochelari) si a 6-a am reushit s-o imprumut iar d la o colega.
mai ramane sa recitesc 7-le ![]() A Drama Princess..
![]() |
|||
10 Feb 2008, 18:44
|||
|
|||
eu aq sunt la a 2a carte..HP si Camere Secretelor..
![]() asta e...sincera sa fiu..eu, prima data m`am uitat la filme..dupa aceea mi`am procurat cartile..mi`a starnit interesul filmul si tot asa... * No one can protect you *
|
|||
11 Feb 2008, 12:48
|||
|
|||
Eu le-am citit pe 1,6,7 dar cel mai mult mi-a placut 7 pentru ca avea mai multa actiune. Am de gand sa le citesc pe toate.
O innascuta patima,
Amara, sangerateca A mintii lovitura Nespusa, jalnica tortura, Fara-ndurare si fara masura! |
|||
29 Feb 2008, 19:53
|||
|
|||
le'am citit pe toate.dar vol 7 il consider de departe cel mai TARE!si eu sunt de parere ca cei care nu au citit nici un volum au pierdut multe..si nici macar nu au ce cauta pe un forum dedicat lau Harry Potter!!!
Come to the dark side....
We have cookies!!! |
|||
29 Feb 2008, 21:59
|||
|
|||
Gosh..HP ROCKS! Toate cartile sunt citite si rascitite, de minim 3-4 ori fiecare, inafara de 7, pe care mi-am spus ca nu o sa il mai citesc niciodata. Pe langa faptul ca mor atatia, hm.. Cum sa spun? The story ends..
![]() ![]() |
|||
13 Mar 2008, 23:15
|||
|
|||
Eu unul am citit toate cartile hp, in afara de hp 6, ca inca nul am, am fost la un magaizn si a spus ca nul mai are, sa revin in alta zi, asa ca am luat p7 si acum, le stiu pe toate , mai putin 6, dar cea mai frumoasa este hp 1 , caci a fost si prima, si a fost captivanta.
|
|||
15 Apr 2008, 16:42
|||
|
|||
Eu le-am citit pe toate si le-am ascultat(carti audio) de zeci de ori..cand invat,cand fac curatenie,cand navighez pe internet mereu ascult Harry Potter
Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?
|
|||
15 Apr 2008, 16:50
|||
|
|||
Eu le`am citit pe toate... am inceput cu HP4... da` cel mai mult mi`a placut HP5 ... si HP7 a fost sooper de fapt, toate mi`au placut da` astea 2 in special
PS: alexandra... carti audio? ![]() ![]() Nu dispera cand greul vietii te apasa, Si nici nu plange dupa al tau destin, Caci dupa chinuri viata e frumoasa, Cum dupa ploaie cerul e senin. |
|||
24 Apr 2008, 10:34
|||
|
|||
eu aqm sunt la hp 5..desi m`am uitat la film intai..dar oricum, knd citesti cartea iti imaginezi tu ce se intampla...
apoi..scena knd moare sirius, ucis de bellatrix..e cea mai trista... * No one can protect you *
|
|||
01 May 2008, 11:21
|||
|
|||
Da..cartile audio sunt citite,in intregime..nu doar replicile..totul....se gasesc in doua variante..varianta britanica si varianta americana..adica Jim Dale citeste varianta america si Stephen Fry varianta britanica..daca le vrei,Adyna,da-mi un PM si mai vb
Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
De cate ori ati citit cartile HP? | Harry_the_boy_who_lived | 64 | 16,958 |
06 Oct 2010, 21:27 Last Post: Jessica F. Jersey |
|
Greseli minore in carti... | Samantha Hawkins | 16 | 5,409 |
31 Jul 2010, 18:17 Last Post: Helena Daphne Rose |
|